• Gratis transport

    Gratis transport

  • 24/7 beveiliging

    24/7 beveiliging

  • Laagste prijs

    Laagste prijs

  • Huren vanaf één week

    Huren vanaf één week

  • Gratis transport

    Gratis transport

  • 24/7 beveiliging

    24/7 beveiliging

  • Laagste prijs

    Laagste prijs

  • Huren vanaf één week

    Huren vanaf één week

ALLSAFE Mini Opslag Den Haag: Vestigingsmanager aan het woord

22 februari 2016 Door ALLSAFE Leestijd: 5 minuten
ALLSAFE Mini Opslag Den Haag: Vestigingsmanager aan het woord Behind the scenes

ALLSAFE Mini Opslag Den Haag is een van de nieuwste vestigingen van ALLSAFE en is in januari 2016 geopend. Deze vestiging in Den Haag is een conversie van een Opslagruimte huren Den Haag bij Sebastiaan bestaand pand naar een vestiging, die vele beveiligde en verwarmde opslagruimtes heeft, te huur voor particulier of zakelijk gebruik in omgeving Den Haag.

Sebastiaan Ippel, Vestigingsmanager bij ALLSAFE Mini Opslag Den Haag, vertelt over zijn vestiging.

Waarvoor gebruiken mensen nu eigenlijk zo’n opslagruimte in Den Haag?

Veel mensen huren tijdelijk opslagruimte voor hun inboedel. Ze willen hun meubels bijvoorbeeld opslaan omdat ze hun huis verkocht hebben, maar nog geen nieuw huis gevonden hebben. Vaak huren ze dan een gemeubileerde woning waardoor hun inboedel opgeslagen moet worden.

Tijdelijke opslagruimte bij ALLSAFE Mini Opslag in Den Haag is dan een goede oplossing. Ze kunnen namelijk bij ons in Den Haag een opslagruimte huren die wekelijks opzegbaar is. Zo kunnen ze flexibel huren en hun spullen er weer uit halen wanneer het nieuwe huis beschikbaar is.

Daarnaast hebben we nu ook wat stellen die opslagruimte huren in Den Haag omdat ze hun huis aan het verbouwen zijn. Een stel is de zolder aan het verbouwen tot een slaapkamer; de zolder stond alleen helemaal vol met skispullen, kampeerspullen en dozen met fotoalbums, oud speelgoed enzovoorts. Om ruimte te maken voor de verbouwing en te zorgen dat deze spullen niet beschadigen, hebben ze een kleine opslagruimte gehuurd.

Zijn er ook mensen die permanent een opslagruimte huren in Den Haag?

Ja, er komen steeds meer mensen die voor langere tijd een opslagruimte huren. Zij gebruiken externe opslagruimte om ruimer te wonen. Bijvoorbeeld mensen die wat kleiner wonen en niet alle spullen in huis willen bewaren. Een koppel heeft bijvoorbeeld in hartje centrum Den Haag een leuk appartement, maar dit heeft slechts één slaapkamer en verder helemaal geen bergruimte. Een opslagruimte huren in Den Haag bij ons biedt dan al uitkomst voor alle spullen die ze niet dagelijks nodig hebben.

Ook hebben we hier een studentengroep die samen een opslagruimte huren en daar wat spullen in opbergen. Studenten delen natuurlijk vaak een woning met veel en hebben dus weinig ruimte voor spullen die ze niet dagelijks gebruiken, maar ook niet weg willen gooien.

Kun je ook zakelijk opslagruimte huren bij ALLSAFE Mini Opslag in Den Haag?

Ja, het is zeker mogelijk om zakelijke opslag te huren in Den Haag. Ideaal voor bijvoorbeeld webshops die ruimte nodig hebben voor hun voorraad. Wij verzorgen voor hen de goederenontvangst en plaatsen pakketten in de opslag. Ook kunnen we pakketjes voor ze verzenden naar hun klanten. Daarnaast bieden we ook archiefopslag, die vaak gehuurd wordt vanwege de wettelijke bewaarplicht van archief van 7 jaar. Archief hoeft vaak alleen bewaard te worden en wordt niet veel bekeken. De ruimte die archief in beslag neemt kan daarom vaak beter gebruikt worden voor andere bedrijfsdoeleinden.

Ook onze zakelijke postbus met vestigingsadres is een uitkomst voor veel bedrijven. Wij versturen een notificatie naar de klanten wanneer ze post hebben. Zo hoeven ze niet onnodig langs hun postbus als er toch geen post is.

Heb je nog rare dingen meegemaakt in de vestiging ALLSAFE Mini Opslag in Den  Haag?

We maken elke dag leuke dingen mee. Iedereen heeft zijn eigen reden om bij ons opslagruimte  te huren. De een heeft haar eigen tassenbedrijfje dat te groot wordt om vanuit huis te runnen en slaat haar voorraad bij ons op. De ander gaat voor een jaar naar Amerika, verkoopt alles wat hij hier heeft en bewaart zijn persoonlijke spullen bij ons in een opslagbox. Het leukste is om mensen te helpen bij het vinden van de juiste ruimte om hun plannen waar te maken. De verschillende verhalen die mensen met ons delen  zijn het mooist.

Waarom zouden mensen in omgeving Den Haag  bij ALLSAFE Mini Opslag Den Haag opslagruimte huren?

Voor opslag in Den Haag kun je het beste bij ons terecht, omdat we echt oog hebben voor de klant. We denken altijd mee met de klant zijn situatie en zullen hier een passend aanbod voor bieden. Alle opslagruimte bij ons in Den Haag zijn goed beveiligd en wekelijks opzegbaar. Je kunt bij ons al vanaf € 1,40 per week een kleine ruimte huren van 1m3 en we bieden we Laagste Prijs Garantie. Daarnaast kunnen nieuwe huurders bij ons ook een aantal uur gratis de verhuisbus huren of een hele dag de aanhanger.

Ook geïnteresseerd in opslagruimte huren in Den Haag? Kijk hier op de vestigingspagina!

Gerelateerde artikelen

Klein wonen: zo richt je je huis in om aangenaam te wonen!
Woontips
Leestijd: 6 minuten

Klein wonen: zo richt je je huis in om aangenaam te wonen!

In Nederland is het kleiner wonen in opkomst. Kleiner wonen bi... Lees verder

Tips om van de gourmetlucht af te komen
Woontips
Leestijd: 4 minuten

Tips om van de gourmetlucht af te komen

De feestdagen staan voor de deur! Ben jij ook al bezig met he... Lees verder

Hoe breng jij je huis in de feestsfeer?
Woontips
Leestijd: 5 minuten

Hoe breng jij je huis in de feestsfeer?

De feestdagen staan weer voor de deur. Onderzoek wijst uit da... Lees verder