Uniek alarm per unit Laagste prijs garantie Gratis transport
Er zijn 0 locaties gevonden
Zoekt u liever op postcode?
Lijst met alle ALLSAFE vestigingen
  • Uniek alarm per unit
  • Laagste prijs garantie/­meeste service
  • Gratis transport

Sabine Jacobs

Review geplaatst op 18-01-2014
  • Beoordeeld met:

De service die wij bij ALLSAFE Leiderdorp hebben ontvangen was erg warm en vriendelijk. Niet alleen werd ons bij binnenkomst wat te drinken aangeboden, de baliemedewerker wrong zich zelfs in alle bochten om toch de verhuisbus uit te kunnen lenen i.p.v. de aanhanger.

Nadat alle regels waren uitgelegd en de nodige betalingen waren verricht, die overigens een zeer acceptabele maand-prijs verhouding hebben, werden we naar een opslagruimte begeleid. De eerste ruimte was niet precies wat we wilden dankzij de hoek, maar dat was geen enkel probleem en we mochten zelf een andere uitzoeken. Achteraf gezien was dit zeker een goede keuze van onze kant i.v.m. wat we op wilden slaan en ook erg prettig om daar bij ALLSAFE zelf een keuze in te hebben.

De code die we zelf konden bepalen brengt ons ook in staat om te allen tijde langs te komen om meer spullen op te slaan of er juist wat uit te halen. En ook geen onaangenaam feit: er is een busstop recht voor het pand, zodat het altijd bereikbaar is zelfs als klanten zonder auto nog iets kleins na willen brengen of op willen halen. Zeker voor vergeetachtige mensen zoals wij komt dat van pas, omdat we nu al een tasje vergeten zijn op te slaan en die er toch echt bij moet.

Al met al een erg prettige ervaring!