Uniek alarm per unit Laagste prijs garantie Gratis transport
Naar de test!
Er zijn 0 locaties gevonden
Zoekt u liever op postcode?
Lijst met alle ALLSAFE vestigingen
  • Uniek alarm per unit
  • Laagste prijs garantie
  • Gratis transport

Tijdelijke inboedelopslag: geeft rust na overlijden van een dierbare

Het overlijden van een dierbare is een zware periode. Wanneer bijvoorbeeld een ouder of dierbare in de familie overlijdt, moeten er een hoop zaken geregeld worden. Wat gebeurt er bijvoorbeeld met alle inboedel? Veel mensen kiezen voor het huren van een tijdelijke opslagruimte zodat ze op een later moment rustig hierover kunnen nadenken.

Tijdelijke opslag bij overlijden van een dierbare

Wanneer een dierbare overlijdt, laat diegene spullen achter. Doordat de woning in veel gevallen opgezegd moet worden, moet er ook voor de inboedel een andere plaats gevonden worden. Deze spullen moeten verdeeld worden over de kinderen en kleinkinderen. Hier is vaak in het begin geen tijd voor, terwijl het wel belangrijk is dat hier de tijd voor genomen wordt. Door deze spullen tijdelijk op te slaan bij ALLSAFE Mini Opslag creëert u ruimte om eerst de andere zaken te regelen.

Bij ALLSAFE huurt u al vanaf 1 week en 1 kuub een beveiligde en verwarmde opslagruimte voor de beste prijs. U bent namelijk altijd verzekerd van de hoogste service, veiligheid en kwaliteit met de Laagste Prijs Garantie. U kunt zelf de huurtermijn en grootte van de opslagruimte bepalen. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van gratis transport om de inboedel van- en naar de opslag te vervoeren. Zoals u ziet is ALLSAFE Mini Opslag een flexibele en flexibele keuze voor als u tijdelijk extra ruimte nodig heeft in deze moeilijke periode.

Vraag vandaag nog een offerte aan voor tijdelijke opslag. U ontvangt snel een voordelig aanbod op maat. Vragen of persoonlijke hulp bij het huren van tijdelijke opslag? Bel gratis 0800-2557233 of kom langs op een vestiging bij u in de buurt. Wij verwelkomen u graag. Wilt u liever dat wij terugbellen? Kies Bel mij terug en wij nemen contact met u op.

De voordelen van Tijdelijke opslag bij overlijden van een dierbare

  • Verwarmde self storage huren vanaf € 1,40 per week
  • Veilige opslag met eigen alarm en 24/7 beveiliging
  • Opslag dagelijks toegankelijk van 6.00 tot 23.00
  • Géén inschrijfgeld of andere administratieve kosten
  • Gratis gebruik van verhuisbus of aanhanger als klant