• Gratis transport

  Gratis transport

 • 24/7 beveiliging

  24/7 beveiliging

 • Laagste prijs

  Laagste prijs

 • Huren vanaf één week

  Huren vanaf één week

 • Gratis transport

  Gratis transport

 • 24/7 beveiliging

  24/7 beveiliging

 • Laagste prijs

  Laagste prijs

 • Huren vanaf één week

  Huren vanaf één week

Jouw persoonlijke slimme postbus

Postbus huren

JOUW PERSOONLIJKE SLIMME POSTBUS

Moet je ook vaak pakketjes ophalen bij de buren? Bepaal je liever zelf waar en wanneer je jouw post of pakket ophaalt? Een slimme postbus bij ALLSAFE incl. pakket- of zelfs palletontvangst is de oplossing.

✔ Een persoonlijk bericht als er post of een pakket voor je is
✔ Haal je post op als het jou uitkomt
✔ Nooit meer voor niks naar je postbus

Met een slimme postbus bij ALLSAFE mis je nooit meer iets belangrijks. Zodra er post voor je binnen komt, krijg je van ons een bericht. En we vertellen je ook wie de afzender is. Vervolgens bepaal jij zelf wanneer je je post ophaalt. Dat kan 7 dagen per week, van 6.00 uur tot 23.00 uur.

Een postbus aanvragen

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Deze keuze is verplicht. Het selecteren van een vestiging is mogelijk zodra er een type postbus is geselecteerd in het bovenstaande formulier.

Versturen

WAT KOST EEN POSTBUS?

Wil je een postbus huren? Bij ALLSAFE heb je twee mogelijkheden: een normale postbus of een postbus inclusief inschrijving bij de Kamer van Koophandel. Bij een KvK-inschrijving is het postbusadres meteen ook het vestigingsadres van jouw bedrijf. Let op: Je postbusadres is niet te gebruiken als inschrijfadres bij de GBA: we hebben een huidig inschrijfadres van je nodig voor de registratie.

DRIE GROTE VOORDELEN VAN EEN POSTBUS

ZAKELIJK
✓ Geen zakelijke post meer tussen je privé-post
✓ Te gebruiken als adres voor KvK-inschrijving
✓ Bij verhuizing blijft je adres gelijk

PRIVÉ
✓ Nooit meer op zoek naar je post
✓ Post ophalen waar en wanneer jij wil
✓ Ook voor aangetekende post en pakketten

TIP! Pakketjes op je postbusadres

Ben jij ook zo’n online shopper? Laat je pakketjes van Bol.com of Zalando afleveren op je postbusadres. Je krijgt een berichtje als er een pakketje voor je is en je haalt ze op wanneer je tijd en zin hebt. Hoef je er niet voor thuis te blijven. Super handig toch?

ALTIJD IN DE BUURT

Of je nu op zoek bent naar een postbus in AmersfoortDen BoschDen Haag ZuidLeiderdorp of misschien wel Roosendaal, met vestigingen door heel Nederland zitten wij echt altijd bij jou in de buurt! Écht, van Leeuwarden tot Enschede tot Rotterdam. Bekijk al onze vestigingen.

VEELGESTELDE VRAGEN

Hoe werkt het huren van een postbus bij ALLSAFE?

Op het moment dat je een postbus bij ALLSAFE huurt en er komt een poststuk voor je binnen dan stopt de vestigingsmanager dit poststuk in jouw postbus. En stuurt een bericht dat er post voor je is en van wie.  Jouw persoonlijke postbus is dagelijks toegankelijk van 06:00 tot 23:00 uur.

Kan je bij ALLSAFE zowel zakelijk als privé een postbus huren?

De kosten voor het huren van een postbus bedragen €15,95 exclusief BTW per maand.

Wat zijn de extra kosten voor een postbus?

Bij meer dan tien handelingen per maand wordt er per extra handeling €0,25 ex BTW in rekening gebracht. Deze facturatie wordt op de eerste van de volgende maand automatisch gefactureerd.

Waar beschik je over wanneer je een postbus huurt bij ALLSAFE?
 • Jouw eigen postbus bij ALLSAFE Mini Opslag
 • Gebruik van 06:00 tot 23:00 uur
 • Bezorging van de post in jouw postbus op werkdagen
 • Gratis e-mailnotificaties van jouw ontvangen poststukken
Wat is de minimale huurtermijn van een postbus?

De minimale huurtermijn is 6 maanden, voor zowel particulier als zakelijk gebruik. We stellen een minimaal huurtermijn in, omdat wij de postbus dan zo voordelig mogelijk kunnen aanbieden.

Hoe werkt het ontvangen van pakketten bij het huren van een postbus?

Onze vestigingsmanager kan óók pakketen voor je in ontvangst nemen. Deze passen echter niet in jouw postbus. Vandaar dat pakketten 3 dagen achter de balie voor jou worden bewaard. De kosten hiervoor bedragen € 1,- per pakket.

Kan mijn pakket of pallet ook in mijn opslagruimte worden geplaatst?

Wanneer je een opslagruimte huurt bij ALLSAFE dan kan de vestigingsmanager het pakket of pallet ook in jouw unit plaatsen. De kosten voor een pakket bedragen dan € 2,50 en voor een pallet € 5,00. Dan kun je helemaal zelf bepalen wanneer je het pakket of de pallet uit je opslagunit haalt.

Kan mijn particuliere postbus dienen als inschrijfadres?

Nee, de postbus is niet te gebruiken voor inschrijving bij de gemeente. Voor het huren van een postbus hebben wij een adres nodig waarop jij ingeschreven staat bij de gemeente.

Hoeveel ruimte heb ik nodig?

Bereken zelf eenvoudig in 1 minuut je benodigde opslagruimte