• Gratis transport

    Gratis transport

  • 24/7 beveiliging

    24/7 beveiliging

  • Laagste prijs

    Laagste prijs

  • Huren vanaf één week

    Huren vanaf één week

  • Gratis transport

    Gratis transport

  • 24/7 beveiliging

    24/7 beveiliging

  • Laagste prijs

    Laagste prijs

  • Huren vanaf één week

    Huren vanaf één week

ALLSAFE speelt in op ‘kleiner wonen’-trend met vestiging bij Rotterdam

10 juli 2018 Door elsemieke Leestijd: 2 minuten
ALLSAFE speelt in op ‘kleiner wonen’-trend met vestiging bij Rotterdam Openingen

Allsafe speelt in op 'kleiner wonen'-trend met vestiging bij Rotterdam“We zien de vraag naar opslag buitenshuis in de regio Rotterdam sterk toenemen”, aldus Eric Stubbé, directeur van ALLSAFE Mini Opslag. In lijn met die ontwikkeling opent ALLSAFE deze week zijn 23e vestiging onder de rook van Rotterdam, op de grens met Ridderkerk. Deze nieuwe vestiging heeft meer dan 30.000 m3 ruimte om spullen (tijdelijk) op te bergen.

Inwoners van de regio Rotterdam wonen steeds kleiner en daarmee groeit de behoefte om buitenshuis spullen op te slaan. Daar komt nog bij dat het overgrote deel van de 2.700 nieuwbouwwoningen die in kansrijke wijken gebouwd worden kleine woningen zijn, met een oppervlakte vanaf 38 m2.

Kleiner wonen

Uit een recent rapport van de gemeente Rotterdam bleek al dat de Rotterdamse nieuwbouwwoningen steeds krapper worden. Zo biedt nieuwbouwproject ‘The FIZZ Cobana’ in Katendrecht vanaf het tweede kwartaal van 2019 onderdak aan 385 gezinnen, met appartementen die in oppervlakte variëren van 38 tot 70 m2.

Rotterdam en randgemeenten als Ridderkerk, Nissewaard, Barendrecht, Lansingerland en Capelle aan den IJssel worden steeds populairder, waardoor er een krapte op de woningmarkt is ontstaan. “Daardoor merk je dat mensen die in deze plaatsen wonen steeds minder geneigd zijn te verhuizen”, vertelt Stubbé. “Bovendien probeert de gemeente Rotterdam de woningnood te verhelpen door de bouw van nieuwe, kleine woningen. Waar je vroeger de zolder, kelder en schuur had, ontdekken tegenwoordig steeds meer mensen het comfort van opslagruimte buitenshuis.”

Knooppunt Ridderkerk

Stubbé merkt bovendien dat de opslagunits steeds vaker niet alleen door particulieren privé worden gebruikt, maar ook door het bedrijfsleven. Voor medewerkers in de buitendienst en webwinkeleigenaren hebben onze vestigingen steeds vaker een hub-functie. Stubbé: “Het is ontzettend kostbaar voor een vertegenwoordiger om eerst vele kilometers af te leggen naar een hoofdkantoor of centrale opslag om materialen op te halen, voordat hij zijn echte werk kan doen. We merken dan ook dat onze vestigingen steeds meer als hub gaan fungeren, waarbij voorraden over onze vestigingen door het hele land kunnen worden verspreid en vertegenwoordigers in hun eigen buurt de benodigde voorraden of promotiematerialen kunnen ophalen. We hebben onze dienstverlening daarom flink uitgebreid om zakelijke klanten zo optimaal mogelijk te kunnen faciliteren.”

ALLSAFE heeft er bewust voor gekozen de nieuwe vestiging vlakbij het knooppunt Ridderkerk te plaatsen, waar de A15, A16 en A38 samenkomen. “Op werkdagen rijden daar meer dan 400.000 voertuigen voorbij. Als je bedenkt dat er in ons land honderdduizenden vertegenwoordigers, monteurs en inkopers werkzaam zijn, zijn dat behoorlijk wat potentiële klanten die voortaan niet meer hoeven om te rijden”, aldus Stubbé.

Gerelateerde artikelen

NIEUW: Het boek ‘RUIMTE’ – Ruimer leven voor iedereen
In de media, Verbouwen, Verhuizen, Werken, Wonen
Leestijd: 3 minuten

NIEUW: Het boek ‘RUIMTE’ – Ruimer leven voor iedereen

Ruimte Ruimer leven voor iedereen       ‘R... Lees verder

ALLSAFE Mini Opslag nu ook in Hengelo
In de media, Openingen
Leestijd: 3 minuten

ALLSAFE Mini Opslag nu ook in Hengelo

Hengelo, 5 december 2022 – Precies een week na de opening va... Lees verder

ALLSAFE Mini Opslag opent in Alkmaar de 41e vestiging
In de media, Openingen
Leestijd: 3 minuten

ALLSAFE Mini Opslag opent in Alkmaar de 41e vestiging

Alkmaar, 7 november 2022 – Deze week opende ALLSAFE haar 41e v... Lees verder