Uniek alarm per unit Laagste prijs garantie Gratis transport
Er zijn 0 locaties gevonden
Zoekt u liever op postcode?
Lijst met alle ALLSAFE vestigingen
  • Uniek alarm per unit
  • Laagste prijs garantie/­meeste service
  • Gratis transport

jantine pouw

Review geplaatst op 05-11-2013
  • Beoordeeld met:

tja en dan moet je dochter na bijna 3 jaar haar heerlijke kamer verlaten in amsterdam en moeten tijdelijk haar spullen worden opgeslagen tot haar nieuwe studentenwoning wordt opgeleverd.

all safe berichtje gestuurd en binnen 15 minuten werd ik gebeld door een aardige en alerte medewerker die mij goed antwoord gaf op mijn vraag. in overleg werd met mij een afspraak gepland voor nog dezelfde dag bij vestiging in amsterdam west (ipv wibautstraat waar ik aanvraag in 1e instantie deed). in amsterdam west werd ik al verwacht en daar een prima uitleg en rondleiding ontvangen van een goed luisterend en meedenkend medewerker. direct alles geregeld voor opslag èn daarbij de verhuishulp meteen afgesproken. keurig op de afgesproken tijd man en bus aanwezig en wat een prettige verhuishulp oftewel alles snel en netjes overgebracht naar de opslag. de volgende dag werd ik nog nagebeld door vestiging wibautstraat of alles naar wens was afgewikkeld.

WIJ ZIJN ENTHOUSIAST OVER DE WERKWIJZE. RUIMTE, SERVICE, BETROKKENHEID EN HET MEEDENKEN. In deze snelle tijden nemen jullie de tijd op een kordate wijze en luisteren naar de klant.

En als ik dan toch iets moet aangeven als puntje van aandacht binnen all safe voor de perfectie, dan is het de opmaak/samenstelling van de facturen.

vriendelijke groet Jantine Koeleman-Pouw, Kortenhoef