Gratis transport

24/7 beveiliging

Laagste prijs

Huren vanaf één week

Gratis transport

24/7 beveiliging

Laagste prijs

Huren vanaf één week

Voor uw inschrijving bij de KvK

Zakelijk vestigingsadres

Zakelijk vestigingsadres

Zoek je een vestigingsadres voor inschrijving bij de KvK? En kun je ook goed gebruik maken van een opslagruimte voor jouw handelswaar, gereedschap, webshopvoorraad, materialen of archief? Bij ALLSAFE Mini Opslag ben je het voordeligst en makkelijkst uit.

Door unieke afspraken tussen ALLSAFE Mini Opslag met de KvK* is het voor ondernemers mogelijk om bij ALLSAFE een zakelijk postadres te huren die je kunt gebruiken voor inschrijving bij de KvK. Je huurt een postbus in combinatie met een opslagruimte vanaf 6m3 die je kunt gebruiken voor jouw materialen, voorraad en archief. Daarnaast kun je ook gebruik maken van onze Goederenontvangst en Pakketverzending, waarmee je veel tijd bespaart. Je hoeft immers niet aanwezig te zijn om goederen te ontvangen of voor elk pakket naar het postkantoor te gaan wanneer je pakketten wilt verzenden. Zoals je ziet, biedt ALLSAFE Mini Opslag jou de kans om jouw onderneming op ons adres te vestigen.

Altijd in de buurt

Of je nu op zoek bent naar een zakelijk vestigingsadres in Amsterdam Centrum, Amersfoort, Den Bosch, Den Haag Zuid, Leiderdorp of misschien wel Roosendaal, met vestigingen door heel Nederland zitten wij echt altijd bij jou in de buurt! Écht, van Leeuwarden tot Enschede tot Rotterdam. Bekijk al onze vestigingen.

Contact

Vraag vandaag nog een offerte aan voor uw zakelijk vestigingsadres. Je ontvangt snel een voordelig aanbod op maat. Vragen of persoonlijke hulp bij het aanvragen van een zakelijk vestigingsadres? Bel gratis 0800-2557233 of kom langs op een vestiging bij jou in de buurt. Wij verwelkomen je graag. Wil je liever dat wij terugbellen? Kies Bel mij terug en wij nemen contact met jou op.

*Conform de regels van de KvK. De KvK zal na overlegging van de huurovereenkomst de uiteindelijke goedkeuring verlenen. Als je twijfelt of je in aanmerking komt voor deze regeling, informeer dan bij jouw KvK vestiging.

DE VOORDELEN VAN ZAKELIJK VESTIGINGSADRES

✔ Mogelijk om jouw bedrijf te vestigen op onze adressen op toplocaties
✔ Servicedesk tijdens kantooruren bereikbaar voor o.a. het in ontvangst nemen van aangetekende brieven en pakketten
✔ Desgewenst sturen we post en pakketten door naar een ander adres
✔ Géén inschrijfgeld of andere administratieve kosten
✔ Minimale periode 6 maanden, daarna per maand opzegbaar (elders minimaal 1 jaar, per jaar opzegbaar)

Hoeveel ruimte heb ik nodig?

Bereken zelf eenvoudig in 1 minuut je benodigde opslagruimte