• Gratis transport

    Gratis transport

  • 24/7 beveiliging

    24/7 beveiliging

  • Laagste prijs

    Laagste prijs

  • Huren vanaf één week

    Huren vanaf één week

  • Gratis transport

    Gratis transport

  • 24/7 beveiliging

    24/7 beveiliging

  • Laagste prijs

    Laagste prijs

  • Huren vanaf één week

    Huren vanaf één week

Ruimte nodig om te relaxen? Zo maak je een she-shed!

26 april 2019 Door ALLSAFE Leestijd: 3 minuten
Ruimte nodig om te relaxen? Zo maak je een she-shed! Woontips

Even weg van alle drukte om je heen. Geen werk, geen gezin en andere sociale verplichtingen. Lekker tijd voor jezelf op een plek waar je niet gestoord wordt en die helemaal van jou alleen is… Klinkt als een droom? Hoeft niet! We verklappen je drie manieren om jezelf als vrouw te trakteren op de ruimte die je nodig hebt.

#1 She-shed; het hippe vrouwenschuurtje

Terwijl mannen de voorkeur geven aan een stoere mancave, kiezen vrouwen liever een rustige, serene plek om te relaxen. En waar zo’n mancave vooral klinkt als een obscuur, donker en stinkend hol met een playstation of TV (dat denken we tenminste, want we mogen er nooit komen), ziet de vrouwelijke variant er juist tegenovergesteld uit: veel rust, groen, natuur, bloemen en vrolijke kleuren.

Het concept she-shed bestaat in Amerika al geruime tijd en waait nu ook over naar Nederland. We zien steeds meer kleine schuurtjes buitenshuis ontstaan (zoals in de tuin), die helemaal worden ingericht als idyllisch ladies only plekje. De ideale plek om alleen of met vriendinnen (maar in elk geval zonder mannelijk gezelschap!) tot rust te komen, aan yoga te doen, wijn te drinken of lekker te netflixen.

she-shed

#2 Wegdromen in je luie stoel

Is jouw tuin niet groot genoeg is voor een she-shed? Creëer dan je eigen droomplekje in huis. Maak een hoekje vrij bij het raam en zet er een grote comfortabele stoel voor. Denk bijvoorbeeld aan een hangende ei-stoel of misschien zelfs een hangmat. Zorg voor een klein tafeltje waar je je kop thee op kwijt kan en maak ruimte voor een paar boeken of magazines. Heerlijk ontspannen genieten. Even helemaal niks…

hangstoel

#3 DREAM BIG!

Natuurlijk is het heerlijk om in een stoel weg te dromen of buitenshuis te relaxen, maar een eigen ruimte voor je kleding inrichten… daar maak je ons vrouwen pas echt blij mee! In een eerder blog las je al hoe jij de beste inloopkast inricht. Zie je het niet zitten om een hele kamer af te staan aan kleding en schoenen, dan zijn er altijd nog andere ruimtebesparende oplossingen.

Inloopkast

Denk hierbij aan een (ingebouwde) schuifdeurkast. Deze valt weg in je muur zodat je de ruimte behoudt. Heb je een schuin plafond of een lastige hoek? Laat dan een kledingkast op maat maken.

Kortom, ook vrouwen verdienen rust en ruimte en een plek voor zichzelf. Niet alleen op dagen als Moederdag, Internationale Vrouwendag of onze verjaardag, maar ook op alle andere dagen van het jaar! Dus, creëer een rustige plek voor jezelf in huis. En of het nu tijdelijk is, of voor lange tijd, voor de spullen die je weinig gebruikt kun je altijd opslagruimte huren. Want rust in je huis, is rust in je hoofd.

Gerelateerde artikelen

Klein wonen: zo richt je je huis in om aangenaam te wonen!
Woontips
Leestijd: 6 minuten

Klein wonen: zo richt je je huis in om aangenaam te wonen!

In Nederland is het kleiner wonen in opkomst. Kleiner wonen bi... Lees verder

Tips om van de gourmetlucht af te komen
Woontips
Leestijd: 4 minuten

Tips om van de gourmetlucht af te komen

De feestdagen staan voor de deur! Ben jij ook al bezig met he... Lees verder

Hoe breng jij je huis in de feestsfeer?
Woontips
Leestijd: 5 minuten

Hoe breng jij je huis in de feestsfeer?

De feestdagen staan weer voor de deur. Onderzoek wijst uit da... Lees verder