Er zijn 0 locaties gevonden
Of zoek op postcode?
Lijst met alle ALLSAFE vestigingen
  • Uniek alarm per unit
  • Laagste prijs garantie/­meeste service
  • Gratis transport

joyce de winne

Review geplaatst op 28-12-2015
  • Beoordeeld met:

Ik ben erg tevreden. Ben erg goed te woord gestaan via mail, telefoon en persoonlijk. Het was voor ons een erg drukke, hectische tijd en daarin werden we erg geduldig geholpen.

Het enige kritiekpuntje dat wij hebben is dat jullie erg duur zijn. We kunnen er nu gebruik van maken voor een mooie prijs. Maar na deze actie met deze prijzen gaan wij er helaas geen gebruik meer van maken. Dus mochten we dit winnen dan kunnen wij ipv 4 maanden hemwel een half jaar gerbuiken.(3 maanden zelf betalen).

Ik snap dat jullie opvraag en aanbod reageren qua prijzen zakelijk gezien. Maar als klant moet ik toegeven dat er door weinig aanbod terwijl er wel vraag naar is belachelijke prijzen uitkomen.

Geachte mevrouw De Winne,

Bedankt voor uw bericht, fijn dat u over onze service tevreden bent. ALLSAFE Mini Opslag wil altijd aan de wensen van de klanten voldoen en daarom bieden wij de Laagste Prijs Garantie. Onze prijzen worden elke week bekeken zodat we de laagste prijzen in de markt hebben. Wij hebben u naast onze laagste prijs ook nog een mooie actie aangeboden.

We wensen u nog een prettige tijd verder bij ALLSAFE Mini Opslag