Uniek alarm per unit Laagste prijs garantie Gratis transport
Er zijn 0 locaties gevonden
Zoekt u liever op postcode?
Lijst met alle ALLSAFE vestigingen
  • Uniek alarm per unit
  • Laagste prijs garantie/­meeste service
  • Gratis transport

Linda

Review geplaatst op 09-08-2014
  • Beoordeeld met:

Zeer tevreden over de service. Ik werd meteen teruggebeld voor een afspraak, en toen ik aankwam werd ik uitgebreid te woord gestaan en er werd ruim de tijd genomen om me de verschillende opslagboxen te laten zien. Toen ik vroeg om een kleinere te zien werd er absoluut niet moeilijk gedaan, geen enkele poging om me te 'upsellen', de medewerker heeft zelfs de tijd genomen om me een andere met dezelfde capaciteit te laten zien waarvan de proporties iets anders waren.

Enige minpuntjes: - Ik kwam spullen brengen met een busje, maar het paaltje om de code in te toetsen is op de hoogte van een personenauto. Als je uit de bus moet stappen om de code in te toetsen moet je wel héél snel weer instappen, of de poort gaat weer dicht voordat je verder kan rijden (bij in- en uitrijden). Niet handig als je alleen bent (wat ik gelukkig niet was). - Ik kwam op een zeer hete dag en het was meteen duidelijk dat de opslagruimten niet geclimatiseerd zijn. Voor mij geen probleem, maar niet geschikt voor temperatuurgevoelige spullen.

Verder alles super, alles is schoon en goed geregeld. Karretjes (vergeet niet een 2ââ¬-munt mee te nemen), lift, verlichting, alles werkte. Verpakkingsmateriaal en sloten aanwezig als je daar behoefte aan hebt. Ook met OV goed bereikbaar.