Er zijn 0 locaties gevonden
Of zoek op postcode?
Lijst met alle ALLSAFE vestigingen
  • Uniek alarm per unit
  • Laagste prijs garantie/­meeste service
  • Gratis transport

Charlotte Elise Molenaar

Review geplaatst op 06-12-2014
  • Beoordeeld met:

Ik zocht per direct een opslagruimte voor mijn inboedel. Mijn keuze is voor Allsafe gevallen als eerst reden de prijs. Vergeleken met andere opslag bedrijven kwam allsafe voor mij het goedkoopste uit.

Heb als eerste een rondleiding gehad voordat ik een keuze ging maken. Het voelde meteen goed door de professionaliteit van het bedrijf/ personeel. Er werd goed met mij meegedacht voor de meeste geschikte ruimte voor mijn spullentjes. Het was namelijk erg belangrijk dat alles ging passen.

Vorige Week heb ik mijn inboedel opgeslagen bij allsafe. Zoals verwacht ( van het personeel ) paste het ook degelijk allemaal.

Buiten de prijs bied allsafe ook een goede service. Heb je vragen, kan je altijd bij ze terecht. Zelfs voor het meedenken en het bieden van extra handje hulp, zit je bij allsafe ook goed.

Ik heb mijn spullentjes met een gerust hart daar opgeslagen. Alles is beveiligd met een eigen unieke code. Met mijn code kan ik ook alleen op de verdieping komen waar mijn opslag is. Is ook logisch want op een andere verdieping heb ik niks te zoeken en natuurlijk voor de mede klanten andersom.

Ik raad iedereen ook echt aan die een opslagruimte zoekt om eens langs allsafe te komen. Dan kan je met eigen ogen zien / meemaken hoe goed en professioneel ze zijn!