• Gratis transport

    Gratis transport

  • 24/7 beveiliging

    24/7 beveiliging

  • Laagste prijs

    Laagste prijs

  • Huren vanaf één week

    Huren vanaf één week

  • Gratis transport

    Gratis transport

  • 24/7 beveiliging

    24/7 beveiliging

  • Laagste prijs

    Laagste prijs

  • Huren vanaf één week

    Huren vanaf één week

Help, je huis is verkocht, maar je hebt nog geen nieuwe woning: wat zijn je mogelijkheden?

27 maart 2017 Door ALLSAFE Leestijd: 4 minuten
Help, je huis is verkocht, maar je hebt nog geen nieuwe woning: wat zijn je mogelijkheden? Verhuistips

Gefeliciteerd, je huis is verkocht! En dan? Het komt vaak voor dat een huis verkocht is, maar er nog geen nieuw huis is. Soms kun je in de verkoopafspraken nog meenemen dat je een paar maanden de tijd hebt om een nieuwe woning te zoeken. Dit is echter meestal niet bevorderlijk voor je verkooppositie. Moet jij binnenkort je huis uit en ben je op zoek naar tijdelijke woonruimte? Lees dan snel verder voor 5 oplossingen wanneer je huis verkocht is.

  1. Tijdelijk bij je ouders wonen

De goedkoopste manier is om tijdelijk bij je ouders, familie of vrienden te gaan wonen. Dit bespaart je veel kosten aan huur. Je kan natuurlijk wel een vergoeding afspreken voor de maanden dat je bij ouders, familie of vrienden gaat wonen.

Waar je dan nog aan moet denken is dat je niet je inboedel mee kan nemen naar deze woning. Veel mensen huren daarom tijdelijk een flexibele opslagruimte bij ALLSAFE Mini Opslag. Je hebt deze beveiligde, verwarmde en geconditioneerde opslagruimte in allerlei formaten, waarbij je wekelijks kunt opzeggen. Ideaal voor als je snel een nieuw huis hebt gevonden, waardoor je dus niet vastzit aan een minimale huurtermijn. Bij ALLSAFE huur je al vanaf € 1,40 per week een opslagruimte. Daarnaast kun je gratis gebruik maken van een verhuisbus of aanhanger.

  1. Een gemeubileerde woning huren

Kun je niet terecht bij ouders, familie of vrienden? Speciaal voor deze situaties kun je tijdelijk een gemeubileerde woning huren. Zo hoef je niet veel moeite te doen om je tijdelijke huurwoning in te richten wanneer je straks toch weer moet gaan verhuizen naar je nieuwe huis.

Ook in deze situatie is tijdelijk opslagruimte huren bij ALLSAFE een oplossing. Je spullen staan veilig opgeborgen in één van de opslaglocaties in Nederland, waar je gewoon 7 dagen in de week bij kunt. Ideaal voor wanneer je iets nodig hebt uit de opslag!

  1. Tijdelijke huurwoning

Wil je gewoon lekker tussen je eigen spullen zitten? Ga dan op zoek naar een tijdelijke huurwoning die niet gemeubileerd is. Let wel op de minimale huurtermijn; vaak verwachten woningstichtingen dat je minimaal 1 jaar huurt.

  1. Een huis huren van particulier

Vaak lukt het bij particuliere huur wel dat je een kortere huurtermijn hebt dan 1 jaar. De particuliere verhuurders willen namelijk ook dat hun woning snel verhuurd wordt (tijd kost geld!).

  1. Tijdelijke woonruimte in vakantiepark

De laatste optie die je kan benutten is het huren van een tijdelijke woonruimte in een vakantiepark. Het is niet ideaal voor langere tijd omdat er ook veel vakantiegangers zitten, maar je bent wel even uit de brand. Vakantieparken hebben hier altijd opties voor. Dit omdat meer mensen op zoek zijn naar tijdelijke woonruimte vanwege de verkoop woning of verbouwing van hun woning.

Ook bij het huren van tijdelijke woonruimte in een vakantiepark zal je te maken krijgen met gemeubileerde woonruimte.  Je zal dus voor je inboedel tijdelijk opslagruimte moeten huren.

Na het lezen van bovenstaande opties zal je geen problemen krijgen met het op tijd vinden van een tijdelijke woonruimte. Veel succes ermee!

Gerelateerde artikelen

Klein wonen: zo richt je je huis in om aangenaam te wonen!
Woontips
Leestijd: 6 minuten

Klein wonen: zo richt je je huis in om aangenaam te wonen!

In Nederland is het kleiner wonen in opkomst. Kleiner wonen bi... Lees verder

Tips om van de gourmetlucht af te komen
Woontips
Leestijd: 4 minuten

Tips om van de gourmetlucht af te komen

De feestdagen staan voor de deur! Ben jij ook al bezig met he... Lees verder

Hoe breng jij je huis in de feestsfeer?
Woontips
Leestijd: 5 minuten

Hoe breng jij je huis in de feestsfeer?

De feestdagen staan weer voor de deur. Onderzoek wijst uit da... Lees verder