Er zijn 0 locaties gevonden
Of zoek op postcode?
Lijst met alle ALLSAFE vestigingen
  • Uniek alarm per unit
  • Laagste prijs garantie/­meeste service
  • Gratis transport

Robbert Visser

Review geplaatst op 25-01-2015
  • Beoordeeld met:

Over het algemeen ben ik tevreden over de klantenservice van All Safe. Er wordt voldoende tijd genomen om alle informatie uit te leggen. De werknemers zijn vriendelijk, aandachtig luisterend en begripvol om de informatie op de behoeftes van de klant af te stemmen.

De werknemers van Allsafe mag er op letten dat de informatie eenduidiger en duidelijker wordt overgebracht. Ik kreeg namelijk van twee werknemers verschillende informatie weergeven. Dit was voor mij tegenstrijdig. Hier moet ik wel aan toevoegen dat beide werknemers de tijd namen om mijn onduidelijkheid weg te nemen. Ze herstellen zichzelf dan wel door wederom aandachtig en zorgvuldig te luisteren. Ook moeten zij er op letten dat de informatie wordt afgestemd op de belevingswereld van de klanten. Zo hebben sommige werknemers de neiging om een technisch verhaal te houden, terwijl ik zelf geen kennis van dit vakgebied heb. Hierdoor wordt het verhaal voor mij onsamenhangend. Wanneer ik hier als klant vragen over stel, zijn zij zeker wel in staat om dit verhaal helder voor mij te maken.

Over het algemeen ben dus ik te spreken over de klantenservice. De verbeterpunten zouden een toevoeging voor de klantenservice zijn. Dit is niet ter irritatie bedoeld.