Uniek alarm per unit Laagste prijs garantie Gratis transport
Er zijn 0 locaties gevonden
Zoekt u liever op postcode?
Lijst met alle ALLSAFE vestigingen
  • Uniek alarm per unit
  • Laagste prijs garantie/­meeste service
  • Gratis transport

Dhr. Groise

Review geplaatst op 06-08-2016
  • Beoordeeld met:

`Mijn ervaring met de opslag, is tot op heden goed. En aantal kanttekeningen; - Graag overdag de werkzaamheden c.q. kabels en dergelijke beperken tot een minimum om klanten goede doorgang te bieden. Kabels kunnen hele lastige, soms gevaarlijke, situaties veroorzaken (ik spreek hier vanuit praktijkervaring). - Graag meer verhuisbussen zodat een tijdsoverlapping verder geen gevolgen heeft. - Als er een meningsverschil is tussen de klant en het personeel, heeft de klant altijd recht op een fatsoenlijke behandeling. Mocht de klant een regel overtreden hebben, zal de toon beleefd blijven. Hoewel het contact met het personeel na inschrijving heel minimaal is, kan dit toch een blijvende indruk achterlaten bij de klant, vind ik heel belangrijk!

Voor de rest gewoon hier boeken mensen de prijzen zijn goed.

Geachte heer Groise,

Bedankt voor uw bericht. Fijn dat uw ervaring goed is met onze opslag. We doen ons uiterste best om meer ruimtes beschikbaar te maken voor klanten, vandaar dat we ook overdag aan het werk zijn. Dit uiteraard wel met de veiligheid in het oog. We zullen geen gevaarlijke situaties toestaan.

Daarnaast maken we voor het verhuren van de verhuisbus altijd afspraken over de te huren tijdsduur. Dit zodat we onze afspraken naar andere klanten ook kunnen waarmaken. We verwachten dan ook dat de bus op het afgesproken tijdstip terug is. We vinden het jammer dat ons contact naar u toe niet zoals wens is overgekomen.

We wensen u nog een prettige tijd verder bij ALLSAFE Mini Opslag in Den Haag.