• Gratis transport

  Gratis transport

 • 24/7 beveiliging

  24/7 beveiliging

 • Laagste prijs

  Laagste prijs

 • Huren vanaf één week

  Huren vanaf één week

 • Gratis transport

  Gratis transport

 • 24/7 beveiliging

  24/7 beveiliging

 • Laagste prijs

  Laagste prijs

 • Huren vanaf één week

  Huren vanaf één week

Optimaal gemak voor jouw bedrijf

Meerdere opslagruimtes door het land heen

LANDELIJK OPSLAG HUREN OP MEERDERE LOCATIES

Ben je op zoek naar een manier om tijd én geld te besparen binnen jouw onderneming? Met 42 goed bereikbare ALLSAFE Mini Opslag zijn we voor steeds meer bedrijven een ideale ‘Smart City Hub’ aan de rand van de stad. Hiermee vormen we een slimme logistieke schakel in de distributieketen. Al veel van onze klanten hebben hun reiskosten hierdoor met 50% zien verminderen. Kamp jij ook met hoge kosten voor opslag en/of reiskosten voor jouw medewerkers? Zakelijk opslagruimte huren op meerdere locaties van ALLSAFE Mini Opslag is de oplossing.

Vragen of op zoek naar persoonlijk advies bij het huren van landelijke opslagruimte? Onze adviseur helpt jou graag. Bel tijdens kantooruren gratis 088 – 255 72 30. Je kunt ook een e-mail sturen naar: [email protected].

Opslagruimte op meerdere locaties

landelijk_opslag_huren_meerdere_locaties
postbus_huren_allsafe_landelijk
elektronische_toegang_allsafe_0
beveiligde_opslagruimte-landelijke-opslag

De zakelijke markt voor distributie is in hoog tempo aan het veranderen. Steeds meer bedrijven en instellingen streven ernaar hun vaste kosten te minimaliseren. Het uitbesteden van de opslag van goederen en onderdelen kan een interessant onderdeel zijn van zo’n transformatie. Het creëren van regio depots voor spare parts en beschikbare onderdelen in de buurt van jouw klantgroepen, zorgt voor flexibiliteit binnen jouw service-apparaat.

ALLSAFE Mini Opslag is jou hierbij graag van dienst. Dankzij ons fijnmazige, landelijke netwerk en onze flexibele, klantvriendelijke instelling, ontzorgen wij een groot deel van jouw distributie in ‘de laatste kilometer naar de klant’. Of het nu gaat om monsters, verkoopmateriaal of onderdelen: bij ALLSAFE vind je de opslagruimte en de service die je nodig hebt. Zodat jij jouw klanten nog beter kunt bedienen.

ALLSAFE MINI OPSLAG BIEDT O.A. DE VOLGENDE LANDELIJKE OPSLAGPRODUCTEN:

BESPAREN OP TIJD EN GELD

Wanneer je landelijk opslagruimte gaat huren bij ALLSAFE bespaar je op wachttijden, reistijden en gereden kilometers. Omdat jouw medewerkers altijd een opslagruimte dicht in de buurt hebben, kunnen ze hun kostbare tijd besteden aan hun service en sales activiteiten.

OP ELK GEWENST MOMENT TOEGANG TOT JOUW OPSLAGRUIMTE

Standaard kun je bij elke ALLSAFE Mini Opslag vestiging zeven dagen in de week van 6.00 uur tot 23.00 uur bij jouw opslagruimtes. Tevens kun je op aanvraag zelfs 24 uur per dag bij jouw ruimtes. Zo kun je op elk gewenst tijdstip bij de opgeslagen goederen. Er is een elektronische toegangsregistratie wanneer onze klanten het pand betreden zodat we altijd weten wie wanneer in het pand is. Op aanvraag is hiervan ook een overzicht op te vragen.

UNIEK BEVEILIGDE EN VERWARMDE LANDELIJKE OPSLAG

Veilige opslagruimte biedt jou als klant zekerheid. Alle opslagunits zijn voorzien van een eigen alarm en slot. Daarnaast is er 24 uur per dag cameratoezicht in alle vestigingen. Er is een elektronische toegangsregistratie wanneer onze klanten het pand betreden zodat we altijd weten wie wanneer in het pand is geweest.

Naast inbraakveiligheid biedt ALLSAFE Mini Opslag ook brandveiligheid. Alle vestigingen zijn voorzien van automatische brandmeldinstallaties en duidelijke brandcompartimenteringen die ruim aan alle wettelijke eisen voldoen. De brandveiligheid van de ALLSAFE Mini Opslag vestigingen wordt onder meer gewaarborgd door de rondom 60 minuten brandwerende compartimenten van maximaal 1000m2. Deze compartimenten zijn op meerdere plaatsen voorzien van veilige vluchtwegen.

ALLES ONDER 1 DAK

Pakketverzending en goederenontvangst
Wanneer je zakelijk opslagruimte gaat huren bij ALLSAFE Mini Opslag, kun je ook gebruik maken van onze pakketverzending en goederenontvangst. Zo hoef je niet meer zelf aanwezig te zijn wanneer er goederen voor jou worden aangeleverd; onze medewerkers op de vestigingen kunnen jouw goederen in ontvangst nemen en indien gewenst in jouw opslagruimte(s) plaatsen. Wanneer je daarnaast goederen of pakketten wilt verzenden, hoef je niet meer naar het postkantoor. Wij versturen jouw pakketten via ons PostNL-netwerk. Met deze services bespaar jij tijd én dus geld!

Postbus huren
Ben je op zoek naar een vast zakelijk postadres? Dan kun je bij ALLSAFE Mini Opslag postadressen huren. Je kunt dan post ophalen wanneer jij wilt, zeven dagen per week van 6.00 uur tot 23.00 uur. Je ontvangt een notificatie wanneer er post voor jou is, zodat jouw medewerkers niet onnodig langs hoeven te komen wanneer er geen post is. Alle post kan worden bezorgd, ook aangetekende brieven. Naast een zakelijk postadres kun je ons postadres tevens gebruiken als zakelijk vestigingsadres, voor inschrijving bij de KvK.

ONZE SERVICE VOOR LANDELIJKE ACCOUNTS

Als zakelijke huurder willen we het jou gemakkelijk maken. Iedere landelijke huurder bij ALLSAFE krijgt één eigen accountmanager. Daarnaast ontvang je één centrale factuur en door onze mogelijkheid tot het afsluiten van een raamovereenkomst, hoef je niet voor iedere afzonderlijke ALLSAFE locatie en/of unit een nieuw contract af te sluiten. Zo ontzorgen wij jou in het regelen van jouw landelijke opslagbehoefte en kun je meer tijd besteden aan jouw primaire bedrijfsprocessen.

TOEPASSING: HUBLOCATIES VOOR FIELDSALES ORGANISATIES

Doelstelling voor fieldsalesmedewerkers is het zo veel mogelijk verkopen van producten aan de verschillende doelgroepen. De ondersteunende marketingmaterialen die zij nodig hebben (banners, parasols, glazen, maar ook brochures, samples e.d.) worden door de leverancier bij een ALLSAFE Mini Opslag locatie afgeleverd.

De vertegenwoordiger van het salesteam haalt de spullen in de goed beveiligde locatie op en kan zelfs met zijn auto voor de opslagruimte parkeren. Hierdoor heeft hij weinig tijd nodig om spullen in te laden, waardoor zijn verkooptijd efficiënt kan worden ingezet. Leverancier en gebruiker van de spullen behoeven dus niet gelijktijdig aanwezig te zijn voor de overdracht.

TOEPASSING: HUBLOCATIES VOOR SERVICETEAMS BINNEN DE SERVICE MARKT

Het voorafgaande kan ook toepasbaar zijn voor serviceteams die onderdelen of spare parts dicht in de buurt van de eigen woning of dicht in de buurt van de  klantgroepen geplaatst willen hebben. Zo:

 • Kunnen monteurs en/of servicemedewerkers flexibel worden ingezet;
 • Vindt er geen geluidsoverlast plaats in woonwijken waar ’s nachts regelmatig leveringen in de auto plaatsvinden door koeriersbedrijven;
 • En zijn de medewerkers verzekerd van een droge, schone en beveiligde opslagruimte in de buurt van de eigen woning of in de buurt van de te bedienen klantgroep(en).

ALTIJD IN DE BUURT

Of je nu op zoek bent naar opslag in Amsterdam CentrumAmersfoortDen BoschDen Haag ZuidLeiderdorp of misschien wel Roosendaal, met vestigingen door heel Nederland zitten wij echt altijd bij jou in de buurt! Écht, van Leeuwarden tot Enschede tot Rotterdam. Bekijk al onze vestigingen.

CONTACT

Vragen of op zoek naar persoonlijk advies bij het huren van landelijke opslagruimte? Onze adviseur helpt jou graag bel tijdens kantooruren gratis naar 088-255 72 30 of mail naar [email protected] 

DE VOORDELEN VAN LANDELIJK OPSLAG HUREN OP MEERDERE LOCATIES

✓ Opslag dagelijks toegankelijk van 6.00 tot 23.00 uur, desgewenst 24 uur per dag
✓ 1 vast contactpersoon en centrale facturering
✓ Kosteloos van unit switchen (handig bij wisselende voorraad)
✓ Ingangsrapportage beschikbaar
✓ Aangepaste voorwaarden voor borgstelling
✓ Geen verplichte verzekering
✓ Toegang opslagruimte met cijfersloten i.p.v. pincodes mogelijk
✓ Goed verlichte units, extra verlichting of elektra mogelijk
✓ Pakketverzending en goederenontvangst

Hoeveel ruimte heb ik nodig?

Bereken zelf eenvoudig in 1 minuut je benodigde opslagruimte