• Gratis transport

  Gratis transport

 • 24/7 beveiliging

  24/7 beveiliging

 • Laagste prijs

  Laagste prijs

 • Huren vanaf één week

  Huren vanaf één week

 • Gratis transport

  Gratis transport

 • 24/7 beveiliging

  24/7 beveiliging

 • Laagste prijs

  Laagste prijs

 • Huren vanaf één week

  Huren vanaf één week

Veilig en flexibel

Autostalling huren

Autostalling huren

Gebruik je jouw auto niet dagelijks of kun je hem thuis niet kwijt? Of tour je alleen in de zomermaanden met jouw oldtimer? Dan zoek je waarschijnlijk een plek waar je jouw voertuig veilig kunt stallen tegen een scherpe prijs. Vanaf € 80 per maand heb je een bewaakte parkeerplaats op ons buitenterrein. Ook binnen hebben we mogelijkheden. Zie ook ALLSAFE Engine Rooms.

Bij ALLSAFE Mini Opslag kunnen autobezitters betaalbaar een bewaakte parkeerplaats buiten huren. Buiten zijn de parkeerplekken voorzien van een afsluitbaar hek en 24/7 camerabeveiliging. Deze autostalling is dagelijks toegankelijk van 06.00 tot 23.00 uur. Binnen parkeer je je auto bij ALLSAFE Engine Rooms. Deze autostalling is verwarmd en geconditioneerd zodat jouw auto in topconditie blijft. Als huurder kun je altijd bij jouw auto of aanhanger. En bij ALLSAFE huur je autostalling gegarandeerd voor de Beste Prijs: je bent altijd verzekerd van de hoogste veiligheid, kwaliteit en service.

De voordelen van autostalling huren

✔ Autostalling huren voor scherp tarief, wekelijks opzegbaar
✔ Veilige stalling met toegangscontrole en 24/7 beveiliging
✔ Géén inschrijfgeld of andere administratieve kosten
✔ Autostalling dagelijks toegankelijk van 6.00 tot 23.00
✔ Keuze tussen buiten of binnen je auto stallen

Parkeerplaatsen voor Oldtimers en supercars – ALLSAFE Engine Rooms

Nieuw in Bergen op Zoom, Weesp en Oegstgeest: de ALLSAFE Engine Rooms; hét hotel voor je waardevolle auto. Bij de ALLSAFE Engine Rooms kun je je oldtimer stallen, maar ook nieuwe waardevolle auto’s. De panden in Weesp en Oegstgeest, speciaal ingericht voor het stallen van oldtimers, supercars, sportcars en youngtimers zijn extra beveiligd, geconditioneerd en van alle gemakken voorzien. Wil je meer weten over deze autostalling? Klik op de button voor meer informatie en het reserveren van een stalling.

Nieuw in Bergen op Zoom, Weesp en Oegstgeest

ALLSAFE Engine Rooms

Contact

Vraag vandaag nog een offerte aan voor stalling van jouw auto, oldtimer of aanhanger. Je ontvangt snel een voordelig aanbod op maat. Vragen of persoonlijke hulp bij het huren van autostalling? Bel gratis 0800-2557233 of kom langs op een vestiging bij jou in de buurt. Wij verwelkomen je graag. Wil je liever dat wij terugbellen? Kies Bel mij terug en wij nemen contact met jou op.