• Gratis transport

    Gratis transport

  • 24/7 beveiliging

    24/7 beveiliging

  • Laagste prijs

    Laagste prijs

  • Huren vanaf één week

    Huren vanaf één week

  • Gratis transport

    Gratis transport

  • 24/7 beveiliging

    24/7 beveiliging

  • Laagste prijs

    Laagste prijs

  • Huren vanaf één week

    Huren vanaf één week

ALLSAFE bereikt mijlpaal met 25ste vestiging in Nederland

3 september 2018 Door elsemieke Leestijd: 3 minuten
ALLSAFE bereikt mijlpaal met 25ste vestiging in Nederland Openingen

Nieuwe locatie Eindhoven in lijn met groeiambities opslagverhuurder

Eindhoven, 3 september 2018 – ALLSAFE Mini Opslag blijft nieuwe vestigingen openen. Na de opening in Oss vorige week bereikt de opslagverhuurder vandaag in Eindhoven een mijlpaal: met de officiële opening van de nieuwe locatie in de Lichtstad zijn er nu 25 vestigingen verspreid over Nederland.

Vooral afgelopen anderhalf jaar werden in hoog tempo vestigingen geopend. Alleen al dit jaar ging ALLSAFE in vier plaatsen van start en daar komt er nog zeker een bij (Utrecht). In 2017 ging het om vijf locaties. Kortom: meer dan een derde van het totale aantal vestigingen is in sneltreinvaart gerealiseerd. Ambitie is om nog verder uit te breiden in en om de grote steden. Daarmee creëert de opslagverhuurder niet alleen bergruimte buitenshuis, maar bouwt het bedrijf bovendien aan het beste landelijke netwerk van logistieke hubs voor de zakelijke markt.

Flinke groei

Met die snelle groei speelt ALLSAFE in op een duidelijke behoefte aan extra opbergruimte buitenshuis. Het totaal aantal klanten steeg in 2017 met bijna een kwart en ook de eerste helft van 2018 blijft het bedrijf flink doorgroeien. Niet alleen in de Randstad, maar ook in Brabantse steden als Den Bosch en Tilburg is die toename zichtbaar. Daar steeg het aantal nieuwe huurders met percentages tussen de 10 en 25 procent. “Dit bevestigt ons vermoeden dat men ook buiten de Randstad op zoek is naar manieren om slimmer met woon- en werkruimte om te gaan”, aldus oprichter Eric Stubbé.

En dat is nodig ook, want in het zuidoosten van Brabant zit de woningmarkt flink op slot, zo blijkt uit cijfers van makelaarsvereniging NVM. In de regio is veel vraag naar woningen, maar neemt het woningaanbod af en stijgen de huizenprijzen. Zo nam in Eindhoven het aantal te koop staande huizen in het eerste half jaar met liefst 30 procent af ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. Ook opvallend: de verkoopprijs van huizen in de Lichtstad nam de eerste helft van dit jaar met ruim 10 procent toe ten opzichte van het eerste half jaar in 2017. Uiteindelijk wisselden veel minder woningen van eigenaar. Het aantal verkopen daalde het eerste half jaar met ruim 5 procent vergeleken met de eerste helft van 2017.

Eindhovenaren wonen kleiner

Mede door de stijgende huizenprijs wonen Eindhovenaren steeds kleiner. Tussen 2012 en 2018 is het aantal woningen met een oppervlakte van maximaal 50 vierkante meter meer dan verdubbeld: van 3975 naar 8052, blijkt uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek. Tegelijkertijd nam het aantal woningen groter dan 50 vierkante meter slechts heel beperkt toe. Zo steeg het aantal woningen tussen 50 en 100 vierkante meter tussen 2012 en 2018 met een kleine 8 procent. Als gevolg hiervan wordt externe opslag voor steeds meer huishoudens een normaal onderdeel van hun manier van leven.

De nieuwe ALLSAFE-vestiging biedt zowel particulieren als bedrijven uiteenlopende mogelijkheden om opslagruimte te huren. Voor de zakelijke klanten hebben de vestigingen steeds vaker een hub-functie, merkt oprichter Stubbé. “Het is ontzettend kostbaar voor een vertegenwoordiger om eerst vele kilometers af te leggen naar een hoofdkantoor of centrale opslag om materialen op te halen, voordat hij zijn echte werk kan doen. Daarom worden voorraden over vestigingen in ons land verspreid, zodat werknemers in hun eigen buurt de benodigde voorraden of promotiematerialen kunnen ophalen.”

De Zuivelfrabriek

De nieuwe locatie is gevestigd aan de Hugo van der Goeslaan 2, vlak bij het centrum en de A2 en A67. Bovendien ligt de nieuwe vestiging tegen het oude Campinaterrein aan, dat de komende jaren wordt herontwikkeld tot ‘De Zuivelfabriek’, een moderne woon- en werkwijk. De oude fabriekspanden worden omgebouwd tot kantoren en creatieve werkplekken en er worden nieuwe woningen gerealiseerd. “Ook voor deze nieuwe bewoners en de eigenaren van de bedrijfjes die zich op het terrein gaan vestigen is het ideaal dat zij alle spullen die ze niet dagelijks gebruiken dichtbij en veilig kunnen opslaan”, aldus Stubbé.

Over ALLSAFE

ALLSAFE werd in 1999 opgericht door Eric Stubbé en is de oudste onderneming in Nederland die met opslag buitenshuis extra ruimte creëert voor bedrijven en particulieren. ALLSAFE Mini Opslag heeft inmiddels 25 vestigingen en daar komt er dit jaar nog zeker één bij: Utrecht. Het bedrijf groeit in de komende vier jaar naar zeventig vestigingen en loopt voorop met innovatie.

ALLSAFE introduceerde tevens MrBOX, een innovatieve dienst die het makkelijk maakt om je spullen op te bergen, te organiseren en terug te vinden. Klanten hebben via een speciale app eenvoudig overzicht over hun spullen en kunnen deze met één druk op de knop thuis laten bezorgen en weer laten ophalen. ALLSAFE heeft sinds 2018 een belang in Bandenthuis.nl, de marktleider in mobiele bandenservice. Bandenthuis biedt montagediensten op locatie en levert ruim 40.000 verschillende merkbanden tegen concurrerende prijzen. Hierdoor kunnen alle particuliere en zakelijke klanten nu voor de deur hun banden laten wisselen en desgewenst extern laten opslaan.

Gerelateerde artikelen

NIEUW: Het boek ‘RUIMTE’ – Ruimer leven voor iedereen
In de media, Verbouwen, Verhuizen, Werken, Wonen
Leestijd: 3 minuten

NIEUW: Het boek ‘RUIMTE’ – Ruimer leven voor iedereen

Ruimte Ruimer leven voor iedereen       ‘R... Lees verder

ALLSAFE Mini Opslag nu ook in Hengelo
In de media, Openingen
Leestijd: 3 minuten

ALLSAFE Mini Opslag nu ook in Hengelo

Hengelo, 5 december 2022 – Precies een week na de opening va... Lees verder

ALLSAFE Mini Opslag opent in Alkmaar de 41e vestiging
In de media, Openingen
Leestijd: 3 minuten

ALLSAFE Mini Opslag opent in Alkmaar de 41e vestiging

Alkmaar, 7 november 2022 – Deze week opende ALLSAFE haar 41e v... Lees verder