• Gratis transport

    Gratis transport

  • 24/7 beveiliging

    24/7 beveiliging

  • Laagste prijs

    Laagste prijs

  • Huren vanaf één week

    Huren vanaf één week

  • Gratis transport

    Gratis transport

  • 24/7 beveiliging

    24/7 beveiliging

  • Laagste prijs

    Laagste prijs

  • Huren vanaf één week

    Huren vanaf één week

ALLSAFE neemt belang in mobiel autobandenbedrijf

9 februari 2018 Door elsemieke Leestijd: 3 minuten
ALLSAFE neemt belang in mobiel autobandenbedrijf Samenwerking

Succesvolle scale up BandenThuis.nl kan nu ook opslag aanbieden

‘s-Graveland, 9 februari 2018 ALLSAFE Mini Opslag gaat automobilisten helpen door voor de deur de banden te vervangen en deze meteen op te slaan. De onderneming heeft een meerderheidsbelang genomen in de snel groeiende onderneming BandenThuis.nl en kan daardoor nu op ieder adres in Nederland bij de auto’s de winter- of zomerbanden omwisselen.

allsafe en bandenthuisDe banden worden voor de auto-eigenaar meegenomen en opgeslagen, zodat deze er niet zelf een plek voor hoeft te vinden in de garage of tuin. “Het is van groot belang om goede banden onder je auto te hebben”, vertelt ALLSAFE-directeur Eric Stubbé. “Winterbanden zijn in deze tijd van het jaar de veiligste optie. Niet voor niets worden ze in steeds meer landen verplicht gesteld en ook steeds meer automobilisten en werkgevers zien het belang er van in.”

Alleen het bewaren van de banden is voor veel mensen nog lastig of kostbaar, merkte Stubbé. “Autobanden nemen veel ruimte in beslag, plek die mensen thuis niet hebben. Wij nemen de banden mee naar een van onze 22 locaties en bewaren ze in de buurt, zodat ze daar geen omkijken meer naar hebben en ze snel ook weer ter plekke zijn als ze weer gewisseld moeten worden. Tegen de tijd dat het nodig is om ze te wisselen, halen wij ze ook weer op en worden ze door de monteurs van BandenThuis gemonteerd. Zo wordt het opbergen van spullen nog makkelijker.”

Geen verloren tijd

Ook hoeven automobilisten geen werk- of vakantiedag meer op te offeren voor het verwisselen van de banden. Stubbé: “Je bent gauw drie tot vier uur kwijt aan het naar de garage rijden en wachten tot alles verwisseld is. En dat twee keer per jaar. Dat is voor een individu al vervelend, maar een werkgever met honderd mensen in dienst met een auto van de zaak, ziet zo dus honderd werkdagen verloren gaan. Dat is zonde. Doordat wij nu naar de mensen toekomen en het ter plekke doen, kunnen ze gewoon door blijven werken. In een klein uurtje tijd zijn alle vier de wielen voorzien van andere banden.”

BandenThuis.nl werd in 2014 opgericht door Nick van Creij. Vier jaar later rijden er negen servicebussen rond door heel Nederland en zijn er constant vijftien monteurs aan het werk. BandenThuis levert ook nieuwe banden. Dus ook als de zomerbanden versleten zijn of als er een klapband vervangen moet worden kan het bedrijf een rol spelen. Wie twijfelt of zijn banden nog goed zijn, kan via de speciale Bandenprofiel Check het profiel laten controleren en persoonlijk advies geven.

Ontzorgd

Met de gecombineerde kwaliteiten van beide ondernemingen kunnen klanten nog meer ontzorgd worden. Oprichter Nick van Creij: “Winterbanden gaan gemiddeld 40.000 kilometer mee. Een goede plek om ze veilig te bewaren is dan ook essentieel. We zijn dan ook erg blij dat we nu die service kunnen bieden.”

Eén op de drie auto’s in Nederland is voorzien van winterbanden, zo bleek vorige maand. Volgens branchevereniging VACO geeft dit aan dat relatief veel mensen bewust voor winterbanden kiezen, aangezien ze nog niet verplicht zijn in Nederland. In Nederland worden jaarlijks op ongeveer 2,4 miljoen auto’s de winterbanden gemonteerd. Dat gaat dus om een kleine 10 miljoen banden die twee keer per jaar verwisseld moeten worden. In Duitsland zijn automobilisten sinds 1 januari 2018 verplicht om bij winterse omstandigheden banden onder de auto te hebben met minstens 4 millimeter profieldiepte die het alpine-symbool dragen, dat te herkennen is aan het sneeuwvlokje.

Over ALLSAFE

ALLSAFE werd in 1999 opgericht door Eric Stubbé en is de oudste onderneming in Nederland die met opslag buitenshuis extra ruimte creëert voor bedrijven en particulieren door voor hen de schuur, zolder, magazijn en kelder te zijn. ALLSAFE heeft 22 vestigingen en daar komen er in 2018 nog minstens 8 bij, onder andere in Eindhoven, Deventer, Amsterdam en vele andere plaatsen. Het bedrijf groeit de komende vier jaar naar zeventig vestigingen. ALLSAFE introduceerde tevens het innovatieve concept mrBOX, een kast in ‘the cloud’. Klanten kunnen hun opgeslagen spullen dankzij een speciale app snel en eenvoudig terugvinden en de extern opgeslagen spullen thuis laten bezorgen. 

Gerelateerde artikelen

NIEUW: Het boek ‘RUIMTE’ – Ruimer leven voor iedereen
In de media, Verbouwen, Verhuizen, Werken, Wonen
Leestijd: 3 minuten

NIEUW: Het boek ‘RUIMTE’ – Ruimer leven voor iedereen

Ruimte Ruimer leven voor iedereen       ‘R... Lees verder

ALLSAFE Mini Opslag nu ook in Hengelo
In de media, Openingen
Leestijd: 3 minuten

ALLSAFE Mini Opslag nu ook in Hengelo

Hengelo, 5 december 2022 – Precies een week na de opening va... Lees verder

ALLSAFE Mini Opslag opent in Alkmaar de 41e vestiging
In de media, Openingen
Leestijd: 3 minuten

ALLSAFE Mini Opslag opent in Alkmaar de 41e vestiging

Alkmaar, 7 november 2022 – Deze week opende ALLSAFE haar 41e v... Lees verder