• Gratis transport

    Gratis transport

  • 24/7 beveiliging

    24/7 beveiliging

  • Laagste prijs

    Laagste prijs

  • Huren vanaf één week

    Huren vanaf één week

  • Gratis transport

    Gratis transport

  • 24/7 beveiliging

    24/7 beveiliging

  • Laagste prijs

    Laagste prijs

  • Huren vanaf één week

    Huren vanaf één week

Valentijnsdag komt eraan: wat geef jij cadeau?

24 januari 2018 Door ALLSAFE Leestijd: 6 minuten
Valentijnsdag komt eraan: wat geef jij cadeau? Woontips

De dag van de liefde, de dag waarop alle romantiek geoorloofd is komt er weer aan: Valentijnsdag! De ultieme dag om jouw (toekomstige) wederhelft te verrassen met de leukste uitjes en cadeautjes. Maar wat wordt jouw valentijnscadeau? Met onze cadeautips voor zowel een cadeau voor hem als een cadeau voor haar ga jij er helemaal uit komen!

Valentijn cadeau voor haar

Valentijn cadeau voor haarEen origineel valentijnscadeau voor je vrouw of vriendin is ontzettend lastig. Het feit dat mannen de vraag ‘wat willen vrouwen?’ nooit zullen kunnen beantwoorden, maakt het alleen maar ingewikkelder. Maar mannen, wees niet gevreesd, het komt goed.

Met lekkere geuren zit je vaak goed. En wat is er beter als zij die lekkere geur elke dag door het hele huis kan ruiken? Met het SAVOR-Home cadeaupakket geef je haar een totaal geurenpakket. Met geurkaarten en geurstokjes zal het hele huis voortaan lekker ruiken. Je kan kiezen uit de heerlijke geurcombinaties. Ze worden als cadeau mooi en stijlvol verpakt. Als dat niet handig is!

Valentijn cadeau voor hem

Cadeaus voor mannen zijn ook niet per se een makkie. Het is niet voor niks zo dat er op Google veel meer gezocht wordt naar ‘cadeau voor hem’ dan naar ‘cadeau voor haar’ ;). Of zal er toch iets anders achter zitten? Denk vooral aan de hobby’s van je partner. Houdt hij van motoren, snelle stoplichtsprintjes met z’n auto en klussen aan oldtimers? Denk dan eens aan spullen die zijn hobby’s kunnen ondersteunen zoals een acculader of een velgenboom!

Naast stoere cadeaus kunnen mannen jouw zachte kant ook leuk vinden. Hoewel hij het misschien niet voor zijn vrienden zal toegeven, vindt hij een fotoalbum met foto’s en verhalen van al jullie belevenissen heus wel leuk. Wat is er immers leuker dan een cadeau krijgen waar zoveel aandacht in is gestopt?

Valentijn cadeau ideeën voor hem en haar

Er zijn natuurlijk ook genoeg cadeautips die voor hem en voor haar leuk zijn. Wat dacht je bijvoorbeeld van een romantisch uitje? Door in plaats van een cadeau een belevenis te geven, geef je iets dat niemand je meer afpakt. Je mooie herinneringen zal je altijd kunnen koesteren.

Je kunt als romantisch uitje met Valentijn kiezen uit zoveel dingen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En dat is juist leuk! Het zal helemaal afhangen van het type dat je partner en jij zijn. Zo kan je bijvoorbeeld genieten van een heerlijke dagje spa waar je helemaal tot rust komt, eventueel in combinatie met een romantisch diner in de avond. Ook kan het leuk zijn om gedurende de dag of misschien wel tijdens een romantisch weekendje weg een nieuwe stad te ontdekken. Parijs? Of toch Londen, Praag, Boedapest? Stuk voor stuk aanraders!

Romantisch cadeau valentijn

Anderzijds kan je ook juist kiezen voor een adrenaline uitje. Verslaat zij jou tijdens alle heats van het karten? Of springt hij toch als eerst bij het bungeejumpen? Adrenaline uitjes zijn leuk om je samen je energie kwijt kan en lekker los kan gaan waarna je ’s avonds rustig kan uitrusten van al het moois dat de dag gebracht heeft.

Een combinatie van rustig en adrenaline komt tijdens Valentijn ook voor. Zo zijn er arrangementen waarbij je prachtig de omgeving kan ontdekken tijdens een rustige ballonvaart. Op het einde landt de luchtballon, echter alleen met jullie begeleider; jullie gaan er met een parachute uit. Gaaf toch?

Actief valentijnscadeau

Geef extra ruimte cadeau!

Naast cadeaus en uitjes kan je ook in het huis aan de slag gaan voor je partner. Dit kan je op vele verschillende manieren doen. Is je partner even niet thuis? Zorg ervoor dat je het huis helemaal naar de Valentijn-stijl inricht. Denk daarbij natuurlijk aan de kaarsjes, maar ook bijvoorbeeld aan wat lekkere hapjes of alvast het klaarzetten van een paar cadeaus. Vergeet daarbij vooral de slaapkamer niet. Wij schreven er al eerder over!

Je kunt er ook voor kiezen om iets permanenters te maken. Denk bijvoorbeeld aan een mancave voor hem. Een mooie whisky-karaf, een dartbord, een pokertafel, een pooltafel en wie weet wat nog meer! Zo heeft hij de ideale chill-plek voor hem en zijn vrienden.

En voor haar? Wellicht een mooie walk-in closet. Veel opbergruimte en handige plekken om haar hele garderobe makkelijk kwijt te kunnen. Vergeet vooral ook niet de grote spiegel zodat ze al haar outfits goed kan bekijken.

origineel cadeau valentijn

Voor jullie beide zijn er natuurlijk nog tal van ideeën beschikbaar zoals een yogakamer, schilderkamer, muziekstudio et cetera. En natuurlijk kunnen sommige mannen ook wel heel goed overweg met een walk-in closet of vrouwen met een dart en pokerkamer ;).

Om ruimte te maken voor al je ideeën komen vaak de zolder, kelder of schuur in aanmerking. Daar bewaren we doorgaans spullen die we een deel van het jaar helemaal niet gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan tuingereedschap, je terras, ski’s of misschien wel je cabrio. Als je ervoor kiest om die spullen bij ALLSAFE Mini Opslag op te bergen, heb jij meer ruimte in je huis voor de leuke dingen. Wel zo fijn!

Op naar de ultieme Valentijnsdag!

Hopelijk ben je door deze ideeën geïnspireerd geraakt en kan jij niet meer stuk bij je lover. Duik snel in de voorbereiding en maak er een onvergetelijke dag van!

Gerelateerde artikelen

Klein wonen: zo richt je je huis in om aangenaam te wonen!
Woontips
Leestijd: 6 minuten

Klein wonen: zo richt je je huis in om aangenaam te wonen!

In Nederland is het kleiner wonen in opkomst. Kleiner wonen bi... Lees verder

Tips om van de gourmetlucht af te komen
Woontips
Leestijd: 4 minuten

Tips om van de gourmetlucht af te komen

De feestdagen staan voor de deur! Ben jij ook al bezig met he... Lees verder

Hoe breng jij je huis in de feestsfeer?
Woontips
Leestijd: 5 minuten

Hoe breng jij je huis in de feestsfeer?

De feestdagen staan weer voor de deur. Onderzoek wijst uit da... Lees verder