Er zijn 0 locaties gevonden
Of zoek op postcode?
Lijst met alle ALLSAFE vestigingen
  • Uniek alarm per unit
  • Laagste prijs garantie/­meeste service
  • Gratis transport

Hans Willem Schulkes

Review geplaatst op 11-04-2013
  • Beoordeeld met:

Zeer tevreden met Allsafe: - Klantgericht; - Goede service; - Zeer vriendelijke en kundig personeel; - Doen totaal niet moeilijk; - Denken met je mee; - Zeer scherpe prijzen (goedkoper dan de meesten).

Mijn verhaal: Per februari 2013 moest ik uit mijn woning in Amsterdam. Ik woonde al samen met mijn verloofde in Utrecht. Veel dubbel spul dus. En spul wat niet in het appartement van mijn verloofde kan. Dan is zo'n opslagbox ideaal. Eerst een iets kleinere box gehuurd. Ze gaven zelfs de service dat ik december en januari niet hoefde te betalen. Dat is nog eens service... :-) Alles van mij pastte er prima in. Ook wat spul van mijn vriendin erbij gedaan. Ideaal. Daarna hadden wij ons huis verkocht in februari 2013. Per mei moeten wij eruit. Omruilen naar een grotere box was ook geen enkel probleem. Het huren van de bus en aanhanger is ook een zeer goede service.

Ze zijn allemaal kundig, vriendelijk, ze reageren zeer snel, correct en klantvriendelijke. Voor mij geen Shurgard, geen Citybox, geen Kubus-opslag. Voor mij alleen Allsafe !!