Gratis transport

24/7 beveiliging

Laagste prijs

Huren vanaf één week

Gratis transport

24/7 beveiliging

Laagste prijs

Huren vanaf één week

Smart City Hubs

23 oktober 2019 Door elsemieke Leestijd: 2 minuten
Smart City Hubs Werken

Smart City Hubs: Duurzame efficiëntie aan de rand van de stad

Met een snelgroeiend netwerk van Mini Opslag vestigingen, is ALLSAFE voor steeds meer bedrijven een ideale ‘Smart City Hub’ aan de rand van de stad. Hiermee kan ALLSAFE, als slimme logistieke schakel in de distributieketen, in toenemende mate een bijdrage leveren aan de oplossing voor het groeiende file- en klimaatprobleem.

Altijd in de buurt

ALLSAFE Mini Opslag bevindt zich momenteel op 30 verschillende locaties, verspreid over Nederland. Dat aantal groeit uit tot 70 vestigingen in 2022. Wij zien dat veel monteurs, vertegenwoordigers en webshophouders hun gereedschappen of voorraden bij een vestiging in de buurt opslaan, om onnodige ritten naar een centraal magazijn te besparen. Een makkelijke manier voor veel bedrijven om tijd, benzine en CO2-uitstoot te besparen. Diverse monteurs en vertegenwoordigers hebben hun reistijd al met 50% kunnen terugbrengen.

Groene stadsdistributie

Bezorgdiensten en transportbedrijven geven steeds vaker de voorkeur aan lossen aan de rand van de stad, om van daaruit met beter geschikte voertuigen hun klanten in de binnensteden te beleveren. Grote steden streven zo snel mogelijk naar zero emission stadslogistiek en zoeken oplossingen om de ‘last mile’ met elektrische voertuigen in te vullen. ALLSAFE biedt als ‘city hub’ een logische basis voor groene stadsdistributie en legt zich de komende jaren toe op de verdere verduurzaming van de logistieke keten. Wist u al dat de meeste vestigingen van ALLSAFE Mini Opslag volledig CO2-neutraal zijn?

24/7 bereikbaar, veilig en gemakkelijk

De toenemende vraag naar nachtleveringen is voor veel distributeurs een bron van zorg: overlast in woonwijken, inbraakgevoelige kofferbakleveringen of slechte bereikbaarheid zijn aan de orde van de dag. Met onze 24-uurs Pick Up Drop Off units kunt u veilig en op ieder gewenst moment uw klanten beleveren. Al onze units beschikken over een eigen uniek alarm, en camerabewaking. En met onze flexibele huurcondities bepaalt u zelf hoeveel ruimte u nodig heeft en wanneer.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over Smart City Hubs bij u in de buurt? Neem contact op met de dichtstbijzijnde vestiging, bel 088 – 24 89 482 of vraag vrijblijvend een offerte op maat aan.

Gerelateerde artikelen

ALLSAFE Mini Opslag opent nieuwe vestiging in Purmerend
In de media, Openingen
Leestijd: 4 minuten

ALLSAFE Mini Opslag opent nieuwe vestiging in Purmerend

Purmerend, 22 september 2021 – Deze week opende ALLSAFE Mi... Lees verder

ALLSAFE Weesp opent eerste Engine Rooms van Nederland
Openingen
Leestijd: 4 minuten

ALLSAFE Weesp opent eerste Engine Rooms van Nederland

Stoet aan Porsches en Bentleys rijdt nieuwe autohotel binnen... Lees verder

Corona Protocol ALLSAFE Mini Opslag
Openingen
Leestijd: 4 minuten

Corona Protocol ALLSAFE Mini Opslag

Ook ALLSAFE Mini Opslag houdt zich bezig met de Corona crisis en... Lees verder