• Gratis transport

    Gratis transport

  • 24/7 beveiliging

    24/7 beveiliging

  • Laagste prijs

    Laagste prijs

  • Huren vanaf één week

    Huren vanaf één week

  • Gratis transport

    Gratis transport

  • 24/7 beveiliging

    24/7 beveiliging

  • Laagste prijs

    Laagste prijs

  • Huren vanaf één week

    Huren vanaf één week

Extra ruimte: een jaaroverzicht met tips en inspiratie

11 december 2019 Door ALLSAFE Leestijd: 4 minuten
Extra ruimte: een jaaroverzicht met tips en inspiratie Woontips

Het nieuwe jaar staat voor de deur! Wat zijn jouw goede voornemens? Extra ruimte in huis maken, eindelijk de schuur uitzoeken, een hobbykamer maken of samenwonen met je geliefde? In dit blog blikken wij terug en geven we je nog wat interessante tips om mee te nemen naar 2020!

Een thuiswerkplek maken

In 48% van de huishoudens werkt een gezinslid vanuit huis. Thuiswerkers geven aan een rustige opgeruimde werkplek essentieel te vinden om productief te werken.  Wat heb je ervoor nodig en waar begin je? Lees hier hoe je jouw ideale werkplek creëert.

Je huis of kamer onderverhuren

Als je een tijdje niet thuis bent, kun je gemakkelijk een centje bijverdienen door je huis of kamer onder te verhuren. Websites zoals Airbnb en Wimdu spelen hier goed op in. Wil je na thuiskomst niet voor onaangename verrassingen komen te staan, dan is het belangrijk om met een aantal zaken rekening te houden. Bekijk onze tips & tricks!

Jouw thuisbioscoop!

De winter is aangebroken. Het wordt wat guur buiten en in weer en wind naar buiten toe is ook niet altijd fijn. Dan moeten we natuurlijk wat nieuws verzinnen om ons ook binnenshuis te kunnen vermaken! Wat zou je ervan vinden om met je vrienden een filmmarathon te houden in jouw eigen thuisbioscoop? Wij vertellen je hoe je jouw ruimte kunt inrichten om maximaal te kunnen ontspannen, plezier te hebben en je op het puntje van je stoel kunt zitten voor een spannende thriller. Hoe? Lees onze tips! 

Samenwonen

Twee levens combineren onder 1 dak 2 is best een uitdaging: dubbele inboedel, financiën, het bepalen van de inrichting: dit kan zorgen voor problemen in het liefdesparadijs. Lees hier 4 ideeën om samenwonen praktisch en vooral fijner te maken!

Stressvrij je verbouwing doorkomen

Als je gaat verbouwen, heb je genoeg aan je hoofd: wat is er fijner dan dat je heerlijk aan de slag kunt zonder dat er meubels in de weg staan? Hier vind je tips en tricks!

Je ideale hobbyruimte

De droom van veel mannen is om een klus- en hobbyschuur te hebben waarin ze naar hartenlust kunnen klussen en sleutelen. Maar vaak is de garage zo vol, dat het daar niet van komt. Hoe maak je nu ruimte in die garage? Wij geven de oplossing.

Niet teveel verzamelen!

Heb jij het gevoel dat je écht teveel spullen in huis hebt maar je ook blijft bijkopen? Grote kans dat je gevoelig bent voor zogeheten impulsaankopen. Je ziet iets in de winkel en je MOET het gewoon hebben. Impulsaankopen kunnen je veel geld kosten. Wij leren je je te bedwingen! Lees het hier.

Gerelateerde artikelen

Klein wonen: zo richt je je huis in om aangenaam te wonen!
Woontips
Leestijd: 6 minuten

Klein wonen: zo richt je je huis in om aangenaam te wonen!

In Nederland is het kleiner wonen in opkomst. Kleiner wonen bi... Lees verder

Tips om van de gourmetlucht af te komen
Woontips
Leestijd: 4 minuten

Tips om van de gourmetlucht af te komen

De feestdagen staan voor de deur! Ben jij ook al bezig met he... Lees verder

Hoe breng jij je huis in de feestsfeer?
Woontips
Leestijd: 5 minuten

Hoe breng jij je huis in de feestsfeer?

De feestdagen staan weer voor de deur. Onderzoek wijst uit da... Lees verder