• Gratis transport

    Gratis transport

  • 24/7 beveiliging

    24/7 beveiliging

  • Laagste prijs

    Laagste prijs

  • Huren vanaf één week

    Huren vanaf één week

  • Gratis transport

    Gratis transport

  • 24/7 beveiliging

    24/7 beveiliging

  • Laagste prijs

    Laagste prijs

  • Huren vanaf één week

    Huren vanaf één week

Drie voordelen van een hub-locatie als pakketdienst

11 december 2019 Door ALLSAFE Leestijd: 5 minuten
Drie voordelen van een hub-locatie als pakketdienst Zakelijk meer ruimte creëren

Het gebruik van een hub-locatie wordt voor bedrijven steeds populairder. Ze ontdekken het gemak van het bezorgen van hun materialen door het hele land en besparen hiermee veel tijd en geld. De hub-locatie neemt hun op die manier veel werk uit handen. Een hub is een punt in een netwerk dat door je bedrijf verweven is en alles met elkaar verbindt.  Een hub kan van alles zijn: een computer, een gebouw of bijvoorbeeld een persoon. Op dit punt gebeurt er iets, waarna er een bepaald proces in het netwerk verder in gang wordt gezet. In deze blog zijn de hubs locaties waar spullen afgeleverd en opgehaald kunnen worden, en geven we je drie voordelen voor je bedrijf.

Voordeel 1: Kortere reis en minder files

Een hub locatie kan een hoop tijd besparen doordat je slimme(re) routes kunt rijden. In plaats van steeds naar het hoofdkantoor (of ander centraal punt) te moeten rijden om materiaal op te halen, zijn je materialen potentieel over heel Nederland verspreid. Hierdoor wordt de afstand tussen je materiaal en de klant kleiner en bespaar je dus tijd. Je bepaalt natuurlijk zelf hoeveel hub locaties voor jou handig zijn om te gebruiken. Dit hangt onder meer samen met de delen van Nederland waar jij jouw producten en services aanbiedt. Meer is niet per beter. Vertegenwoordigers en servicemonteurs zitten nu ongeveer 30% van de tijd op de weg. Door slim gebruik te maken van hub locaties breng je dat percentage flink omlaag, zodat er meer tijd over is om de klant van dienst te zijn. Meer effectieve werktijd en dus grotere winst.

File

Met het oog op de toekomst kan de winst nog groter worden. De files nemen immers snel toe, tot wel 30% in de komende jaren. Dit betekent dat de tijd op de weg van vertegenwoordigers en servicemonteurs naar bijna 40%  kan gaan. De slimme ondernemers die van hub locaties gebruik maken, moeten eerder denken aan een afname van 30% van de tijd op de weg.

Voordeel 2: Minder kantoorgebonden

Niet meer op kantoor hoeven blijven met goederenontvangstHub locaties bieden soms ook een pakketdienst en goederenontvangst. Hiermee hoef jij zelf niet meer aanwezig te zijn, maar wordt je pakket voor jou aangenomen. Je kunt ze dan op komen halen wanneer het jou uitkomt. Op die manier weet je zeker dat je niet voor een dichte deur komt te staan bij de buren, maar kan je jouw pakketten altijd afhalen bij de medewerkers van de hub locatie. Wel zo gemakkelijk.

Voordeel 3: Handig met een zakelijk postadres

Als je een zakelijke postadres nodig hebt, kunnen hub locaties ook nuttig zijn. Door unieke afspraken met de KvK kan je je postadres bij ALLSAFE ook gebruiken voor je inschrijving bij de KvK. Dan hoef je thuis geen zakelijke post meer te ontvangen, maar wordt alles voor jou in ontvangst genomen en krijg je direct melding wanneer er post binnen is. Wel zo fijn ook wanneer je liever niet hebt dat werk en privé teveel door elkaar gaan lopen. Door één van de hub locaties aan te wijzen als vast vestigingsadres, hoef je immers je persoonlijke adres niet meer te delen.

Als laatste nog een tip om op een goede manier te werk te gaan met hub locaties. Zorg altijd voor goede en duidelijke afspraken bij het aangaan van een contract met hub locaties. Het is daarbij handig om één aanspreekpunt aan te houden voor al je contact. Dit zorgt ervoor dat er iemand is die jouw bedrijf, wensen en behoeften kent en dus met je mee kan denken. Zorg ook voor afspraken met betrekking tot flexibiliteit, zodat je snel je afspraken bij kan stellen in tegenvallende of juist voorspoedige tijden. Wel zo slim!

We geven je graag meer informatie over het huren van zakelijke opslagruimten door heel Nederland.

Gerelateerde artikelen

Klein wonen: zo richt je je huis in om aangenaam te wonen!
Woontips
Leestijd: 6 minuten

Klein wonen: zo richt je je huis in om aangenaam te wonen!

In Nederland is het kleiner wonen in opkomst. Kleiner wonen bi... Lees verder

Tips om van de gourmetlucht af te komen
Woontips
Leestijd: 4 minuten

Tips om van de gourmetlucht af te komen

De feestdagen staan voor de deur! Ben jij ook al bezig met he... Lees verder

Hoe breng jij je huis in de feestsfeer?
Woontips
Leestijd: 5 minuten

Hoe breng jij je huis in de feestsfeer?

De feestdagen staan weer voor de deur. Onderzoek wijst uit da... Lees verder