Er zijn 0 locaties gevonden
Of zoek op postcode?
Lijst met alle ALLSAFE vestigingen
  • Uniek alarm per unit
  • Laagste prijs garantie/­meeste service
  • Gratis transport

VESTIGINGSHULP (15-17 JAAR) BIJ ALLSAFE MINI OPSLAG AMSTERDAM

Amsterdam

Deze vacature is al vervuld, kijk hier voor onze openstaande vacatures! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Lisanne Bles. 

Vestigingshulp (vanaf 15 jaar) bij ALLSAFE Mini Opslag Amsterdam

Als Vestigingshulp ondersteun je de Vestigingsmanager en Assistent Vestigingsmanager elke zaterdag met diverse facilitaire werkzaamheden, (zoals schoonmaak en  onderhoud)  in en om het pand. Je bent mede verantwoordelijk voor de juiste uitstraling van ons pand! Kortom, een uitdagende baan voor naast je studie, waarbij je goed kunt verdienen!

Wie ben jij?

• Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en bent een harde werker.
• Uiteraard ben je representatief en klantvriendelijk.
• Je bent elke zaterdag beschikbaar van 9:00- 17:00 uur.
• Je woont in omgeving van Amsterdam West.

Wat bieden wij jou?

Je ontvangt een marktconform salaris en bent werkzaam in een leuk en zeer professioneel team waar je veel kunt leren. Kijk ook op www.allsafe.nl om meer te weten te komen over ons bedrijf en loop eens een vestiging binnen! Onze vestigingslocaties zijn op de website te vinden.

Wat zijn wij?

ALLSAFE Mini Opslag is een landelijk opererend jong bedrijf dat een opslagconcept voor particulieren en het bedrijfsleven biedt. ALLSAFE is ambitieus en heeft de ambitie om in Nederland ca. 20 opslagcentra neer te zetten om vervolgens verder in Europa uit te breiden. Onze organisatie kenmerkt zich door professionaliteit, korte beslislijnen en een no nonsens cultuur. Op iedere vestiging werken een Vestigingsmanager en een of twee Assistenten.

Heb je interesse in deze uitdagende baan?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de vestigingsmedewerker in Amsterdam West via 020-4470400. Je kunt ook je CV en motivatiebrief mailen naar amsterdamwest@allsafe.nl.