• Gratis transport

  Gratis transport

 • 24/7 beveiliging

  24/7 beveiliging

 • Laagste prijs

  Laagste prijs

 • Huren vanaf één week

  Huren vanaf één week

 • Gratis transport

  Gratis transport

 • 24/7 beveiliging

  24/7 beveiliging

 • Laagste prijs

  Laagste prijs

 • Huren vanaf één week

  Huren vanaf één week

Vast postadres en/of zakelijk vestigingsadres

Postbus huren

POSTBUS HUREN EN/OF ZAKELIJK VESTIGINGSADRES

Wil je thuis liever geen post ontvangen? Of ligt jouw post vaak bij iemand anders in de brievenbus? Wij bieden jou een postbus, zodat je jouw post altijd ontvangt op het door jou zelf gekozen adres en je niet meer hoeft te zoeken.

Wanneer je bij ALLSAFE een postbus huurt, ontvang je een bericht bij ieder poststuk dat wij voor jou ontvangen. Je hoeft dus niet onnodig jouw postbus te controleren op nieuwe poststukken. Het is ook mogelijk om ontvangen post door ons te laten doorsturen naar jouw huisadres.

ZAKELIJK VESTIGINGSADRES: VOOR INSCHRIJVING BIJ DE KVK

Wil je altijd bereikbaar zijn op een vast postadres? Bijvoorbeeld omdat je een startende ondernemer bent, zzp-er of een webshop of verenigingsbestuur heeft? Zoek je daarnaast ook nog een vestigingsadres voor inschrijving bij de KvK? Bij ALLSAFE ben je het voordeligst, makkelijkst en meest efficiënt uit.

• Het postadres is ook te gebruiken voor KvK inschrijving* door unieke afspraken met de KvK
• Ideaal voor het beheren van voorraden, archieven en materialen

WAT KOST EEN POSTBUS?

Wil je een postbus huren? Bij ALLSAFE heb je twee mogelijkheden: een normale postbus of een postbus inclusief inschrijving bij de Kamer van Koophandel. Bij een KvK-inschrijving is het postbusadres meteen ook het vestigingsadres van jouw bedrijf. Let op: Je postbusadres is niet te gebruiken als inschrijfadres bij de GBA: we hebben een huidig inschrijfadres van je nodig voor de registratie.

ALTIJD IN DE BUURT

Of je nu op zoek bent naar een postbus in AmersfoortDen BoschDen Haag ZuidLeiderdorp of misschien wel Roosendaal, met vestigingen door heel Nederland zitten wij echt altijd bij jou in de buurt! Écht, van Leeuwarden tot Enschede tot Rotterdam. Bekijk al onze vestigingen.

CONTACT

Heb je vragen of persoonlijke hulp bij het huren van een postbus? Bel gratis 0800-2557233 of kom langs op een vestiging bij jou in de buurt. Wij verwelkomen je graag. Wil je liever dat wij terugbellen? Kies Bel mij terug en wij nemen contact met jou op.

*Conform de regels van de KvK. De KvK zal na overlegging van de huurovereenkomst de uiteindelijke goedkeuring verlenen. Als je twijfelt of je in aanmerking komt voor deze regeling, informeer dan bij jouw KvK vestiging.

DE VOORDELEN VAN POSTBUS HUREN: VAST POSTADRES EN/OF ZAKELIJK VESTIGINGSADRES

✔ Postadres ook als zakelijk vestigingsadres te gebruiken voor KvK inschrijving*
✔ Géén inschrijfgeld of andere administratieve kosten
✔ Post ophalen wanneer jij wilt, 7 dagen per week van 6.00 uur tot 23.00 uur
✔ Bespaar tijd en ga alleen langs jouw postbus als er ook echt post is door de gratis e-mail notificatie voor ontvangen post
✔ Alle post kan worden bezorgd, ook aangetekende brieven en pakketten
✔ Servicedesk tijdens kantooruren bereikbaar voor o.a. het in ontvangst nemen van aangetekende brieven en pakketten

TIP! Pakketjes op je postbusadres

Ben jij ook zo’n online shopper? Laat je pakketjes van Bol.com of Zalando afleveren op je postbusadres. Je krijgt een berichtje als er een pakketje voor je is en je haalt ze op wanneer je tijd en zin hebt. Hoef je er niet voor thuis te blijven. Super handig toch?

Hoeveel ruimte heb ik nodig?

Bereken zelf eenvoudig in 1 minuut je benodigde opslagruimte