• Gratis transport

  Gratis transport

 • 24/7 beveiliging

  24/7 beveiliging

 • Laagste prijs

  Laagste prijs

 • Huren vanaf één week

  Huren vanaf één week

 • Gratis transport

  Gratis transport

 • 24/7 beveiliging

  24/7 beveiliging

 • Laagste prijs

  Laagste prijs

 • Huren vanaf één week

  Huren vanaf één week

Geeft ruimte op te ondernemen

Archiefopslag huren

Archiefopslag huren

Neemt jouw groeiende archief kostbare bedrijfsruimte in die je beter kan gebruiken? Door de wettelijke bewaarplicht van 7 jaar is jouw archief niet binnen handbereik nodig, maar moet deze wel toegankelijk zijn. Daarom kiezen veel bedrijven voor het huren van archiefopslag. Je kunt zelfs al voor 1 meter kastruimte terecht bij een ALLSAFE vestiging in de buurt. En bij ALLSAFE huur je archiefopslag gegarandeerd voor de Beste Prijs: je bent altijd verzekerd van de hoogste veiligheid, kwaliteit en service met Laagste Prijs Garantie.

Jouw gegevens zijn daarnaast echt veilig bij ons: andere Nederlandse opslagcentra met Amerikaanse moeder moeten ook dochters openstellen voor inzage. Dit betekent dat alles dat bekend bij hen is, tot de beschikking staat van de Amerikaanse overheid. Bij ALLSAFE is dit niet het geval en blijven jouw gegevens privé.

Altijd in de buurt

Of je nu archiefopslag wilt huren in Amsterdam CentrumAmersfoortDen BoschDen Haag ZuidLeiderdorp of misschien wel Roosendaal, met vestigingen door heel Nederland zitten wij echt altijd bij jou in de buurt! Écht, van Leeuwarden tot Enschede tot Rotterdam. Bekijk al onze vestigingen.

Contact

Vraag vandaag nog een offerte aan voor opslag van jouw archief. Je ontvangt snel een voordelig aanbod op maat. Vragen of persoonlijke hulp bij het huren van archiefopslag? Bel gratis 0800-2557233 of kom langs op een vestiging bij jou in de buurt. Wij verwelkomen je graag. Wil je liever dat wij terugbellen? Kies Bel mij terug en wij nemen contact met jou op.

DE VOORDELEN VAN ARCHIEFOPSLAG HUREN

✔ Opslagruimte huren vanaf 1m³, 12 archiefdozen
✔ Dagelijks toegang tot uw archief van 06.00 tot 23.00
✔ Veilige opslag met eigen alarm, toegangscontrole en 24/7 beveiliging
✔ Geconditioneerde opslag met automatische brandmelding en brandwerende compartimenten
✔ Gratis verhuisbus of verhuishulp voor vervoer archief

Hoeveel ruimte heb ik nodig?

Bereken zelf eenvoudig in 1 minuut je benodigde opslagruimte