Uniek alarm per unit Laagste prijs garantie Gratis transport
Naar de test!
Er zijn 0 locaties gevonden
Zoekt u liever op postcode?
Lijst met alle ALLSAFE vestigingen
  • Uniek alarm per unit
  • Laagste prijs garantie
  • Gratis transport

Flexibele opslag: geeft ruimte bij samenwonen

Samenwonen is een nieuwe stap in het leven. Wanneer u gaat samenwonen, staan er meer spullen in dezelfde ruimte. Met als gevolg dat u minder ruim woont. Daarnaast zal er ook een gedeelte van de inboedel dubbel zijn. Direct wegdoen van deze spullen is niet altijd een optie. Daarom kiezen veel mensen die gaan samenwonen voor het huren van een flexibele opslagruimte.

Flexibele opslag voor als je gaat samenwonen

Ga je binnenkort samenwonen? Bij samenwonen komt veel kijken. Niet alleen het feit dat u voortaan samen het huishouden zult runnen, maar ook dat er bepaald moet worden hoe u met de beschikbare ruimte om gaat. Samenwonen betekent immers meer spullen en dubbele spullen. U zult gaan kiezen welke spullen naar de gezamenlijke woning gaan en welke niet. Door deze spullen op te slaan bij ALLSAFE Mini Opslag creëert u ruimte in huis en kunt u op een later moment besluiten wat u met de dubbele inboedel wilt doen.

U huurt al
vanaf €1,40
per week

Weten wat
het u kost?

Zo krijgt u een vrijblijvende prijsopgave

1
2
3

Weet u niet hoeveel opslag u nodig heeft, bereken het hier

Bij ALLSAFE huurt u al vanaf 1 week en 1m3 een verwarmde en geconditioneerde opslagruimte voor de beste prijs. U bent altijd verzekerd van de hoogste service, veiligheid en kwaliteit met de Laagste Prijs Garantie. U kunt zelf de huurtermijn en grootte van de opslagruimte bepalen. Indien nodig, kunt u ook gewoon kosteloos overstappen naar een grotere of kleinere opslagruimte. Zoals u ziet is ALLSAFE Mini Opslag een voordelige en flexibele keuze voor als u extra ruimte nodig heeft wanneer u gaat samenwonen. Ervaar het gemak van flexibele opslagruimte begin het samenwonen met een goede start.

Vraag vandaag nog een offerte aan voor flexibele opslag. U ontvangt snel een voordelig aanbod op maat. Vragen of persoonlijke hulp bij het huren van flexibele opslag? Bel gratis 0800-2557233 of kom langs op een vestiging bij u in de buurt. Wij verwelkomen u graag. Wilt u liever dat wij terugbellen? Kies Bel mij terug en wij nemen contact met u op.

De voordelen van Flexibele opslag voor als je gaat samenwonen

  • Verwarmde opslagruimte huren vanaf € 1,40 per week
  • Veilige opslag met eigen alarm en 24/7 beveiliging
  • Géén inschrijfgeld of andere administratieve kosten
  • Opslag dagelijks toegankelijk van 6.00 tot 23.00
  • Gratis gebruik van verhuisbus of aanhanger als klant