Er zijn 0 locaties gevonden
Of zoek op postcode?
Lijst met alle ALLSAFE vestigingen
  • Uniek alarm per unit
  • Laagste prijs garantie/­meeste service
  • Gratis transport

Owen Vergeer

Review geplaatst op 14-04-2015
  • Beoordeeld met:

Met verhuisbedrijf meubelen naar opslag gebracht in verband met verbouwing.

Wat ik niet blij van word: - Verhuisbus mocht/kon niet naar binnen. - Benodigde lift bleek niet een toegangsdeur naar buiten te hebben. - In te voeren code wordt niet altijd na 1x geaccepteerd. Moet je dan herhalen. Soms meer dan 1 keer. - Je moet de knoppen in de lift ingedrukt blijven houden tot de benodigde etage. Wij hadden een unit op de derde verdieping.... - Op de liftdeuren stonden niet de etagenummers vermeld. Gelukkig wel op de verlichte in te drukken knoppen

Wat ik fijn vond: - service medewerkers - Ik kon nog goederen nabrengen wat bij een 'gewoon verhuisbedrijf' niet kan. - Unit is bereikbaar tot 23.00 uur. - Platte karren kan je gebruiken om goederen naar de unit te brengen.

Geachte heer Vergeer,

Bedankt voor uw bericht en fijn dat u tevreden bent met onze services. Betreffende de verhuisbus die niet naar binnen kon: daar hebben we een speciaal laaddock voor, zoals u daar ook gebruik van heeft gemaakt. Omdat onze lift een goederenlift betreft die meerdere kilo's kan verdragen dan een normale, zitten hier wat andere elementen aan dan bij een reguliere lift.

We wensen u nog een prettige tijd verder ALLSAFE.