• Gratis transport

    Gratis transport

  • 24/7 beveiliging

    24/7 beveiliging

  • Laagste prijs

    Laagste prijs

  • Huren vanaf één week

    Huren vanaf één week

  • Gratis transport

    Gratis transport

  • 24/7 beveiliging

    24/7 beveiliging

  • Laagste prijs

    Laagste prijs

  • Huren vanaf één week

    Huren vanaf één week

Ruimte om te ondernemen: zo ga je om met ruimtekort!

17 juni 2015 Door ALLSAFE Leestijd: 4 minuten
Ruimte om te ondernemen: zo ga je om met ruimtekort! Tips voor opruimen en opbergen

Veel bedrijven hebben last van ruimtetekort voor voorraad, archief of materiaal. De huurprijzen worden steeds hoger en door wisselende voorraden is er ook niet altijd een even grote ruimte nodig. Heeft u last van ruimte tekort door alle voorraden en/of materialen?

Een oplossing is dan om een flexibele ruimte te huren, die perfect bij uw behoeftes past. Zo kunt u een ruimte  per week huren en kosteloos switchen naar een grotere of kleinere unit. Voor veel bedrijven is dit een ideale oplossing:

ZZP’ers, webshopeigenaren en vakmannen (schilders, loodgieters, klussers enz.)

Een veelvoorkomende behoefte is extra ruimte: ruimte voor materialen, voorraden en gereedschap. Als zelfstandige is het niet ideaal of mogelijk om dit alles thuis te bewaren. Zo zijn er wettelijke bepalingen waarin staat dat bijvoorbeeld de webshopvoorraad niet eens thuis mag worden opgeslagen, maar op een zakelijk adres.
Een opslagruimte in combinatie met een postbus is dan een gemakkelijke oplossing. Zo kun je het adres van de opslag als vestigingsadres gebruiken én heb je ruimte voor je voorraad, materiaal en gereedschap. Is er een grote actie met veel materiaal of voorraad, dan huur je tijdelijk een wat grotere unit. Is de actie afgelopen of zijn er wat mindere tijden, dan kan je naar een kleinere ruimte.

Vertegenwoordigers

Vertegenwoordigers rijden het hele land door om potentiële klanten te bezoeken. Elke keer weer een hele lading presentatiemateriaal vanuit het hoofdkantoor in de auto meenemen is niet heel handig. Meerdere vertegenwoordigersunits door het land huren is dan ideaal. Zo kunnen vertegenwoordigers in de buurt materiaal ophalen en dus tijd én geld besparen.

Seizoensgerichte bedrijven

Veel bedrijven zijn afhankelijk van het seizoen. Denk maar eens aan strandtenten, carnavalsverenigingen of winkelcentra. Tijdens de winter moet het terras toch ergens schoon en droog staan en carnavalsmateriaal is slechts een beperkte tijd in het jaar nodig. Of denk maar eens aan de kerstversiering die in winkelcentra hangt. Neemt allemaal veel ruimte in, maar slechts een beperkt deel van het jaar nodig. Inventarisopslag is dan hier ook een uitkomst.

Ook om andere redenen kunt u gebruik maken van voorraadopslag:

  • Faillissement: bij een faillissement bestaat de wettelijke bewaarplicht van documentatie nog steeds: archiefopslag is dan de beste oplossing.

Zakelijke extra services: pakketverzending, afgifte, en goederenontvangst

U kent het wel, u moet eigenlijk aanwezig zijn om pakketten, voorraden of materialen in ontvangst te nemen, maar het komt helemaal niet uit. Onnodig uren verspild die veel beter gebruikt kunnen worden. Veel particulieren en bedrijven hebben hier last van. Elk jaar worden er miljoenen leveringen verstuurd: reken maar uit hoeveel uur hierop gewacht wordt!

Een oplossing is om gebruikte te maken van goederenontvangst bij een ALLSAFE Mini Opslag vestiging. Hierbij hoeft u niet zelf aanwezig te zijn en kunt u uw pakket op komen halen wanneer het u uitkomt. De medewerkers van de betreffende vestiging nemen voor u de levering in ontvangst en plaatsen het in uw opslagbox of bij de servicedesk.

Ook pakketten versturen kunt u aan de medewerkers overlaten, zowel zakelijk als privé. Zo kunt u items uit uw opslagunit halen, bij de balie afgeven en met een scherp tarief versturen via PostNL. Hoeft u  niet helemaal langs een postkantoor te rijden, bespaart weer tijd en moeite!

Met deze oplossing heeft u weer ruimte om te ondernemen!

Gerelateerde artikelen

Klein wonen: zo richt je je huis in om aangenaam te wonen!
Woontips
Leestijd: 6 minuten

Klein wonen: zo richt je je huis in om aangenaam te wonen!

In Nederland is het kleiner wonen in opkomst. Kleiner wonen bi... Lees verder

Tips om van de gourmetlucht af te komen
Woontips
Leestijd: 4 minuten

Tips om van de gourmetlucht af te komen

De feestdagen staan voor de deur! Ben jij ook al bezig met he... Lees verder

Hoe breng jij je huis in de feestsfeer?
Woontips
Leestijd: 5 minuten

Hoe breng jij je huis in de feestsfeer?

De feestdagen staan weer voor de deur. Onderzoek wijst uit da... Lees verder