Uniek alarm per unit Laagste prijs garantie Gratis transport
Er zijn 0 locaties gevonden
Zoekt u liever op postcode?
Lijst met alle ALLSAFE vestigingen
  • Uniek alarm per unit
  • Laagste prijs garantie/­meeste service
  • Gratis transport

Elshof

Review geplaatst op 26-02-2016
  • Beoordeeld met:

Wij huren sinds 1 februari een opslagruimte voor een tussenpozen van woning naar nieuwbouwwoning. Wij kwamen ergens in januari voor een bezichtiging ,bij de vestiging manager-Roy Lamers.

Dit was voor ons de eerste keer dat we gebruik moesten gaan maken van een behoorlijke opslagruimte. In Arnhem zijn er drie bedrijven die deze service kunnen leveren,we zijn bij alle drie even langs gegaan.

Wat is belangrijk voor ons , de prijs en een goed advies, want schat maar eens in welke ruimte je moet gaan huren, Roy Lamers nam daar ruimschoots de tijd voor en heeft ons de ruimtes laten zien die het beste bij ons zou kunnen passen .

De opslagt rijd men met de auto, bus of aanhanger gemakkelijk binnen, en je staat dan overdekt en verwarmd de spullen te lossen. Om naar je box de spullen te verplaatsen staan er voor de bezoekers handige transportkarren , trap en hulpmiddelen, en alles is nieuw. Ook hebben wij gebruik mogen maken van de nieuwe huur transportbus ,ruim en makkelijk alles op een adres, ALLSAFE levert ook goedkope verhuisdozen en verpakkingsmaterialen.

Een belangrijk puntje is de schone omgeving en verwarmde vloeren voor het behoud van de spullen . Wij zijn nu bijna klaar met het overbrengen van onze spullen naar de box, we zijn steeds gastvrij ontvangen door zowel Roy Lamers en ook door Mindy, en vonden een positieve review ,geheel op zijn plaats We kunnen en willen een ieder ALLSAFE aanbevelen.