Er zijn 0 locaties gevonden
Of zoek op postcode?
Lijst met alle ALLSAFE vestigingen

Meubelopslag huren: geeft ruimte om te wonen

Als u meubels of huisraad thuis even uit de weg wilt hebben, dan kunt deze inboedel gemakkelijk stallen. Alleen, u wilt vooral zekerheid dat de boedel die u stalt ook veilig is; beschermd tegen diefstal en beschadiging, maar ook tegen kou en vocht.

Meubelopslag huren

Bij ALLSAFE Mini Opslag staat uw boedel niet alleen veilig, schoon en verwarmd. Bij ALLSAFE huurt u meubelstalling gegarandeerd voor de Beste Prijs: U bent altijd verzekerd van de hoogste veiligheid, kwaliteit en service met Laagste Prijs Garantie. Zoals u ziet, is ALLSAFE behalve een voordelige vooral een veilige keuze als u meubels wilt stallen. U kunt er gerust op zijn dat zelfs uw antiek of andere kwetsbare huisraad weer net zo uit de stalling komt als op het moment dat u ze ons heeft toevertrouwd.

Vraag vandaag nog een offerte voor stalling van uw meubels. U ontvangt snel een voordelig aanbod op maat. Vragen of persoonlijke hulp bij het huren van meubelstalling? Bel gratis 0800-2557233 of kom langs op een vestiging bij u in de buurt. Wij verwelkomen u graag. Wilt u liever dat wij terugbellen? Kies Bel mij terug en wij nemen contact met u op.

  • Uniek alarm per unit
  • Laagste prijs garantie/­meeste service
  • Gratis transport