Gratis transport

24/7 beveiliging

Laagste prijs

Huren vanaf één week

Gratis transport

24/7 beveiliging

Laagste prijs

Huren vanaf één week

ALLSAFE geeft Matthijs Büchli ruimte voor olympisch goud

10 september 2019 Door elsemieke Leestijd: 2 minuten
ALLSAFE geeft Matthijs Büchli ruimte voor olympisch goud Samenwerking

ALLSAFE Mini Opslag gaat wielrenner Matthijs Büchli helpen op zijn weg naar de Olympische Spelen. De onderneming gaat de 26-jarige regerend wereldkampioen op de Keirin en teamsprint inzetten voor een nieuwe campagne. Vanaf vandaag prijken op de gevels van alle 28 vestigingen van ALLSAFE banners met de beeltenis van Büchli.

Veilige stalling voor wielrenfiets

CEO van ALLSAFE Eric Stubbé is blij met de samenwerking: “Wij hebben onze ogen al even gericht op de wielerwereld, waarbij het succes van Büchli een uitgesproken kans biedt om aan te haken bij deze geweldige sport.” Hij vervolgt: “Ook onder onze huurders is wielrennen populair. Steeds vaker gebruiken zowel individuele fietsers als wielergroepen onze vestigingen als uitvalsbasis. Een wielrenfiets is een kostbaar bezit en bij ons kunnen ze deze veilig in een geconditioneerde ruimte stallen.”

Samenwerking Matthijs BüchliOlympische Spelen

“Matthijs Büchli is een toptalent binnen het baanwielrennen, een sport waarin wij als klein landje excelleren en die veel meer aandacht verdient. Wij vinden het geweldig dat we daar op deze manier aan kunnen bijdragen en dat we Büchli de ruimte kunnen bieden zijn olympische droom te realiseren: een gouden medaille”, zegt Stubbé.

Ook Büchli, die zich sinds augustus 2017 bij BEAT Cycling Club heeft aangesloten, is gelukkig met de samenwerking: “De aanloop naar Tokio is vanzelfsprekend een spannende periode. Daarom is het een prettig idee dat een partij als ALLSAFE in je gelooft en je ondersteunt.” Büchli zelf gaat zijn fietsen en materialen stallen in de vestiging in Beverwijk, dicht bij zijn woonplaats.

Over ALLSAFE Mini Opslag

ALLSAFE Mini Opslag werd in 1999 opgericht door Eric Stubbé. Het is de oudste onderneming in Nederland die met opslag buitenshuis extra ruimte creëert voor bedrijven en particulieren. ALLSAFE Mini Opslag heeft inmiddels 28 vestigingen en daar komen er in 2019 nog 4 tot 5 bij. Het bedrijf groeit in de komende vier jaar naar zeventig vestigingen en loopt voorop met innovatie en service. Dit najaar introduceert ALLSAFE de ‘engine rooms’: speciale ruimtes waar klassieke en waardevolle auto’s kunnen worden gestald.

ALLSAFE introduceerde tevens mrBOX, een innovatieve dienst die het makkelijk maakt om je spullen op te bergen, te organiseren en terug te vinden. Klanten hebben via een speciale app eenvoudig overzicht over hun spullen en kunnen deze met één druk op de knop thuis laten bezorgen en weer laten ophalen. ALLSAFE heeft sinds 2018 een belang in Bandenthuis.nl, de marktleider in mobiele bandenservice. Bandenthuis biedt montagediensten op locatie en levert ruim 40.000 verschillende merkbanden tegen groothandelprijzen. Hierdoor kunnen alle particuliere en zakelijke klanten nu voor de deur hun banden laten wisselen en desgewenst extern laten opslaan.

Gerelateerde artikelen

NIEUW: Het boek ‘RUIMTE’ – Ruimer leven voor iedereen
In de media, Verbouwen, Verhuizen, Werken, Wonen
Leestijd: 2 minuten

NIEUW: Het boek ‘RUIMTE’ – Ruimer leven voor iedereen

Ruimte Ruimer leven voor iedereen       ‘R... Lees verder

ALLSAFE Mini Opslag nu ook in Hengelo
In de media, Openingen
Leestijd: 2 minuten

ALLSAFE Mini Opslag nu ook in Hengelo

Hengelo, 5 december 2022 – Precies een week na de opening va... Lees verder

ALLSAFE Mini Opslag opent in Alkmaar de 41e vestiging
In de media, Openingen
Leestijd: 2 minuten

ALLSAFE Mini Opslag opent in Alkmaar de 41e vestiging

Alkmaar, 7 november 2022 – Deze week opende ALLSAFE haar 41e v... Lees verder