• Gratis transport

  Gratis transport

 • 24/7 beveiliging

  24/7 beveiliging

 • Laagste prijs

  Laagste prijs

 • Huren vanaf één week

  Huren vanaf één week

 • Gratis transport

  Gratis transport

 • 24/7 beveiliging

  24/7 beveiliging

 • Laagste prijs

  Laagste prijs

 • Huren vanaf één week

  Huren vanaf één week

Zorgeloze vakantie met ALLSAFE

Zorgeloze vakantie met ALLSAFE Vakantie

Het aftellen naar je langverwachte, zorgeloze vakantie is begonnen! Maar voordat je op avontuur gaat, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je huis veilig en goed verzorgd achterblijft. Met een paar eenvoudige stappen kun je met een gerust hart op reis gaan, wetende dat alles in orde is terwijl je weg bent.

Beveiliging als prioriteit

Het eerste waar je aan moet denken bij het verlaten van je huis is de beveiliging. Zorg ervoor dat alle ramen en deuren goed zijn vergrendeld en overweeg om een alarmsysteem in te schakelen voor extra gemoedsrust. Vergeet niet om een vertrouwde buurman of vriend te vragen om af en toe een oogje in het zeil te houden.

Energiebesparing

Schakel onnodige apparaten uit om energie te besparen. Denk aan het uitschakelen van elektronica, het ont-pluggen van opladers en het instellen van een lagere thermostaatstand om te voorkomen dat je energierekening de pan uitrijst terwijl je weg bent. Bovendien verminder je hiermee aanzienlijk de kans op brand.

Netheid en orde

Kom thuis in een opgeruimd huis door voor vertrek wat schoonmaakwerk te verrichten. Zorg ervoor dat de keuken schoon is, gooi afval weg en laat geen vuile vaat achter. Een schoon huis is niet alleen prettig om naar terug te keren, maar voorkomt ook ongewenste geuren of andere vervelende verrassingen bij thuiskomst.

Plantenzorg

Heb je groene vrienden die verzorging nodig hebben als je weg bent? Regel van tevoren iemand om ze water te geven tijdens je afwezigheid, of maak gebruik van handige zelfwatergeefsysteem om ze gelukkig en gezond te houden.

Dierenzorg

Zorg dat je viervoeters of andere huisdieren het ook comfortabel hebben als jij van je avontuur geniet. Regel buren of een pension, zodat ze aan water, voedsel, verschoning en aandacht niets te kort komen.

Inbraakpreventie

Laat het lijken alsof er iemand thuis is door het gebruik van verlichtingstimers. Hiermee kun je lampen op verschillende tijdstippen in- en uitschakelen, wat potentiële indringers afschrikt.

ALLSAFE

Ga je voor een langere tijd weg? Sla je spullen bij op bij ALLSAFE. Daar staan je spullen droog veilig en je komt er gemakkelijk bij.

Door deze simpele stappen te volgen, kun je met een gerust hart op vakantie gaan, terwijl alles thuis op orde is. Geniet van je welverdiende rust en maak je geen zorgen.

Veel plezier op je zorgeloze vakantie!