Gratis transport

24/7 beveiliging

Laagste prijs

Huren vanaf één week

Gratis transport

24/7 beveiliging

Laagste prijs

Huren vanaf één week

Een eigen onderneming starten: hoe ga je om met opslagruimte?

11 september 2019 Door ALLSAFE Leestijd: 3 minuten
Een eigen onderneming starten: hoe ga je om met opslagruimte? Zakelijk meer ruimte creëren

Extra (opslag)ruimte is geen overbodige luxe als ondernemer. Bijvoorbeeld als winkel- en/of webshopeigenaar kan je snel (wettelijk) beperkt worden in je voorraadopslag. Het blijft ook lastig om in te schatten hoeveel ruimte je nodig hebt. Wanneer de economie floreert, heb je veel ruimte nodig om het aanbod altijd op peil te houden en in mindere tijden wil je daar juist weer vanaf. En hoe zit het met de beveiliging? Hoe zijn de luchtkwaliteit en temperatuur? Als ondernemer wil je je eigenlijk geen zorgen hoeven maken over dit soort zaken. Je wilt goede, veilige en voordelige opslagruimte hebben die meebeweegt met jouw onderneming.

Wettelijke beperkingen van thuisopslag

webshop aan huisVeel webwinkels worden vanuit huis opgestart en groeien in rap tempo. Strikt genomen mag je vanuit veel woningen geen detailhandel bedrijven. Het is namelijk vaak niet in het bestemmingsplan opgenomen. Controleer dit altijd voor dat je gaat beginnen! Wanneer er namelijk niet in het bestemmingsplan is opgenomen dat je detailhandel mag bedrijven, is je webshop illegaal wanneer je dit wel vanuit huis doet. Om er zeker van te zijn dat je goed zit kun je bij ALLSAFE een zakelijk postadres met opslagruimte naar keuze huren waarmee je je ook in kunt schrijven bij de KvK. Zo heb je zowel je privéadres gescheiden van je onderneming en staat je voorraad veilig en goed toegankelijk opgeslagen. Met het huren van een postbus bij ALLSAFE ontvang je een notificatie wanneer er iets is binnengekomen. Ook pakketten en aangetekende brieven neemt ALLSAFE voor je aan! Zo hoef je ook niet meer aanwezig te zijn bij een levering van goederen, waardoor je weer tijd bespaart. En tijd is geld!

Voordelen van een externe voorraadopslagruimte

Door opslag te huren in plaats van zelf aan te kopen, profiteer je van flexibiliteit. Zo kun je bij ALLSAFE wekelijks bepalen of je een grotere of kleinere ruimte wilt huren. Makkelijk bij een wisselende voorraad of grote acties! Bij een externe opslagruimte kun je gewoon 7 dagen in de week van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat erbij, zodat je altijd toegang hebt tot je voorraad.

Je spullen staan veilig en geconditioneerd opgeslagen zodat jij weer ruimte hebt om te ondernemen. Op naar verdere groei!

Daarnaast kun je zelfs op verschillende vestigingen tegelijk huren waardoor je spullen altijd dichtbij hun bestemming een veilige plek hebben. Op welke vestigingen je huurt en hoeveel je precies wilt huren is aan jou. ALLSAFE doet er alles aan om mee te bewegen met de behoefte van jou als ondernemer.

Ben je na het lezen van deze blog benieuwd naar de opslagmogelijkheden voor jouw onderneming?  Kom dan een keer vrijblijvend langs op een locatie bij jou in de buurt!

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je makkelijk ruimte voor jouw hobby?
Tips voor opruimen en opbergen
Leestijd: 6 minuten

Hoe maak je makkelijk ruimte voor jouw hobby?

Ben jij begonnen met een nieuwe creatieve hobby? En mag jij je... Lees verder

10 opruimtips van onze opruimcoach – altijd een opgeruimd huis!
Tips voor opruimen en opbergen
Leestijd: 7 minuten

10 opruimtips van onze opruimcoach – altijd een opgeruimd huis!

Eigenlijk houdt niemand van opruimen, dit terwijl het eindresultaat zo... Lees verder

Opbergtips voor in huis: zo maak je nog eens ruimte én overzicht!
Tips voor opruimen en opbergen
Leestijd: 6 minuten

Opbergtips voor in huis: zo maak je nog eens ruimte én overzicht!

Je kunt veel ruimer wonen dan je denkt. In lege hoekjes, achter de... Lees verder