• Gratis transport

    Gratis transport

  • 24/7 beveiliging

    24/7 beveiliging

  • Laagste prijs

    Laagste prijs

  • Huren vanaf één week

    Huren vanaf één week

  • Gratis transport

    Gratis transport

  • 24/7 beveiliging

    24/7 beveiliging

  • Laagste prijs

    Laagste prijs

  • Huren vanaf één week

    Huren vanaf één week

De voordelen van een zakelijk vestigingsadres

6 november 2019 Door ALLSAFE Leestijd: 3 minuten
De voordelen van een zakelijk vestigingsadres Zakelijk meer ruimte creëren

ALLSAFE Mini Opslag is er ook voor de zakelijke markt. Zoek je een vestigingsadres voor inschrijving bij de KvK? En kun je ook goed gebruik maken van een opslagruimte voor jouw handelswaar, gereedschap, webshopvoorraad, materialen of archief? Bij ons ben je het voordeligst en makkelijkst uit en kun je onder goede voorwaarden jouw zakelijke beslissingen nemen.

Voor je onderneming

Door unieke afspraken tussen ALLSAFE Mini Opslag met de KvK* is het voor ondernemers mogelijk om bij ALLSAFE een zakelijk postadres te huren die je kunt gebruiken voor inschrijving bij de KvK. Je huurt een postbus in combinatie met een opslagruimte vanaf 6m3 die je kunt gebruiken voor jouw materialen, voorraad en archief.

Daarnaast kun je ook gebruik maken van onze Goederenontvangst en Pakketverzending, waarmee je veel tijd bespaart. Je hoeft immers niet aanwezig te zijn om goederen te ontvangen of voor elk pakket naar het postkantoor te gaan wanneer je pakketten wilt verzenden. Zoals je ziet, biedt ALLSAFE Mini Opslag jou de kans om jouw onderneming op ons adres te vestigen en privé en werk zoveel mogelijk gescheiden te houden.

Voordelen

Aan het hebben van een zakelijk vestigingsadres zitten verschillende voordelen verbonden. Het gaat er bijvoorbeeld om dat het mogelijk is om jouw bedrijf te vestigen op onze adressen, verspreid over verschillende toplocaties in Nederland. Ook zal er voor jou en je medewerkers altijd een servicedesk bereikbaar zijn tijdens kantooruren. Zij kunnen onder andere aangetekende brieven en pakketten voor je aannemen. Zo kom je niet meer in de knoop met je tijd en je werkzaamheden wanneer je zelf thuis moet zijn voor ontvangst.

Mocht je niet in de gelegenheid zijn om zelf je post en pakketten bij ons op te halen, dan kun je ook een aanvraag doen om het door te sturen naar een ander adres. Op die manier heb je er helemaal geen omkijken meer naar. ALLSAFE Mini Opslag is het voordeligst omdat je geen inschrijfgeld of andere administratieve kosten hoeft te betalen. Ook kun je erg flexibel je zakelijke vestigingsadres weer opzeggen. Een minimale huurperiode is zes maanden en daarna is het per maand opzegbaar. Bij andere bedrijven is dit meestal alleen per jaar opzegbaar.

Heb je door dit blog interesse gekregen voor het huren van een zakelijk vestigingsadres of wil je er meer over weten? Neem contact met ons op of kijk bij onze FAQ’s voor antwoord op jouw vragen. Aarzel niet, ALLSAFE Mini Opslag is er voor jou!

Gerelateerde artikelen

Klein wonen: zo richt je je huis in om aangenaam te wonen!
Woontips
Leestijd: 6 minuten

Klein wonen: zo richt je je huis in om aangenaam te wonen!

In Nederland is het kleiner wonen in opkomst. Kleiner wonen bi... Lees verder

Tips om van de gourmetlucht af te komen
Woontips
Leestijd: 4 minuten

Tips om van de gourmetlucht af te komen

De feestdagen staan voor de deur! Ben jij ook al bezig met he... Lees verder

Hoe breng jij je huis in de feestsfeer?
Woontips
Leestijd: 5 minuten

Hoe breng jij je huis in de feestsfeer?

De feestdagen staan weer voor de deur. Onderzoek wijst uit da... Lees verder