Gratis transport

24/7 beveiliging

Laagste prijs

Huren vanaf één week

Gratis transport

24/7 beveiliging

Laagste prijs

Huren vanaf één week

Veelgestelde vragen

In onderstaand overzicht vind je antwoord op veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen neem dan contact met ons op.

Opslagruimte huren

Wat zijn de openingstijden?

De receptie van ALLSAFE Mini Opslag vestigingen is open van:

Maandag t/m Vrijdag* van 09:00 uur tot 18:00 uur
Zaterdag van 09:00 uur tot 17:00 uur.

De units kun je 7 dagen per week van 06:00 uur tot 23:00 uur bereiken, desgewenst zelfs 24 uur per dag. Onze medewerkers vertellen jou graag meer over Mini Opslag van ALLSAFE.

ALLSAFE Mini Opslag biedt op het gebied van mini opslag een praktische en zeer flexibele oplossing voor (tijdelijk) gebrek aan ruimte. Je huurt een opslagruimte voor de tijd die jij nodig hebt en in de grootte die jij wenst. Wil je de volgende maand een kleinere of grotere unit huren? Je kunt geheel kosteloos op elk gewenst moment naar een grotere of kleinere mini opslag unit verhuizen.

Wat zijn de prijzen van de opslagruimtes?

Onze opslagprijzen zijn afhankelijk van een aantal factoren, wij geven ze je graag op basis van jouw wensen. Vraag een offerte aan voor opslagruimte of bel onze servicelijn gratis 0800 – 255 72 33.

Prijzen zijn afhankelijk van de plaats waar je wilt huren, het formaat van jouw opslagruimte en dus de spullen die je wilt opslaan, de locatie in het pand waar jij het liefste wilt zitten en jouw gewenste huurtermijn.

Waarom kiezen voor ALLSAFE?

Verwarmde opslagruimte huren vanaf € 1,40 per week voor 1 m3

Uniek beveiligde opslag met eigen alarm

Laagste prijsgarantie in jouw regio en 1e maand gratis

Opslagruimte huren en opzeggen per week mogelijk

Geen tussentijdse huurverhogingen

Géén verborgen verplichte kosten (verzekering, slot)

Gratis verhuisbus of aanhangwagen is inclusief bij ruimtes v.a. 6 m3

Vragen of hulp nodig? Bij ALLSAFE zoeken wij voor jou altijd de meest voordelige oplossing: Het juiste type opslag met de juiste afmeting voor jouw spullen, en persoonlijk opslagadvies op de vestiging of via de servicelijn.

Wat betekent de laagste prijs garantie bij ALLSAFE?

ALLSAFE Mini Opslag biedt met de Laagste Prijs Garantie de beste kwaliteit voor de beste prijs. Wij houden de prijzen in de opslag markt nauwlettend in de gaten en zorgen er voor dat jij voordelig bij ALLSAFE Mini Opslag kunt huren.

Als je desondanks een lagere prijs van een andere opslag aanbieder hebt gekregen voor een vergelijkbaar product (grootte, veiligheid, geconditioneerd, toegang), dan verlenen wij jou een korting zodat wij die prijs evenaren. De overeen te komen korting verlenen wij in tijd, dit betekent dat je een bepaalde periode geen huur betaalt en daarna de standaard huurtermijn betaalt. Per saldo betaal je de laagste prijs voor het opslag product met de beste kwaliteit en daarmee ben jij verzekerd van de beste deal.

Wat hebben we van je nodig hiervoor?
Om de Laagste Prijs Garantie te kunnen toepassen hebben we een offerte nodig die per mail naar je is toegestuurd. De offerte moet een vergelijkbaar product omvatten (naast grootte en regio ook beveiligd, geconditioneerd, zelfde toegangstijden) en moet voor het afsluiten van een contract bij ALLSAFE worden overlegd.

ALLSAFE Mini Opslag biedt jou deze Laagste Prijs Garantie bij voorkeur op de vestiging van jouw keuze. Mocht dat niet mogelijk zijn omdat de door jou gewenste grootte niet meer beschikbaar is, helpt ALLSAFE Mini Opslag met een transport oplossing naar een andere ALLSAFE Mini Opslag vestiging in de buurt.

Hoe lang kan ik mijn inboedel opslaan?

De minimum periode voor inboedelopslag is vastgesteld op 1 week. Daar komt bij dat je inboedelopslag van ALLSAFE Mini Opslag per week huurt. Je kunt dus desgewenst jouw inboedelopslag per week opzeggen. Je kunt jouw inboedel voor onbepaalde tijd bij ALLSAFE Mini Opslag opslaan. Overigens dient de opzegging van jouw inboedelopslag schriftelijk te gebeuren.

Onze medewerkers vertellen jou graag meer over inboedelopslag van ALLSAFE Mini Opslag.

Inboedelopslag huur je bij ALLSAFE Mini Opslag. ALLSAFE biedt een praktische en zeer flexibele oplossing voor (tijdelijk) gebrek aan inboedelopslag. Je huurt een unit voor de tijd die jij nodig hebt en in de grootte die jij wenst. Wil je de volgende maand een kleinere of grotere opslagruimte voor jouw inboedel huren? Je kunt geheel kosteloos op elk gewenst moment naar een grotere of kleinere opslagruimte verhuizen.

Kan ik op ieder moment van de dag in mijn garagebox komen?

Ja, een garagebox is voor de huurder toegankelijk tussen 6.00 en 23.00 uur. Indien je een 24 uurs unit huurt heb je uiteraard 24 uur per dag toegang tot jouw opslagunit. Je huurt een gesloten garagebox waarvan alleen jij de sleutel van het slot in bezit hebt. Verder kunnen andere huurders alleen het pand, waarin de garageboxen zich bevinden, binnenkomen door middel van een unieke pincode. Hiermee is de veiligheid van jouw garagebox ten allen tijde gewaarborgd, zonder dat jouw toegang beperkt wordt.

Onze medewerkers vertellen jou graag meer over een garagebox van ALLSAFE Mini Opslag.

Je huurt een garagebox bij ALLSAFE Mini Opslag voor de tijd die jij nodig hebt en in de grootte die jij wenst. Wil je de volgende week een kleinere of grotere garagebox huren? Je kunt geheel kosteloos op elk gewenst moment naar een grotere of kleinere garagebox verhuizen.

Welke goederen zijn verboden op te slaan?

Opgeslagen goederen mogen niet beperkt houdbaar, brandbaar of illegaal zijn. Hierbij de lijst met goederen die o.a. niet opgeslagen mogen worden bij ALLSAFE Mini Opslag:

verf
accu’s
cement
voedsel wanneer niet vacuüm verpakt
aan bederf onderhevige goederen
levende dieren
licht ontvlambare substanties
giftige materialen
besmettelijke materialen
radioactieve materialen
explosieven
wapens
munitie
vuurwerk
drugs
chemische producten
goederen waarmee de wet wordt overtreden
geld
waardepapieren
sieraden

Kan ik iemand anders toegang geven tot mijn opslagunit?

Dat kan zeker. Maar om veiligheid te garanderen is het van belang jouw unieke toegangscode niet uit te lenen. Heb je jouw code reeds gedeeld of wil je iemand anders toegang tot jouw unit verlenen? Dan dien je diegene hiervoor te machtigen. Je kunt dit regelen bij de servicedesk op jouw ALLSAFE Mini opslag locatie.

Kan ik voor meer informatie over goederopslag even bij jullie binnenlopen?

Indien je meer wilt weten over onze voorwaarden voor goederenopslag huren, of over de wijze waarop jij jouw goederen kunt opslaan, kun je altijd bij één van onze vestigingen binnenlopen.

Langskomen voor informatie is mogelijk van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur -18.00 uur. Op zaterdag is onze goederenopslag geopend van 9.00 uur – 17.00 uur.

Natuurlijk kun je ons eerst gratis bellen. Dan kunnen wij een afspraak met jou maken en zorgen we dat wij tijd hebben om jou alle aandacht te geven. Voor al je overige vragen bel gratis 0800-6464 677.

Een praktische en flexibele oplossing voor jouw goederenopslag huur je bij ALLSAFE Mini Opslag. Je huurt jouw goederenopslag voor de tijd die jij nodig hebt en in de grootte die jij wenst. Wil je de volgende week of maand een kleinere of grotere ruimte voor jouw goederenopslag? Je kunt geheel kosteloos op elk gewenst moment naar een grotere of kleinere ruimte voor jouw goederenopslag.

Waar kan ik terecht met vragen, klachten of suggesties?

Voor vragen, klachten en suggesties kun je contact opnemen met onze klantenservice. Stuur een e-mail naar het volgende e-mailadres en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met jou op.

klantenservice@allsafe.nl

Klantenservice
Wij staan altijd open voor suggesties met betrekking tot onze producten, acties, diensten en website. Wij nemen klachten serieus en zullen deze altijd vertrouwelijk in behandeling nemen.

Moet ik mijn opgeslagen goederen verzekeren?

Wij raden je aan jouw opgeslagen goederen te verzekeren, maar het is niet verplicht jouw verzekering via ALLSAFE te regelen. Indien je zelf al een inboedelverzekering hebt kun je de dekking ook via jouw eigen inboedelverzekering regelen en bij onze servicedesk een vrijwaring invullen.

Wil je jouw spullen wel bij ALLSAFE verzekeren? Al voor € 2,50 per maand ben je voor € 1000 gedekt tegen schade door onder meer brand, diefstal, water, neerslag en vandalisme na braak. De goederen in jouw unit kun je bij ALLSAFE tot € 22.500 verzekeren.

Zorg ervoor dat je een juiste inschatting maakt van de waarde van jouw opgeslagen goederen.

Hoe zijn jullie panden beveiligd tegen brand?

Vestigingen van ALLSAFE Mini Opslag zijn standaard uitgerust met geavanceerde systemen voor branddetectie en aangesloten bij landelijke meldkamers, waarmee de kans op brand minimaal is. Zo is iedere opslag-unit voorzien van een unieke unit-watcher met warmte-detectie, waarmee direct in het vroegste stadium geacteerd kan worden. In tegenstelling tot bij andere opslagbedrijven, zijn vrijwel alle panden van ALLSAFE vrijstaand, waarmee de kans op een overslaande brand van een naburig pand minimaal is. Uit voorzorg hanteren wij een strenge controle en verbod op de opslag van brandgevaarlijke goederen, en doen wij maandelijks een uitgebreide inspectie van de veiligheidsvoorzieningen. Zo zijn onze panden bij uitstek geschikt voor het stallen en bewaren van uw waardevolle spullen, en daarmee een veel veiliger alternatief dan een woonhuis of garagebox.

Contract afsluiten & opzeggen

Wat dien ik mee te nemen bij het afsluiten van een huurcontract?

Bij het afsluiten van een opslag huurcontract bij ALLSAFE Mini Opslag dien je de volgende zaken te overleggen en te voldoen:

Particulier

Legitimatie

Een recent bankafschrift of poststuk met daarop jouw IBAN nummer (van de afgelopen maand)

Huurbedrag tot einde van de maand

Borg van 1 maand huur met een minimum van € 70,-

Zakelijk

Legitimatie

Uitreksel van de Kamer van Koophandel

BTW-nummer

Huurbedrag tot einde van de maand

Borg van 1 maand huur met een minimum van € 70,-

Hoe kan ik mijn huurcontract voor mijn opslagruimte bij ALLSAFE opzeggen?

Het huurcontract van alle opslagruimtes is per week opzegbaar. Dit geldt als je geen vaste huurtermijn afgesproken hebt. Van de postbussen is de minimale huurtermijn 6 maanden en vervolgens is de postbus wekelijks opzegbaar.

Je dient jouw opzegging 7 dagen voordat je wilt stoppen met het huren schriftelijk aan ons door te geven. (indien er sprake is van een termijn contract dien je deze termijn eerst af te maken). Je kunt hiervoor de ALLSAFE opzegkaart gebruiken (verkrijgbaar bij de servicedesk op de vestiging) en deze voorzien van jouw handtekening. Je kunt ook zelf een opzeggingsbrief schrijven, vermeld dan je naam, adres, unitnummer en wederom jouw handtekening.

De opzegkaart of –brief kun je bij de servicedesk van jouw ALLSAFE Mini Opslag vestiging inleveren, of per post/e-mail toesturen (voor onze Vestiging in Amsterdam Centrum gebruik je de vestiging Amsterdam Zuid).

Tip: veel huurders wisselen bij de opzegging naar een kleinere unit voor een lagere prijs. Zo kun jij op een voordelige manier de spullen die je weinig gaat gebruiken in de opslag laten. Wij adviseren jou graag over de mogelijkheden. Neem even contact met ons op via 088-2557233 of kom langs op onze vestiging. Wij helpen jou graag.

Mag ik als particulier opslagruimte huren bij ALLSAFE?

Natuurlijk kun je als particulier opslagruimte bij ALLSAFE Mini Opslag huren! ALLSAFE Mini Opslag maakt geen verschil tussen de huur van particuliere opslagruimteruimte en zakelijke opslagruimte. Dus zowel particulieren als bedrijven zijn bij ons van harte welkom om opslagruimte te huren. Het enige verschil tussen particulieren en bedrijven is dat bedrijven de BTW kunnen verrekenen, particulieren betalen geen BTW.

Onze medewerkers vertellen jou graag meer over het huren van opslagruimte voor particulieren.

Particuliere opslagruimte huur je bij ALLSAFE Mini Opslag. ALLSAFE biedt een praktische en zeer flexibele oplossing voor (tijdelijk) gebrek aan opslagruimte. Je huurt een unit voor de tijd die jij nodig hebt en in de grootte die jij wenst. Wel verhuizen, maar geen vervoer? Geen probleem: bij het huren van een opslagruimte bij ALLSAFE Mini Opslag, kun je gratis een bestelbus gebruiken. De bestelbus is tevens te huren.

Moet ik lang van te voren mijn opslagruimte reserveren?

Opslag reserveren is verstandig. Reserveer jouw opslagruimte tijdig vooruit, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Er zijn bepaalde maten van opslagruimte die veel gevraagd zijn. Op het moment dat jij precies weet dat je een speciale afmeting wenst te huren, adviseren wij jou om deze vast te leggen door middel van het afsluiten van een huurcontract. Op de dag dat je jouw opslagruimte echt gaat gebruiken, dan pas gaat de huurperiode in. Het voordeel is dat je al ver van te voren jouw opslagruimte bij ons kunt huren, zodat je op de verhuisdag zelf niet eerst bij ons hoeft te komen om alles te regelen. Een opslagunit bij ALLSAFE reserveren is gratis.

Opslagruimte (online) reserveren is een praktische en flexibele oplossing voor jouw opslagprobleem. Je huurt een opslagruimte bij ALLSAFE Mini Opslag voor de tijd die jij nodig hebt en in de grootte die jij wenst. Wil je de volgende maand een kleinere of grotere opslagruimte huren? Je kunt geheel kosteloos op elk gewenst moment een grotere of kleinere opslagunit reserveren.

Wat moet ik doen als ik niet langs kan komen op de vestigingen om het huurcontract te regelen?

Indien het niet lukt om zelf op één van onze vestigingen jouw huurcontract te regelen dan helpen wij jou hier graag bij.

Onze Verhuishulp komt naar je toe om het contract te regelen en kan meteen jouw spullen ophalen en naar jouw unit brengen. De benodigde documenten (je legitimatiebewijs en een recent poststuk met je adres en IBAN nummer) worden gescand.

Voorwaarde is dat de huur en de borg vooraf zijn betaald dan wel dat een machtiging hiertoe wordt afgegeven én dat jouw spullen door één persoon hanteerbaar zijn. Neem gerust contact met ons op om jouw situatie te bespreken via 0800- 2557233.

Hoe lang van tevoren dien ik de huur van een opslagbox op te zeggen?

Het huurcontract van alle opslagruimtes is per week opzegbaar, indien je geen vaste huurtermijn afgesproken hebt. Van de postbussen is de minimale huurtermijn 6 maanden en vervolgens is de postbus wekelijks opzegbaar.

Je dient 7 dagen voordat je wilt stoppen met het huren van jouw opslagruimte je opzegging schriftelijk aan ons door te geven met een handtekening (indien er sprake is van een termijn contract dien je deze termijn eerst af te maken). Je kunt opzeggen per post of aan de servicedesk van alle ALLSAFE Mini Opslag vestigingen (met uitzondering van de onbemande opslagvestiging in Amsterdam Centrum.)

De minimum periode voor het huren van een opslagbox is 7 dagen. Je betaalt bij ALLSAFE alleen voor het aantal dagen dat je daadwerkelijk een opslagbox huurt. Teveel betaalde huur storten wij terug op jouw bankrekening.

ALLSAFE Mini Opslag biedt op het gebied van opslagboxen een praktische en zeer flexibele oplossing voor (tijdelijk) gebrek aan inboedelopslag. Je huurt een mini opslag unit voor de tijd die jij nodig hebt en in de grootte die jij wenst. Wil je de volgende week een kleinere of grotere mini opslag voor je inboedel huren? Je kunt geheel kosteloos op elk gewenst moment naar een grotere of kleinere opslagbox verhuizen. Bij ALLSAFE betaal je nooit teveel.

Betalen

Ik heb een vraag over mijn facturen

ALLSAFE Mini Opslag hanteert één manier waarop je facturen betaald worden. Wij zullen de factuur automatisch incasseren volgens jouw maandfactuur.

Heb je een openstaande factuur en wil je direct betalen?

Kom dan naar jouw vestiging en betaal bij de servicedesk. Vraag jouw Vestigingsmanager of je jouw openstaande factuur/facturen mag betalen. Je betaalt vervolgens de rekening met je bankpas.

Bel jouw vestiging voor meer informatie.

Wil je een oude factuur opvragen?

Ook dit kun je bij de betreffende vestiging opvragen.

Moet ik over externe opslag bij ALLSAFE btw betalen?

Over externe opslag hoeven particulieren geen BTW te betalen, omdat particulieren hiervoor zijn vrijgesteld. Als particulier huur je dus bij ALLSAFE  slim en voordelig de externe opslag van jouw keuze. Zakelijke huurders dienen echter wel BTW te betalen over hun externe opslag.

Onze medewerkers vertellen jou graag meer over het huren van externe opslag.

Externe opslag huren

Een praktische en flexibele oplossing voor jouw externe opslag huur je bij ALLSAFE Mini Opslag. Je huurt jouw externe opslag voor de tijd die jij nodig hebt en in de grootte die jij wenst. Wil je de volgende maand een kleinere of grotere externe opslag huren? Je kunt geheel kosteloos, op elk gewenst moment, naar een grotere of kleinere opslagruimte verhuizen.

Ik wil 1 week een opslagbox huren, moet ik bij ALLSAFE dan ook een volle maand huur betalen?

Nee, dat zou niet eerlijk zijn. Bij ALLSAFE Mini Opslag betaal je alleen voor het aantal weken dat je daadwerkelijk een opslagbox huurt. Wij betalen de teveel betaalde huur terug. Zo betaal je bij ALLSAFE alleen voor opslag die je daadwerkelijk gebruikt.

Let op. Bij veel opslagbedrijven dien je per maand te betalen, ook als je korter huurt dan de volle maand. Bij 1 week huren dien je bij deze opslagbedrijven een maand huur af te rekenen, wat je bij vroegtijdige opzegging niet terug zal krijgen.

Ik heb voor vijf weken archiefopslag nodig, moet ik toch twee volle maanden betalen?

Nee hoor. ALLSAFE Mini Opslag biedt archiefopslag per week aan. Huur je archiefopslag voor vijf weken dan heb je de ruimte vijf weken tot jouw beschikking. De minimum opslagperiode is vanaf één week en daarna kun je huren voor onbepaalde tijd. Overigens kun je desgewenst per week opzeggen. Dit dient schriftelijk te gebeuren. Je betaalt bij ALLSAFE dus nooit meer dan dat je daadwerkelijk huurt.

My ALLSAFE App

Ontvangt u geen toegangscode?

Maak je gebruik van de laatste versie van de MyALLSAFE app?

Nee?

Update naar de laatste versie.

Als het goed is ontvang je nu wel een toegangscode.

Heb je 4G verbinding?

Nee?

Zet je 4G aan of zoek een plek waar 4G bereik is.

Als het goed is ontvang je nu wel een toegangscode.

Is er een storing bij jouw telefonie provider? Check https://allestoringen.nl.

Ja?

Hou de website in de gaten tot de storing is verholpen.

Nog steeds geen toegangscode ontvangen? 

Neem contact op met jouw ALLSAFE Vestiging.

Ik kan de app niet op mijn telefoon installeren

Controleer of je telefoon voldoet aan de minimale systeemvereisten: Android vanaf 6.0 en iOS vanaf 12.2. Lukt het alsnog niet, dan kan je het beste tijdens openingstijden van de vestiging waar je huurt langskomen. Dan helpen onze Vestigingscollega’s je graag met het installeren.

Ik ben uitgelogd uit de MY ALLSAFE APP?

Dit ligt niet aan jou, dit is een tijdelijke error. Log opnieuw in met de code die je eerder per sms hebt ontvangen bij het tekenen van je huurcontract. Lukt dit alsnog niet? Kom dan even langs tijdens openingstijden van je vestiging zodat onze collega’s mee kunnen kijken.

Ik heb mijn toegangscode ingevuld maar ontvang geen verificatiecode

Controleer of je telefoon bereik heeft. Klik vervolgens op “Verstuur nieuwe verificatiecode” of ga terug en voer opnieuw je toegangscode in, om de verificatiecode te ontvangen. De toegangscode heb je eerder per sms ontvangen tijdens het tekenen van je contract.

Lukt het alsnog niet? Kom dan even langs tijdens openingstijden van je vestiging zodat onze collega’s je daar mee kunnen helpen.

Het bluetooth icoon in de app blijft rood of wordt geel als ik deze indruk

Zorg ervoor dat je bluetooth en locatievoorzieningen staan ingeschakeld (via instellingen op je telefoon). Druk meermaals op het bluetooth icoon bij verschillende afstanden tot de reader. Als dit niet werkt, verwijder dan de app van je telefoon en installeer deze opnieuw.

De toegangscode heb je eerder van ons ontvangen via een sms tijdens het tekenen van je contract. Lukt het alsnog niet? Kom dan even langs tijdens openingstijden van je vestiging zodat onze collega’s je verder kunnen helpen.

Het bluetooth icoon in de app wordt groen, de reader ook, maar er gebeurt niks

Meld je af van de My ALLSAFE app, log opnieuw in met de code die je eerder per sms hebt ontvangen (tijdens tekenen van contract) en probeer het opnieuw. Druk meermaals op het bluetooth icoon bij verschillende afstanden tot de reader. Als dit niet werkt, verwijder dan de app van je telefoon en installeer deze opnieuw.

Lukt het alsnog niet? Kom dan even langs tijdens openingstijden van onze vestiging zodat onze Vestigingscollega’s je kunnen helpen.

Mijn APPLE PAY wordt geactiveerd als ik op het bluetooth icoon druk

Zorg dat je voldoende afstand houdt met je telefoon van de reader. Dan moet het niet meer voorkomen!

Transport

Ik wil graag de bus of aanhanger reserveren

Zowel huurders als niet- huurders kunnen bij ALLSAFE een aanhanger huren. Het huren van de verhuisbus is alleen mogelijk voor huurders.

Neem voor het huren van de verhuisbus of aanhanger contact op met de betreffende vestiging. Kijk voor de contactinfo op de vestigingspagina.

Wat kost het huren van de ALLSAFE verhuisbus?

Het huren van de ALLSAFE verhuisbus is alleen mogelijk voor ALLSAFE huurders.

De kosten bedragen € 12 per uur.

Wil je de bus een hele dag? Dan zijn de kosten als volgt:

Ma t/m woe: € 60 per dag.

Do:  € 72.

Vr t/m zo: € 84.

Het hele weekend voor € 140.

Ik ben een nieuwe huurder. Krijg ik korting op transport?

Jazeker!

Nieuwe huurders krijgen een aantal uur gratis de bus of een dag de aanhanger. De voorwaarden zijn op gebouwd aan de hand van de grootte van de unit:

1-3 m3: geen korting.

6-21 m3: 2 uur gratis de bus (met 50 km vrij) of een dag de aanhanger gratis.

21-36 m3: 3 uur gratis de bus (met 50 km vrij) of een dag de aanhanger gratis.

36m3 of groter: 4 uur gratis de bus (met 50 km vrij) of een dag de aanhanger.

Na de gratis uren zijn de kosten € 12 per uur. Dit is excl. brandstof ( € 0,12 per kilometer).

 

Wat kost het huren van een aanhanger?

ALLSAFE huurders kunnen een aanhanger huren voor € 15 per dag.

Ben je nog geen huurder? Dan huur je van ma t/m woe ook een aanhanger voor € 15 per dag. Op do & vr voor € 20 per dag. Za & zo voor € 22,50. En het hele weekend voor € 42,50.

Kan ALLSAFE zowel voor meubelopslag als voor mijn gehele verhuizing zorgen?

Ja, zeker! Naast meubelopslag merken wij vaak dat onze klanten behoefte hebben aan een verhuisservice. Daarom heeft ALLSAFE de verhuishulp; wij komen jouw spullen halen en slaan alles veilig voor jou op.

Gaat het om een grote verhuizing en ben je zelf niet in staat mee te helpen? Dan hebben wij natuurlijk ook een oplossing! Wij hebben zeer goede afspraken met verhuisspecialisten. Wij geven je naam, adresgegevens en telefoonnummer aan hen door, zodat zij een afspraak kunnen maken voor een geheel vrijblijvende offerte. ALLSAFE Mini Opslag: jouw meubelopslag is bij ons in goede handen.

Onze medewerkers vertellen jou graag meer over de verhuishulp/ verhuisservice en meubelopslag van ALLSAFE Mini Opslag.

Een praktische en flexibele oplossing nodig voor jouw meubelopslag? Je huurt een ruimte bij ALLSAFE Mini Opslag voor de tijd die jij nodig hebt en in de grootte die jij wenst. Wil je de volgende week een kleinere of grotere ruimte voor jouw meubelopslag huren? Je kunt geheel kosteloos op elk gewenst moment naar een grotere of kleinere opslagruimte verhuizen.

Neem direct contact met ons op, dan maken wij een passende offerte voor jouw meubelopslag.

Bel gratis 0800-255 72 33 of vraag direct vrijblijvend een offerte voor opslagruimte aan.

Kan ALLSAFE vervoer van en naar mijn winterstalling verzorgen?

Je hebt een winterstalling, maar geen adequaat vervoer. Geen probleem: of je winterstalling zich in Leiderdorp of Utrecht bevindt, ALLSAFE Mini Opslag heeft op iedere vestiging een verhuisbus voor jou klaar staan. Deze verhuisbus bieden wij deels gratis aan* als je een winterstalling bij ons huurt. Na de gratis uren is de verhuisbus voor € 12 per uur te huur. Tevens bieden wij aanhangwagens aan. Op deze manier ben jij altijd verzekerd van vervoer van en naar jouw winterstalling.

Onze medewerkers vertellen jou graag meer over een winterstalling van ALLSAFE Mini Opslag.

Een praktische en flexibele oplossing nodig voor jouw winterstalling? Je huurt een winterstalling bij ALLSAFE Mini Opslag voor de tijd die jij nodig hebt en in de grootte die jij wenst. Wil je de volgende maand een kleinere of grotere winterstalling huren? Je kunt geheel kostenloos op elk gewenst moment naar een grotere of kleinere winterstalling verhuizen.

Bel gratis 0800-255 72 33 of vraag direct vrijblijvend een offerte voor opslagruimte aan.

Aanvullende services

Webshop Self Service info & tarieven

Verzendruimte

24 uur per dag toegang tot de Verzend Ruimte voor één vast bedrag per maand. Ook toegankelijk als je geen ruimte huurt bij ALLSAFE.
NB: om maximale veiligheid te garanderen is deze toegang strikt persoonsgebonden.

Beschikbaar op de volgende vestigingen:
AMSTERDAM-ZUID / ARNHEM / DEN HAAG NOORD-OOST / UTRECHT-ZUID

Voorwaarden:
Minimale periode: 6 maanden, daarna maandelijks opzegbaar

Tarief:

ALLSAFE huurders: GRATIS
Niet-huurders: € 15 p.m. ex. BTW

Fulfilment ruimte

Dagelijks 24 uur per dag toegankelijk voor huurders van een opslagruimte bij ALLSAFE Mini Opslag.

Voorwaarden:
Geldig voor huurders van ruimtes van minimaal 6m3.

Tarief:
ALLSAFE huurders: GRATIS

Voordeel verzendtarieven

Bespaart tot wel € 1,35 per pakket via ons speciale zakelijke ALLSAFE-account bij PostNL!

Tarieven:

Standaardpakket: € 5,40
Pakket + handtekening voor ontvangst: € 5,85
Pakket + handtekening voor ontvangst, ook bij buren: € 5,65
Brievenbuspakje: € 3,25

Opslagruimte

Van 1 t/m 120 m³

Tarieven:

Op aanvraag

Postbus

Je persoonlijke, slimme postbus. Dagelijks toegankelijk van 06.00 tot 23.00. Incl. automatisch berichtje wanneer er post voor jou is en van wie.

Tarief: € 15,95 p.m.

Vestigingsadres

Officiële inschrijving bij KvK van je onderneming op het ALLSAFE adres.

NB: je postbusadres is niet te gebruiken als vestigingsadres bij de GBA.

Tarief: € 47,95 p.m. (postbus + KvK inschrijving)

Goederenontvangst

Tarieven per pakket:

Wij nemen overdag jouw pakketten aan en bewaren deze 3 dagen achter de balie: € 1

Wij nemen overdag jouw pakketten aan en plaatsen deze in jouw unit: € 2,50

Wij nemen overdag jouw pallets aan en plaatsen deze in jou unit: € 5

Ligt mijn pakketje van PostNL nog bij jullie?

Je hebt een mail gehad van PostNL met daarin een Track & Trace code. Met deze code kun je zien waar jouw pakketje is.

Kan ik ook een postbus of vestigingsadres regelen bij ALLSAFE?

Bij ALLSAFE Mini Opslag kun je beide regelen. Je kunt bij ALLSAFE zowel privé als zakelijk een postbus met postadres huren. Je huurt jouw eigen postbus al voor € 15,95 exclusief BTW per maand. Ook kun je dit postadres als zakelijk vestigingsadres gebruiken voor inschrijving bij de Kamer van Koophandel*. Hiervoor betaal je € 47,95 exclusief BTW per maand, daarnaast dien je er ook een ruimte van minimaal 6m3 bij af te nemen. Let op: het postadres is niet te gebruiken voor inschrijving in de GBA.

Bel gratis 0800-255 72 33 of vraag direct vrijblijvend een offerte aan.

Standaard beschik je bij elke postbusovereenkomst over:

  • Jouw eigen postadres bij ALLSAFE Mini Opslag;
  • Dagelijks gebruik van jouw postbus bij ALLSAFE tussen 6.00 uur ’s morgens en 23.00 uur ’s avonds;
  • Bezorging van de post in jouw postbus op werkdagen;
  • Gratis e-mailnotificaties van jouw ontvangen poststukken.

Extra services

  • Postdoorzendservice: jouw post wordt door ALLSAFE doorgestuurd naar een door jou opgegeven adres.
  • Onbeperkt e-mailnotificatie: je ontvangt een e-mail wanneer er post in jouw postbus ligt. Zo kom je nooit voor niets.

* Voorwaarden zakelijk vestigingsadres
Om een onderneming succesvol op één van onze adressen in te schrijven, dient wel aannemelijk gemaakt te worden dat de duurzame bedrijfsuitoefening daadwerkelijk bij ALLSAFE plaatsvindt. Dit dien je als inschrijver bij de KVK aan te tonen. Als je bijvoorbeeld jouw webshopvoorraad bij ALLSAFE Mini Opslag opslaat, is dit een vorm van duurzame bedrijfsuitoefening. Neem voor meer informatie contact op met de KVK. Daarnaast is het ook een vereiste dat je een opslagruimte van minimaal 6m3 bij huurt die je gebruikt voor je bedrijfsuitoefening.

Kun je de postbus gebruiken voor inschrijving bij de GBA?

Nee, de postbus is niet te gebruiken voor inschrijving bij de gemeente. Voor het huren van een postbus hebben wij een adres nodig waarop jij ingeschreven staat bij de gemeente.

Wat is de minimale huurtermijn van een postbus?

De minimale huurtermijn is 6 maanden, voor zowel particulier als zakelijk gebruik.

Acties

Hoe werkt de kortingsactie 1e maand gratis opslag huren bij ALLSAFE?

Wanneer je een waardebon hebt gedownload voor 1 maand gratis opslagruimte, geldt deze aanbieding op jouw eerste maand huur bij een overeenkomst van 3 maanden of meer, afhankelijk van de voorwaarden op de waardebon. Deze opslagruimte actie is geldig zo lang er voldoende voorraad is van het gewenste type unit. Deze opslagruimte actie geldt alleen bij het aangaan van een nieuw huurcontract. Exclusief slot en borg. Deze opslagruimte aanbieding kan niet gecombineerd worden met andere acties en kortingen.

*minimale huurperiode bij gebruik van deze actie is voor een aantal vestigingen afwijkend

Hoe werkt de actie 1 maand geheel gratis opslag huren met een ontvangen actiecode, actiekaart o.i.d.?

Heb jij een actiecode, actieflyer, actie-advertentie, actiekaart o.i.d. ontvangen met de waarde 1 maand geheel gratis een opslagruimte huren? Na overhandiging hiervan huur je dan gewoon 1 maand geheel gratis een opslagruimte.

Wanneer je een waardebon hebt gedownload voor 1 maand gratis opslagruimte, geldt deze aanbieding op jouw eerste maand huur bij een overeenkomst van 3 maanden of meer, afhankelijk van de voorwaarden op de waardebon. Deze opslagruimte actie is geldig zo lang er voldoende voorraad is van de gewenste type unit. Deze opslagruimte actie geldt alleen bij het aangaan van een nieuw huurcontract. Exclusief slot en borg. Deze opslagruimte aanbieding kan niet gecombineerd worden met andere acties en kortingen.

Contacteer jouw vestiging voor meer informatie.