Gratis transport

24/7 beveiliging

Laagste prijs

Huren vanaf één week

Gratis transport

24/7 beveiliging

Laagste prijs

Huren vanaf één week

De drie beste tips voor de (aankomende) zzp’er

18 september 2019 Door ALLSAFE Leestijd: 3 minuten
De drie beste tips voor de (aankomende) zzp’er Zakelijk meer ruimte creëren

In Nederland werken ruim 800.000 mensen als zzp’er. Natuurlijk heeft het veel voordelen om eigen baas te zijn. Flexibele werktijden, veel vrijheid in het bepalen van je eigen klussen én je eigen prijs… Maar de helft van de zzp’ers heeft toch ook behoefte aan een externe werkruimte. Niet alleen om te werken, maar ook voor hun archief, voorraden, materialen en post. Hoe regel je dat als (startende) zzp’er nou zo makkelijk mogelijk?

1. Ga veilig om met je bedrijfsgegevens

Een derde van de zzp’ers opereert voornamelijk vanuit huis. Een reden te meer om je bedrijfsgegevens goed te organiseren en te bewaren. Uit onderzoek is gebleken dat 29% van de zzp’ers regelmatig bedrijfsgegevens in en om het huis laat slingeren. En zelfs 19 % gooit zelfs weleens werkgerelateerde documenten weg met het huisvuil! Let op: Je hebt een wettelijke bewaarplicht van zeven jaar voor archiefstukken, dus wees voorzichtig met weggooien. Gebruik één kast in huis voor al je bedrijfsgegevens of sla ze veilig op in een opslagruimte.

2. Huur een ‘slimme’ postbus

postbus

Als je zakelijk van privé gescheiden wilt houden en dus ook je post, dan kun je het beste een postbus huren als correspondentieadres. Dit geeft je bedrijf een professionele uitstraling en je houdt je privéadres ook echt privé. In een postbus kun je 7 dagen in de week, van zes uur ’s ochtends tot elf uur ’s avonds bij je post. Bij ALLSAFE kun je een ‘slimme’ postbus huren; deze Daarbij ontvang je ook een e-mailnotificatie als er post is afgeleverd, dus je hoeft alleen langs te komen als er daadwerkelijk iets in ligt. Wil je een postadres hebben voor inschrijving bij de Kamer van Koophandel, lees dan hieronder verder.

3. Gebruik een externe voorraad- en materiaalopslag

De helft van de zzp’ers in Nederland heeft daarnaast behoefte aan een externe werkruimte, of aan een adres voor inschrijving bij de Kamer van Koophandel. Alle voorraden en werkmaterialen thuis opbergen neemt onnodig veel ruimte in. Daarnaast mag je als webshop eigenaar wettelijk niet je voorraad thuis bewaren. Een oplossing is om het postadres tevens te gebruiken als vestigingsadres met opbergruimte voor inschrijving bij de KvK. Handig voor extra ruimte, maar zeker met het oog op veiligheid: je voorraad, archief en materiaal staat veilig in een opslag met eigen slot en alarm.

Dus ben ben je zzp’er, wil je zakelijk en privé gescheiden houden, een professionele uitstraling voor je bedrijf én ben je op zoek naar wat extra ruimte? ALLSAFE helpt je erbij.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je makkelijk ruimte voor jouw hobby?
Tips voor opruimen en opbergen
Leestijd: 6 minuten

Hoe maak je makkelijk ruimte voor jouw hobby?

Ben jij begonnen met een nieuwe creatieve hobby? En mag jij je... Lees verder

10 opruimtips van onze opruimcoach – altijd een opgeruimd huis!
Tips voor opruimen en opbergen
Leestijd: 7 minuten

10 opruimtips van onze opruimcoach – altijd een opgeruimd huis!

Eigenlijk houdt niemand van opruimen, dit terwijl het eindresultaat zo... Lees verder

Opbergtips voor in huis: zo maak je nog eens ruimte én overzicht!
Tips voor opruimen en opbergen
Leestijd: 6 minuten

Opbergtips voor in huis: zo maak je nog eens ruimte én overzicht!

Je kunt veel ruimer wonen dan je denkt. In lege hoekjes, achter de... Lees verder