Uniek alarm per unit Laagste prijs garantie Gratis transport
Er zijn 0 locaties gevonden
Zoekt u liever op postcode?
Lijst met alle ALLSAFE vestigingen
  • Uniek alarm per unit
  • Laagste prijs garantie/­meeste service
  • Gratis transport

andres

Review geplaatst op 24-06-2015
  • Beoordeeld met:

Eerste keer opslag gehuurd. Gekozen voor Allsafe omdat deze het dichtst bij mijn werkstek ligt, en je er onbeperkt in- en uit kunt (binnen de vastgestelde uren).

Medewerker was bij het bekijken van de verschillende ruimtes duidelijk over de mogelijkheden en vol geduld bij het laten zien van 3 verschillende units.

Afsluiten van het contract was eenvoudig en snel geregeld. Ik kon direct mijn spullen kwijt.

Al enkele keren teruggeweest voor het wegbrengen en ophalen van spullen. Lift en toegangsdeuren kosten wat tijd, maar werkten naar behoren. Bij drukte (meerdere gebruikers tegelijk in-uitladen is het wat krap, zo vlak voor de lift, maar als iedereen rekening houdt met de wensen van de ander, is er een bevredigende oplossing te vinden, en hoeft niemand echt te wachten.

Prijsstelling is vergelijkbaar met andere aanbieders. Verzekering is wat duur, maar wel heel flexibel. Ik heb uiteindelijk gekozen om de eigen verzekering uit te breiden met een 'tweede risicoadres', dat was goedkoper. Ik moet wel zelf zorgen dat deze verzekering weer wordt aangepast als ik geen opslag meer nodig heb, want anders loopt de premie ook door.... Daar heb je met de verzekering van Allsafe geen last van natuurlijk want zodra je stopt met huren vervalt ook de verzekering.

Een minpunt: bij het berekenen van het volume gaat Allsafe uit van bruto maten: volgens mij doet de dikte van de muren en plafonds/vloer ook mee, want mijn unit is (netto) lang niet zo groot als waar deze voor te boek staat. Uiteindelijk kreeg ik een grotere unit voor dezelfde prijs, dus ben ik tevreden.

Een laatste pluspunt om mee af te sluiten: Ik zag een schoonmaker met een doekje de rolluiken van de units poetsen. Wat mij betreft wat overdreven, maar het oogt natuurlijk wel lekker schoon. Het stinkt niet bij Allsafe, en je spullen staan er dus veilig opgeslagen