• Gratis transport

  Gratis transport

 • 24/7 beveiliging

  24/7 beveiliging

 • Laagste prijs

  Laagste prijs

 • Huren vanaf één week

  Huren vanaf één week

 • Gratis transport

  Gratis transport

 • 24/7 beveiliging

  24/7 beveiliging

 • Laagste prijs

  Laagste prijs

 • Huren vanaf één week

  Huren vanaf één week

Garagebox huren ALLSAFE Mini Opslag Oegstgeest

Routebeschrijving
Locatie Actie

NU: 1e maand gratis + gratis transport

vanaf 3 maanden huren

PAK JOUW GRATIS MAAND

Adres locatie - Oegstgeest

Haarlemmerstraatweg 31
2343 LA, Oegstgeest
071-3090310
Patrick Jongen

Patrick Jongen

Vestigingsmanager

Routebeschrijving

Openingstijden woensdag Geopend Gesloten

Huurders: 06:00 - 23:00
Receptie: 09:00 - 18:00
Telefoon: 08:00 - 21:30
Wasbox: 09:00 - 17:00

24 uurs toegang voor huurders mogelijk

Openingstijden huurders: 06:00 – 23:00 / 24 uurs toegang mogelijk

Receptie Telefonie
Wo 09:00 - 18:00 08:00 - 21:30
Do 09:00 - 18:00 08:00 - 21:30
Vr 09:00 - 18:00 08:00 - 21:30
Za 09:00 - 17:00 08:30 - 17:30
Zo gesloten 11:00 - 17:30
Ma 09:00 - 18:00 08:00 - 21:30
Di 09:00 - 18:00 08:00 - 21:30
Verberg openingstijden

Kies jouw opslag en bereken je prijs

Hoeveel ruimte heb ik nodig?

Bereken zelf eenvoudig in 1 minuut je benodigde opslagruimte

Impressie

oegstgeest_provinciepagina
wasbox-weesp-allsafe
verhuisbus-open
gang
krukje
posbus
alarm-2
deur
img_4346

Dit vinden onze klanten in Oestgeest

Optimaal advies nodig?

Boek een rondleiding

Gratis transport

Gratis transport

Gebruik gratis onze verhuisbus of aanhanger voor het vervoer van je spullen naar ALLSAFE.

24/7 beveiliging

24/7 beveiliging

Onze units zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week beveiligd en elke unit heeft een eigen alarm.

Laagste prijs

Laagste prijs

Zie je dezelfde units voor een betere prijs? Dan biedt ALLSAFE de laagste prijs garantie.

Huren vanaf één week

Huren vanaf één week

Je huurt al een unit vanaf één week, units zijn wekelijks opzegbaar.

Jouw opslag nog makkelijker met:

De voorjaarsschoonmaak in 3 stappen
Tips voor opruimen en opbergen
Leestijd: 3 minuten

De voorjaarsschoonmaak in 3 stappen

De lente is bijna aangebroken en daarmee het voorjaar: tijd vo... Lees verder

Medewerker aan het woord - Max van den Ham
Behind the scenes
Leestijd: 3 minuten

Medewerker aan het woord - Max van den Ham

Interview Max van den Ham In de categorie ‘Behind the scenes�... Lees verder

Storage Stories met Henk Bakker en zijn passie voor vinyl
Storage Stories
Leestijd: 3 minuten

Storage Stories met Henk Bakker en zijn passie voor vinyl

Nieuw! Storage Stories. Ben jij benieuwd naar de unieke verhal... Lees verder

GARAGEBOX HUREN IN OEGSTGEEST

Ben je op zoek naar extra ruimte en wil je een garagebox huren in Oegstgeest? Een garagebox in Oegstgeest hoeft niet veel geld te kosten. Bij ALLSAFE Mini Opslag in Oegstgeest kan je al vanaf € 1,40 per week ruimte huren. Zo bevat onze locatie in Oegstgeest garageboxen van 1m3 tot en met 120m3, 24 uur per dag beveiligd, verwarmd en geconditioneerd. Of je nu inboedel, voorraad of hobby- en sportspullen wilt opslaan in onze garageboxen; ALLSAFE Oegstgeest biedt jou voordelig extra ruimte.

GARAGEBOXEN IN VERSCHILLENDE FORMATEN

ALLSAFE Mini Opslag verhuurt garageboxen in de maten XS tot en met XL. De kleinste ruimtes zijn geschikt voor het opslaan van dozen en ander klein goed, in grotere ruimtes kan je gehele inboedels opslaan of zelfs bedrijfsvoorraden. Tevens kan je bij locatie Oegstgeest je waardevolle auto's stallen, in de zogenoemde ALLSAFE Engine Rooms. Lees daar meer over op deze pagina!

Weet je nog niet hoe groot jouw ideale garagebox moet zijn? Vul het formulier op deze pagina in voor vrijblijvend advies of kom een keer langs op onze vestiging in Oegstgeest. Onze Vestigingsmanager laat je graag alle mogelijkheden zien en kan je voorzien van passend advies. We merken namelijk dat vele mensen lastig kunnen inschatten hoeveel ruimte ze nodig hebben.

Logisch ook: elke situatie is anders. Voor de opslag van een studentenkamer heb je minder ruimte nodig dan voor de tijdelijke opslag van een gehele woning. Wanneer je vaak bij je gehuurde garagebox wilt, richt je hem anders in dan wanneer je er nooit in hoeft. Voor voorraden kan je weer op een bepaalde manier je garagebox inrichten zodat je er zo goed mogelijk bij kunt om bijvoorbeeld pakketten klaar te maken en te verzenden.

Daarnaast kan je in Oegstgeest ook terecht voor het huren van een garagebox voor je motor: waarbij de ruimtes er anders uitzien voor winterstalling en voor zomerstalling. Kortom: genoeg mogelijkheden en wensen om te bespreken in Oegstgeest!

ALLSAFE OEGSTGEEST

De vestiging in Oegstgeest heeft 5 etages, waarbij een kwart van het gebouw bestemd is voor stalling van oldtimers, supercars en andere waardevolle auto's. Een garagebox is hier al te huren vanaf 1 kubieke meter. Hier passen ongeveer tien gevulde verhuisdozen in. De garageboxen in Oegstgeest gaan tot 120 kubieke meter. Ideaal ook voor zakelijke opslag zoals archiefopslag, voorraadopslag, inventarisopslag en zzp'ers. Ook wanneer je een postbus en/of een vestigingsadres zoekt, kan je terecht bij ALLSAFE Oegstgeest.

Onze Vestigingsmanager Alex de Boer adviseert je graag over het soort opslagruimte dat het beste past bij jouw wensen. Ook kan hij je alles vertellen over de extra services waarvan je gebruik kunt maken wanneer je een garagebox gaat huren in Oegstgeest. Zo kan je als huurder gebruik maken van onze ruime verhuisbussen, aanhangers, pakketverzending en goederenontvangst. Daarnaast hebben we in onze winkel in Oegstgeest allerlei verhuismateriaal en inpakspullen waarmee je alle spullen veilig kunt vervoeren en opslaan.

LOCATIE ALLSAFE MINI OPSLAG OEGSTGEEST

De garageboxen in ons pand in Oegstgeest zijn goed bereikbaar en liggen aan de Haarlemmerstraatweg in Oegstgeest, schuin tegenover de gemeentewerf en vlak naast de benzinepomp langs de A44. Bedrijven en particulieren uit de omgeving kiezen voor deze locatie die zich dichtbij Leiden bevindt. Zodat je altijd de beschikking hebt over je spullen wanneer jij wilt.

OPENINGSTIJDEN EN CONTACT VESTIGING

Heb je vragen over het huren van een garagebox bij onze locatie in Oegstgeest? Bel ALLSAFE Mini Opslag Oegstgeest op 071-3090310. Telefonisch is ons contactcenter van maandag t/m vrijdag tussen 08.00 en 21.30 uur bereikbaar. In het weekend bel je op zaterdag van 08.30 tot 17.30 uur en op zondag van 11.00 tot 17.30 uur als je direct te woord wil worden gestaan.

De receptie in Oegstgeest is maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur open en op zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur. Als je een garagebox huurt in Oegstgeest heb je 7 dagen per week toegang tot jouw garagebox. Al vanaf 06.00 uur kun je bij de opslagruimte terecht. De toegang tot de verhuurde garageboxen is iedere dag open tot 23.00 uur. Indien gewenst, is het ook mogelijk om 24 uur per dag bij je garagebox te kunnen.

DE VOORDELEN VAN ALLSAFE MINI OPSLAG OP EEN RIJ

We durven eigenlijk wel te garanderen dat er geen betere plek is om jouw spullen (tijdelijk) te stallen in regio Oegstgeest. Zo worden de vestigingen van ALLSAFE Mini Opslag 24/7 beveiligd, is huur al mogelijk vanaf 1 week, hebben we een haal- en brengservice, zijn de units verwarmd en worden ze regelmatig schoongemaakt. Jouw spullen blijven dankzij deze voorzieningen in topconditie.

Alle ALLSAFE-voordelen

VESTIGINGEN IN DE BUURT VAN OEGSTGEEST

Als je niet in de buurt van onze locatie in Oegstgeest woont of werkt en op zoek bent naar een opslagruimte in de regio, hebben we goed nieuws! We hebben namelijk nog een andere vestiging in de buurt. De vestiging Leiderdorp is ook goed bereikbaar voor mensen uit omstreken.