Uniek alarm per unit Laagste prijs garantie Gratis transport
  • Uniek alarm per unit
  • Laagste prijs garantie
  • Gratis transport

Opslagruimte huren in Almere

Adres: Omroepweg 11, 1324 KT, Almere
Telefoon: 036-5468314
E-mail: almere@allsafe.nl
Openingstijden:

Receptie: Telefonie:
ma-vrij: 09:00 - 18:00 ma-vrij: 08:00 - 21:30
za: 09:00 - 17:00 za: 08:30 - 17:30
    zo: 11:00 - 17:30
 
Toegang huurders: 06:00 - 23:00
Ter grootte van: Ter grootte van: Kast
Inhoud: 1M3 t/m 3M3
Weekprijzen: Vanaf € 1,40 t/m Vanaf € 3,46
Ter grootte van: Ter grootte van: 1 Kamer
Inhoud: 4M3 t/m 12M3
Weekprijzen: Vanaf € 6,31 t/m Vanaf € 11,23
Ter grootte van: Ter grootte van: 2-3 Kamers
Inhoud: 13M3 t/m 24M3
Weekprijzen: Vanaf € 13,39 t/m Vanaf € 19,39
Ter grootte van: Ter grootte van: Eengezinswoning
Inhoud: 25M3 t/m 54M3
Weekprijzen: Vanaf € 22,15 t/m Vanaf € 32,92
Ter grootte van: Ter grootte van: Grote Woning
Inhoud: 55M3 t/m 120M3
Weekprijzen: Vanaf € 39,85 t/m Vanaf € 62,61
Aangevraagde prijsaanvragen vorige maand: 364

OPSLAGRUIMTE HUREN IN ALMERE

Opslagruimte nodig in Almere? Dan bent u bij ALLSAFE Mini Opslag aan het juiste adres. Onze opslaglocatie ligt op de Omroepweg 11 in Almere, achter de Tango en aan de rand van Muziekwijk. ALLSAFE Mini Opslag biedt diverse mogelijkheden voor het huren van opslagruimte aan particulieren en bedrijven in Almere en omstreken. Zo hebben wij verschillende opslagmogelijkheden, waaronder ‘reguliere’ opslagruimtes, parkeerplaatsen, motorstalling, autostalling, bandenopslag en postbussen.

U kunt al opslagruimte huren vanaf € 1,40 per week. Zo kunt u zelf kiezen uit vele maten opslagruimtes, verspreid over begane grond units en vier verdiepingen. Alle hoger gelegen units zijn goed bereikbaar met de liften en trappen. Of u nu tijdelijk opslagruimte wilt huren in verband met een verhuizing of verbouwing, of dat u voor langere tijd opslagruimte nodig heeft in verband met permanent ruimtegebrek: bij ALLSAFE Almere kunt u al vanaf één week een goed beveiligde, geconditioneerde en verwarmde opslagruimte huren. U bent verzekerd van de beste prijs, kwaliteit en service met de Laagste Prijs Garantie. Deze Laagste Prijs Garantie geldt ook voor tijdelijke opslag aanbiedingen van andere aanbieders in de regio Almere.

Naast particulieren kunnen ook bedrijven opslagruimte huren in Almere bij ALLSAFE Mini Opslag. Heeft u bijvoorbeeld een groeiende handelsvoorraad die u op de zaak niet meer kunt houden? Wilt u uw POS-materiaal, promotiemateriaal of service-onderdelen veilig opslaan? Of groeit uw archief uit zijn jasje en bent u op zoek naar archiefopslag? Zakelijk opslagruimte huren bij ALLSAFE biedt u vele voordelen, waaronder pakketverzending, goederenontvangst en voordelige prijzen. 

Om het huren van opslagruimte in Almere makkelijker te maken, hebben wij op onze opslaglocatie een winkel met verschillende verhuisproducten, zoals verhuisdozen, boekendozen, noppenfolie en ander inpakmateriaal. Heeft u daarnaast hulp nodig met het transport van uw spullen naar de opslag? Dan kunt u gebruik maken van onze verhuishulp of verhuisservice, zodat opslagruimte huren bij ALLSAFE in Almere heel gemakkelijk is.

Glenn van der Kleij is onze Vestigingsmanager in Almere en laat u graag al onze opslagservices zien. Hij kan u van passend advies voorzien met betrekking tot uw ruimtebehoefte. Parkeren voor de deur is gratis en u kunt bij ons genieten van een lekker bakje koffie. Profiteer vandaag nog door een offerte aan te vragen voor opslagruimte in Almere.