• Gratis transport

    Gratis transport

  • 24/7 beveiliging

    24/7 beveiliging

  • Laagste prijs

    Laagste prijs

  • Huren vanaf één week

    Huren vanaf één week

  • Gratis transport

    Gratis transport

  • 24/7 beveiliging

    24/7 beveiliging

  • Laagste prijs

    Laagste prijs

  • Huren vanaf één week

    Huren vanaf één week

ALLSAFE-er aan het woord: Joris Lennaerts

12 september 2018 Door ALLSAFE Leestijd: 4 minuten
ALLSAFE-er aan het woord: Joris Lennaerts Behind the scenes

In weer een nieuwe versie in de categorie Behind the scenes stellen wij een van onze toppers voor: Joris Lennaerts. Hij zit midden in de overgangsfase van Assistent Vestigingsmanager in Den Bosch naar Vestigingsmanager van onze nieuwe vestiging in Oss. Een mooie stap!

De start van Joris bij ALLSAFE

ALLSAFE Mini Opslag Joris LennaertsVoordat Joris bij ALLSAFE werkte, zat hij bij Shell Nederland. Helaas voor Shell, maar gelukkig voor ons, kwam hij in contact met ALLSAFE. Na enige correspondentie over de mail, telefoon en uiteindelijk tijdens een gesprek op ons hoofdkantoor in ’s Graveland, was het vlot geregeld. Joris zag vanaf het begin af aan mooie kansen liggen bij ALLSAFE. Dit had vooral te maken met de ontwikkelingen in de zakelijke en woningmarkt, waardoor ALLSAFE zo snelgroeiend is, in combinatie met zijn eigen motivatie en competenties. “Gezien de ontwikkelingen in de zakelijke markt, de woningmarkt en het feit dat ik fan was van het concept, was ik vrij snel overtuigd van een functie binnen ALLSAFE.”

Het totaalpakket van ALLSAFE

Door de tijd te nemen voor de klant, weet Joris al snel wat zijn of haar behoefte is. Volgens hem is dat heel belangrijk omdat je op die manier de klant het best van dienst kan zijn. Denk daarbij niet alleen aan het bieden van extra ruimte, maar bijvoorbeeld aan ook hulp bij vervoer met de Verhuishulp.

De doorsnee dag bij ALLSAFE

De doorsnee dag bij ALLSAFE betekent voor Joris een  hoop (leuk) werk en ook een hoop vrijheid om de werkdag zelf in te delen: “Dat geeft mij een prettig gevoel van vrijheid en zelfstandigheid.” Er komt veel bij kijken zoals administratie, pandbeheer, telefoontjes, opruimen, schoonmaken en natuurlijk het helpen van nieuwe en bestaande klanten middels het bieden van tal van services.

Afwisseling en klantcontact

Het mooiste aan het werk vindt Joris de vrijheid, afwisseling en klantcontact “De vrijheid, het continu in contact zijn met klanten en medewerkers en de uitdagingen die per dag, week of jaar wisselen. Daarnaast komen de klant met een ‘probleem’ bij ons en in bijna alle gevallen kunnen wij dat voor hen oplossen. Dat is toch geweldig?”

Slim gebruik van de ruimte

Ruimtes worden door klanten op allerlei manieren gebruikt. Mede door de producten die in de ALLSAFE shop verkrijgbaar zijn, hebben klanten tal van mogelijkheden om hun ruimte slim in te delen. Zo kunnen zij hun spullen altijd handig kwijt! Joris geeft een mooi voorbeeld uit Den Bosch: “Ik heb een klant die zijn opslagruimte gebruikt als walk-in closet. Zonder blijvende schade aan de unit heeft hij een buizenstelsel met zuignappen en drukkers opgezet waarin hij zijn niet-alledaagse kleding gemakkelijk kwijt kan.”

Een collega in het zonnetje

Joris Lennaerts bij ALLSAFEEen collega met wie Joris graag samenwerkt is zijn regiomanager Richard Steen: “Ik heb respect voor de manier waarop Richard Steen met mijn collega’s en met mij omgaat en dan vooral voor de manier van aansturen met oog op verbetering en ontwikkeling.”

Een blik op de toekomst

Joris voorziet een verdere groei voor ALLSAFE met veel nieuwe locaties, medewerkers en natuurlijk klanten. “Dat biedt voor mij in de toekomst ook weer volop mogelijkheden.” De eerst uitdaging voor Joris bestaat uit een succesvolle opening van de nieuwe vestiging in Oss. Hij heeft al een goed idee over hoe hij dat zeker voor elkaar gaat krijgen: “Ik denk dat het indenken in de situatie van en meedenken met de klant voorop staat. Dan komt de rest vanzelf!”

Gerelateerde artikelen

Klein wonen: zo richt je je huis in om aangenaam te wonen!
Woontips
Leestijd: 6 minuten

Klein wonen: zo richt je je huis in om aangenaam te wonen!

In Nederland is het kleiner wonen in opkomst. Kleiner wonen bi... Lees verder

Tips om van de gourmetlucht af te komen
Woontips
Leestijd: 4 minuten

Tips om van de gourmetlucht af te komen

De feestdagen staan voor de deur! Ben jij ook al bezig met he... Lees verder

Hoe breng jij je huis in de feestsfeer?
Woontips
Leestijd: 5 minuten

Hoe breng jij je huis in de feestsfeer?

De feestdagen staan weer voor de deur. Onderzoek wijst uit da... Lees verder