Er zijn 0 locaties gevonden
Of zoek op postcode?
Lijst met alle ALLSAFE vestigingen
  • Uniek alarm per unit
  • Laagste prijs garantie/­meeste service
  • Gratis transport

de rozario

Review geplaatst op 09-10-2015
  • Beoordeeld met:

Ideale opslag, voor mij ook nog eens om de hoek en dat is prettig want ik moet er best vaak heen. De openingstijden zijn ruim genoeg en er is meestal genoeg plek om de auto binnen te zetten en rustig uit- of in te kunnen laden. Soms even wachten op de lift, maar omdat er twee in het gebouw zijn heb je altijd nog een alternatief.

Kortgeleden had ik van de ene op de andere dag veel minder opslagruimte nodig en de verhuizing naar een kleine unit was direct geregeld. Ik vroeg aan de balie naar de mogelijkheden en twee uur later was ik verhuisd. Ik ga er van uit dat eventueel opschalen naar groter ook zo makkelijk gaat en dat betekent dat je nooit teveel betaalt voor ongebruikte ruimte.

Ik zet dan ook alles op wielen, op wagentjes die ook in de kleinere units passen. dat scheelt gesjouw en gestap[el: nu rijd ik het in m'n eentje uit de oude de lift in, en zo de nieuwe box in.

Verder zijn de ruimtes en gangen/lift altijd schoon en vrij van obstakels. Het enige waar je je aan zou kunnen storen zijn de temperatuur in de zomer en de muziek die ze er draaien...

Maar een alleen een kniesoor......