Gratis transport

24/7 beveiliging

Laagste prijs

Huren vanaf één week

Gratis transport

24/7 beveiliging

Laagste prijs

Huren vanaf één week

Voor gemakkelijk transport

Aanhanger huren

Aanhanger huren

Wil je een aanhanger huren voor een verhuizing, verbouwing of andere doeleinden? Bij ALLSAFE Mini Opslag kun je al vanaf € 15 per dag een aanhanger huren, ook als je geen klant van ALLSAFE Mini Opslag bent. Ideaal voor het vervoeren van spullen die niet in je auto passen. Huur je al een opslagruimte bij ALLSAFE Mini Opslag, dan is het gebruik van de aanhanger voor een hele dag GRATIS!

De aanhanger met huif is een enkel-asser (met verlichting), daarom kun je er gewoon met een rijbewijs B in rijden, mits je minimaal 23 jaar oud bent. Het maximale gewicht is 750 kg.

ALLSAFE Mini Opslag heeft een landelijke dekking, waardoor je altijd een locatie bij jou in de buurt hebt. Zo kun je een aanhanger huren in o.a. Amsterdam, Almere, Amersfoort, Breda, Utrecht, Rotterdam en Sittard en meer.

Goedkoopste aanhanger van Nederland

Onze aanhanger is de goedkoopste aanhanger van Nederland. En dat is fijn, want een verhuizing of verbouwing is al duur genoeg.

goedkope_aanhangwagen_huren

Prijsvergelijking aanhanger huren

Prijs per dag

Productspecificaties ALLSAFE Aanhanger

Bij ALLSAFE Mini Opslag betaal je geen borg voor het huren van de aanhanger. Daarnaast kun je voor slechts € 5,95 je eigen risico van € 850 verlagen naar € 150.

Afmetingen van onze aanhanger met huif

Lengte: 2.50 meter
Breedte: 1.30 meter
Hoogte: 1.80 meter

Waar kun je een ALLSAFE aanhanger huren?

De ALLSAFE aanhanger is op al onze locaties in Nederland te huur. Indien nodig hebben we ook verschillende verloopstekkers voor een juiste aansluiting. Voor vragen over het gebruiken van de aanhanger kun je altijd bij onze medewerkers terecht. Te allen tijde ben je zelf verantwoordelijk voor het correct aansluiten van de aanhanger aan je auto. Wil je binnenkort onze aanhanger huren? Vul dan het formulier in zodat wij contact op kunnen nemen om de aanhanger voor je te reserveren.

Altijd in de buurt

Of je nu een aanhanger wilt huren in Amsterdam Centrum, Amersfoort, Den Bosch, Den Haag Zuid, Leiderdorp of misschien wel Roosendaal, met vestigingen door heel Nederland zitten wij echt altijd bij jou in de buurt! Écht, van Leeuwarden tot Enschede tot Rotterdam. Bekijk al onze vestigingen.

Let op: Je moet minimaal 23 jaar zijn. Huur je een aanhanger, neem dan een witte kentekenplaat mee die bij jouw auto hoort! Je kan de aanhanger per dag huren, ‘s-nachts moet de aanhanger op ons eigen terrein staan.

Wil je de aanhanger voor meerdere dagen huren? Ook dan moet de aanhanger tussen 23:00 en 6:00 uur weer op ons terrein staan. Je kan de volgende dag om 06:00 uur de aanhanger dan weer meenemen.

Hoeveel ruimte heb ik nodig?

Bereken zelf eenvoudig in 1 minuut je benodigde opslagruimte