Uniek alarm per unit Laagste prijs garantie Gratis transport
Er zijn 0 locaties gevonden
Zoekt u liever op postcode?
Lijst met alle ALLSAFE vestigingen
  • Uniek alarm per unit
  • Laagste prijs garantie/­meeste service
  • Gratis transport

Mini Opslag: de oplossing voor 1,2 miljoen huishoudens met ruimtegebrek

30 juni 2008

Verder blijkt dat 27,8 procent van de Nederlanders spullen in huis heeft die niet direct nodig zijn. Bovendien is er vaak geen ruimte beschikbaar om deze goederen op te slaan. In de toekomst krijgen bovendien steeds meer Nederlanders met ruimtegebrek te maken. Na de invoering van het Bouwbesluit in 2003 is er bij nieuwe woningen geen berging meer nodig. Toch moeten we onze spullen ergens kwijt.

Een oplossing voor ruimtegebrek en een hoop spullen, is Mini Opslag. Consumenten kunnen voor een relatief laag bedrag een aantal vierkante meters huren. In deze opslagunits zijn onder meer, oud speelgoed, tuinmeubelen, oude kleding, kampeerspullen of dierbare herinneringen op te slaan. Sinds 1998 – toen het eerste Mini Opslag bedrijf in Nederland opende – huurden ongeveer 125.000 huishoudens een opslagunit. Dat gebeurt om allerlei redenen. Bijvoorbeeld samenwonen, als de relatie is verbroken, er een verhuizing of verbouwing gepland staat of wanneer vader of moeder is overleden en de woning leeggehaald moet worden.

Het huren van een opslagunit is overigens heel eenvoudig. Na het tekenen van het huurcontract, krijg je de sleutel en een pincode waarmee je zeven dagen per week toegang krijgt tot de opslagunit. Camera’s registreren alle handelingen in en om de  Mini Opslag vestiging. Levende, giftige, brandbare, illegale en bederfelijke waar zijn verboden.

Mini Opslag is populair in Nederland.
Op dit moment zijn er ongeveer 156 Mini Opslag vestigingen in ons land en daarmee is Nederland, na Groot-Brittannië en Frankrijk, het grootste Mini Opslag land van Europa. ALLSAFE Mini Opslag is een van de eerste aanbieders op de Nederlandse markt. Inmiddels heeft ALLSAFE Mini Opslag een bijna landelijk dekkend netwerk van vestigingen.