• Gratis transport

  Gratis transport

 • 24/7 beveiliging

  24/7 beveiliging

 • Laagste prijs

  Laagste prijs

 • Huren vanaf één week

  Huren vanaf één week

 • Gratis transport

  Gratis transport

 • 24/7 beveiliging

  24/7 beveiliging

 • Laagste prijs

  Laagste prijs

 • Huren vanaf één week

  Huren vanaf één week

Een dag uit de werkweek van Sanne, Vestigingsmanager bij ALLSAFE Mini Opslag Sittard

22 juli 2016 Door ALLSAFE Leestijd: 5 minuten
Een dag uit de werkweek van Sanne, Vestigingsmanager bij ALLSAFE Mini Opslag Sittard Tips voor opruimen en opbergen

60% van de Nederlanders woont kleiner dan zij zouden willen. Ook in Limburg is behoefte aan extra ruimte, zowel door particulieren en ALLSAFE Mini Opslag Sittard: een dag meelopen met Sannebedrijven. ALLSAFE Mini Opslag in Sittard is de 1e vestiging in de provincie Limburg, nabij het Fortuna Stadion. Sanne, Vestigingsmanager bij ALLSAFE in Sittard vertelt hoe haar dag eruit ziet en wat ze meemaakt met klanten die opslagruimte huren in Sittard!

Hoe ziet een gemiddelde dag bij ALLSAFE Mini Opslag in Sittard er uit?

Ik begin de dag altijd met een ronde in het pand. Ik check of de gangen schoon zijn achtergelaten en of de temperaturen op orde zijn. Netheid en veiligheid staan bij ons hoog in het vaandel. We houden de temperatuur en luchtvochtigheid constant in de gaten zodat alle opgeslagen spullen in goede conditie blijven. Ook einde dag doen we zo’n checkronde.

advies opslagruimte hurenAdvies geven met betrekking tot opslagruimte huren

Na de eerste ronde bereiden we de gemaakte afspraken voor: mensen komen langs voor opslagadvies en het huren van een opslagruimte. We nemen de tijd om ons te verdiepen in de situatie zodat we een zo passend mogelijk advies kunnen bieden. Veel mensen weten namelijk niet precies hoeveel opslagruimte ze nodig hebben! Ruim 60% denkt een grotere of kleinere ruimte nodig te hebben dan dat ze daadwerkelijk nodig hebben. Wij kunnen aan de hand van de wensen goed inschatten welk formaat opslagruimte het beste voor ze is.

Mochten de klanten ook nog hulp nodig hebben met het transport, dan hebben we ook nog gratis transport in de vorm van een verhuisbus en aanhanger met huif. Zelfs voor het tillen van de spullen kunnen we klanten helpen in de vorm van onze Verhuishulp. Onze Verhuishulp is te boeken voor  €40 per uur. Hij komt met de verhuisbus naar je toe en helpt met het vervoeren van de spullen naar de opslagruimte. Zo hoef je zelf geen vervoer te regelen en te sjouwen met je spullen. Voor nieuwe klanten kost onze Verhuishulp slechts € 30 per uur.

Verhuis- en verpakkingsmateriaal is een welkome dienst voor klantenverhuisdozen sittard

Er is ook veel behoefte aan bescherming van de spullen die in de opslag gaan. De spullen hebben natuurlijk waarde voor de klanten en dus bieden we ook beschermingsmateriaal aan zoals noppenfolie, inpakpapier en verhuisdozen. Zo gaan er op een goede dag al snel een paar honderd verhuisdozen over de toonbank! ALLSAFE heeft kwalitatief goede verhuisdozen voor de beste prijs: zo hebben we formaat L verhuisdozen al voor € 0,94 per stuk. Dat scheelt een euro per stuk vergeleken met dozen uit een bouwmarkt!

Postbus huren SittardContact met zakelijke partijen

Tussen de afspraken door plegen we ook flink wat telefoontjes. Zo adviseren we zakelijke partijen in omgeving Sittard met betrekking tot het huren van extra ruimte. Bijvoorbeeld webshopeigenaren. Veel webshopeigenaren runnen hun webshops vanuit huis, maar kunnen hun inventaris niet thuis opbergen (zowel qua ruimte als wettelijke bepalingen). Een voordelige opslagruimte met een flexibele termijn biedt dan uitkomst. Het is heel eenvoudig om van kleinere naar grotere ruimtes te verhuizen en andersom.

Voordeel van opslagruimte huren bij ALLSAFE in Sittard is dat wij ook zakelijke postadressen verhuren en de goederenontvangst en pakketverzending voor hen uit handen kunnen nemen. Zo kunnen ze via ons voordelig zendingen ontvangen en pakketten sturen naar klanten. Ideaal als je een webshop runt. Dit is natuurlijk ook interessant voor andere zakelijke partijen en particulieren. Zo zijn we ook een GLS pakketshop, waarbij particulieren in omgeving Sittard pakketjes kunnen ophalen en verzenden.

Heb jij binnenkort ruimte nodig in omgeving Sittard en wil je alles met eigen ogen zien? Maak dan snel een afspraak en dan zorgt Sanne dat er een lekker bakje koffie klaar staat!

Gerelateerde artikelen

De voorjaarsschoonmaak in 3 stappen
Tips voor opruimen en opbergen
Leestijd: 5 minuten

De voorjaarsschoonmaak in 3 stappen

De lente is bijna aangebroken en daarmee het voorjaar: tijd vo... Lees verder

Tijd, ruimte, rust!
Tips voor opruimen en opbergen
Leestijd: 5 minuten

Tijd, ruimte, rust!

Je hebt haast in de ochtend, het huis is een bende en voor de... Lees verder

Je huis schoonmaken na de feestdagen: zó gedaan met onze tips!
Tips voor opruimen en opbergen
Leestijd: 5 minuten

Je huis schoonmaken na de feestdagen: zó gedaan met onze tips!

Nu Kerst is geweest en oud en nieuw over 3 dagen voor de deur st... Lees verder