Gratis transport

24/7 beveiliging

Laagste prijs

Huren vanaf één week

Gratis transport

24/7 beveiliging

Laagste prijs

Huren vanaf één week

Jouw persoonlijke slimme postbus

Postbus huren

JOUW PERSOONLIJKE SLIMME POSTBUS

Moet je ook vaak pakketjes ophalen bij de buren? Bepaal je liever zelf waar en wanneer je jouw post of pakket ophaalt? Een slimme postbus bij ALLSAFE incl. pakket- of zelfs palletontvangst is de oplossing.

✔ Een persoonlijk bericht als er post of een pakket voor je is
✔ Haal je post op als het jou uitkomt
✔ Nooit meer voor niks naar je postbus

Met een slimme postbus bij ALLSAFE mis je nooit meer iets belangrijks. Zodra er post voor je binnen komt, krijg je van ons een bericht. En we vertellen je ook wie de afzender is. Vervolgens bepaal jij zelf wanneer je je post ophaalt. Dat kan 7 dagen per week, van 6.00 uur tot 23.00 uur. Maar we kunnen je post natuurlijk ook doorsturen naar je huisadres.

WAT KOST EEN POSTBUS?

Wil je een postbus huren? Bij ALLSAFE heb je twee mogelijkheden: een normale postbus of een postbus inclusief inschrijving bij de Kamer van Koophandel. Bij een KvK-inschrijving is het postbusadres meteen ook het vestigingsadres van jouw bedrijf. Let op: Je postbusadres is niet te gebruiken als inschrijfadres bij de GBA: we hebben een huidig inschrijfadres van je nodig voor de registratie.

DRIE GROTE VOORDELEN VAN EEN POSTBUS

ZAKELIJK
✓ Geen zakelijke post meer tussen je privé-post
✓ Te gebruiken als adres voor KvK-inschrijving
✓ Bij verhuizing blijft je adres gelijk

PRIVÉ
✓ Nooit meer op zoek naar je post
✓ Post ophalen waar en wanneer jij wil
✓ Ook voor aangetekende post en pakketten

TIP! Pakketjes op je postbusadres

Ben jij ook zo’n online shopper? Laat je pakketjes van Bol.com of Zalando afleveren op je postbusadres. Je krijgt een berichtje als er een pakketje voor je is en je haalt ze op wanneer je tijd en zin hebt. Hoef je er niet voor thuis te blijven. Super handig toch?

ALTIJD IN DE BUURT

Of je nu op zoek bent naar een postbus in AmersfoortDen BoschDen Haag ZuidLeiderdorp of misschien wel Roosendaal, met vestigingen door heel Nederland zitten wij echt altijd bij jou in de buurt! Écht, van Leeuwarden tot Enschede tot Rotterdam. Bekijk al onze vestigingen.

VEELGESTELDE VRAGEN

Hoe werkt het?

Op het moment dat je een postbus bij ALLSAFE huurt en er komt een poststuk voor je binnen. Stopt de vestigingsmanager dit poststuk in jouw postbus. En stuurt een berichtje dat er post voor je is en van wie.  Jouw persoonlijke postbus is dagelijks toegankelijk van 06:00 tot 23:00 uur.

Onze vestigingmanager kan óók pakketen voor je in ontvangst nemen. Deze passen echter niet in jouw postbus. Vandaar dat pakketten 3 dagen achter de balie voor jou worden bewaard. De kosten hiervoor bedragen € 1,- per pakket.

Huur je ook een opslagunit?

Dan kan de vestigingsmanager het pakket of pallet ook in jouw unit plaatsen. De kosten voor een pakket bedragen dan € 2,50 en een pallet € 5,00. Dan kun je helemaal zelf bepalen wanneer je het pakket of de pallet uit je opslagunit haalt.

Wat zijn de voorwaarden voor het huren van een postbus?

Voor het huren van een postbus hebben wij een adres nodig waarop jij ingeschreven staat bij de gemeente. Het postadres is dus niet te gebruiken als inschrijfadres bij de GBA.

Wat is de minimale huur termijn van een postbus?

De minimale huurtermijn is 6 maanden. Dit geldt voor zowel particulier als zakelijk gebruik.

Wat zijn de voorwaarden van het huren van een postbus + KvK-inschrijving?

Om gebruik te maken van de postbus + KvK-inschrijving (vestigingsadres) dien je naast het huren van de postbus ook een opslagruimte van minimaal 6m³ te huren.

Om een onderneming succesvol op één van onze adressen in te schrijven dien je aannemelijk te maken dat de duurzame bedrijfsuitoefening daadwerkelijk bij ALLSAFE plaatstvindt. Dit dien je als inschrijven bij de KvK aan te tonen. Als je bijvoorbeeld je webshopvoorraad bij ALLSAFE opslaat, is dit een vorm van duurzame bedrijfsuitoefening. Neem voor meer informatie hierover contact op met de KvK.

Hoeveel ruimte heb ik nodig?

Bereken zelf eenvoudig in 1 minuut je benodigde opslagruimte