Uniek alarm per unit Laagste prijs garantie Gratis transport
Er zijn 0 locaties gevonden
Zoekt u liever op postcode?
Lijst met alle ALLSAFE vestigingen
  • Uniek alarm per unit
  • Laagste prijs garantie/­meeste service
  • Gratis transport

Zelfstandig Recruiter ALLSAFE Mini Opslag

's Gravenland

Deze vacature is al vervuld, kijk hier voor onze openstaande vacatures! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Lisanne Bles. 

Het bedrijf

ALLSAFE Mini Opslag is een jong bedrijf dat een nieuw opslagconcept voor particulieren en het MKB biedt. ALLSAFE is een ambitieus bedrijf met 12 vestigingen, dat in Nederland ca. 20 mini opslag centers wil gaan neerzetten om vervolgens verder in Europa uit te breiden. ALLSAFE Mini Opslag is een innovatief, commercieel en jong bedrijf en dit karakter komt tot uitdrukking in alle vacatures. Het hoofdkantoor van ALLSAFE is gevestigd in ’s-Graveland in een monumentaal pand.

De functie

Als Zelfstandig Recruiter ben je verantwoordelijk voor het invullen van vacatures op de vestigingen en op het hoofdkantoor van ALLSAFE. In overleg bepaal je de wervingsprocedure per vacature, plaats je een advertentie en begeleid je de gehele procedure tot aanname. Je werkt nauw samen met de Manager Operations en de Algemeen Directeur. Je bent je bewust van het belang van de uitstraling van ALLSAFE Mini Opslag gedurende de gehele wervingsprocedure.

Het voeren van de selectiegesprekken vindt plaats op ons hoofdkantoor in ’s-Graveland. De overige werkzaamheden kunnen uitgevoerd worden vanuit huis.

Gevraagd

  • Een opleiding op hbo niveau
  • Ervaring en training in werving en selectie van personeel
  • Een commerciële instelling
  • Een zelfstandig en daadkrachtig karakter

Het Dienstverband

Het dienstverband is in overleg in te vullen. Het aantal te werken uren per week is variabel maar gemiddeld tussen de 10 en 20 uur per week. Beloning in overleg.

ALLSAFE Management
Noordereinde 105
1243 JK ´s-Graveland