Gratis transport

24/7 beveiliging

Laagste prijs

Huren vanaf één week

Gratis transport

24/7 beveiliging

Laagste prijs

Huren vanaf één week

Veilig en flexibel

Parkeerplaats huren

Parkeerplaats huren

✔ Gebruik je auto alleen als je hem echt nodig hebt
✔ Je auto staat veilig en bewaakt
✔ Nooit meer zorgen over inbraak of diefstal

Heb je geen ruimte voor je (tweede) auto? Gebruik je jouw auto niet dagelijks? Voelt het niet veilig om je bolide voor de deur te stallen? Met een parkeerplaats op het terrein van een vestiging van ALLSAFE Mini Opslag staat je auto veilig en bewaakt. Alle parkeerplaatsen zijn voorzien van een afsluitbaar hek en 24/7 camerabeveiliging. De autostalling is voor huurders 24 uur per dag toegankelijk via een unieke toegangscode.

En bij ALLSAFE huur je jouw parkeerplaats gegarandeerd voor de Beste Prijs: je bent altijd verzekerd van de hoogste veiligheid, kwaliteit en service.

DE VOORDELEN VAN LANGDURIG OPSLAG HUREN

✔ Veilige parkeerplaatsen met 24/7 camerabeveiliging
✔ Dagelijks 24 uur toegankelijk
✔ Overdekt laden en lossen, vaak voor de opslagruimte
✔ Gratis verhuisbus of aanhanger voor klanten
✔ Géén inschrijfgeld of andere administratieve kosten

NIEUW! ALLSAFE ENGINE ROOMS: LUXE STALLING VOOR JE WAARDEVOLLE AUTO

Tour je alleen in de zomermaanden met jouw oldtimer? Dan zoek je waarschijnlijk een plek waar je jouw voertuig veilig kunt stallen tegen een scherpe prijs. Nieuw in Weesp en Oegstgeest: de ALLSAFE Engine Rooms; hét hotel voor je waardevolle auto. Bij de ALLSAFE Engine Rooms kun je je oldtimer stallen, maar ook nieuwe waardevolle auto’s. De panden in Weesp en Oegstgeest, speciaal ingericht voor het stallen van oldtimers, supercars, sportcars en youngtimers zijn extra beveiligd, geconditioneerd en van alle gemakken voorzien. Je kunt nu alvast een stalling reserveren.

Nieuw in Weesp en Oegstgeest

ALLSAFE Engine Rooms

Altijd in de buurt

Of je nu op zoek bent naar een parkeerplaats in Amsterdam Centrum, Amersfoort, Den Bosch, Den Haag Zuid, Leiderdorp of misschien wel Roosendaal, met vestigingen door heel Nederland zitten wij echt altijd bij jou in de buurt! Écht, van Leeuwarden tot Enschede tot Rotterdam. Bekijk al onze vestigingen.

Contact

Vraag vandaag nog een offerte aan voor het huren van een parkeerplaats voor jouw auto, oldtimer of aanhanger. Je ontvangt snel een voordelig aanbod op maat. Vragen of persoonlijke hulp nodig bij een parkeerplaats huren? Bel gratis 0800-2557233 of kom langs op een vestiging bij jou in de buurt. We verwelkomen je graag. Wil je liever dat wij terugbellen? Kies Bel mij terug en we nemen contact met je op.