• Gratis transport

  Gratis transport

 • 24/7 beveiliging

  24/7 beveiliging

 • Laagste prijs

  Laagste prijs

 • Huren vanaf één week

  Huren vanaf één week

 • Gratis transport

  Gratis transport

 • 24/7 beveiliging

  24/7 beveiliging

 • Laagste prijs

  Laagste prijs

 • Huren vanaf één week

  Huren vanaf één week

Goedkoop verhuizen: 5 tips om je verhuiskosten zo laag mogelijk te houden!

27 februari 2017 Door ALLSAFE Leestijd: 5 minuten
Goedkoop verhuizen: 5 tips om je verhuiskosten zo laag mogelijk te houden! Verhuistips

Ga je binnenkort verhuizen? Verhuizen is een van de meest ingrijpende gebeurtenissen in je leven. En toch doe je het gemiddeld zeven keer in je leven! Vaak worden de bijkomende kosten voor verhuisdozen, inpakmateriaal, verhuiswagen, verhuisbedrijf en verhuiskaarten onderschat. Maar denk ook eens aan de kosten in tijd! Je zal er waarschijnlijk een aantal dagen vrij voor nemen. Wij hebben daarom 5 tips voor jou zodat je de kosten van je verhuizing kunt drukken en zo goedkoop mogelijk gaat verhuizen.

1. Check of je recht hebt op een verlofdag en verhuiskostenvergoeding

Bijna iedereen heeft recht op 1 of 2 verlofdagen voor de verhuizing, te noemen als buitengewoon of bijzonder verlof. Dit scheelt je in vakantiedagen!

Daarnaast zijn er ook situaties waarbij je in aanmerking kan komen voor een verhuiskostenvergoeding. Voorbeelden hiervan zijn dat je bijvoorbeeld moet verhuizen vanwege je werk, gezondheid, omdat je huurwoning gerenoveerd moet worden of omdat je verhuurder de woning gaat gebruiken voor andere doeleinden en je weg moet. Je kunt deze verhuiskostenvergoeding aanvragen bij de gemeente, je werkgever of verhuurder. Deze verhuiskostenvergoeding kan soms oplopen tot een paar duizend euro!

2. Ga voor goedkoop verhuizen met goedkope verhuisdozen

Goedkope verhuisdozenGemiddeld heb je rond de 50 verhuisdozen nodig voor een verhuizing. Met reguliere dozen van de bouwmarkt is dit al snel € 100. Wil je goedkope verhuisdozen én kwaliteit, ga dan voor dozen van Goedkopeverhuisdoos.nl. Hier heb je goede kwaliteit verhuisdozen al voor € 0,97 cent per doos (actiepakket 50 stuks). Voor de kleinere verhuizingen zijn er ook setjes van 10 dozen verkrijgbaar. Deze goedkope verhuisdozen zijn zonder tape in elkaar te zetten, hebben verstevigde handvatten en een draagkracht tot 50 kilo. En probeer jij maar eens 50 kilo te tillen ;). Je kunt ze laten thuisbezorgen of afhalen op een afhaalpunt bij jou in de buurt. Bespaart je weer verzendkosten!

Op diezelfde site vind je ook allerlei goedkoop verpakkingsmateriaal zodat je ook op je nieuwe stekkie weer kunt genieten van jouw kwetsbare spullen.

3. Zet je vrienden in als verhuishulp

Een goede besparing op de kosten van je verhuizing is door al je vrienden en familie te vragen om mee te helpen met verhuizen. Zo bespaar je al snel € 1.000 – € 1.500 op een verhuisbedrijf. Geef aan dat ze de hele dag eten en drinken van je krijgen, dat je ze meeneemt uit eten en hun reiskosten vergoedt; zo kunnen ze geen nee meer zeggen!

goedkoop verhuizen met opslagruimte allsafe4. Huur een tijdelijke opslagruimte die flexibel en laag geprijsd is

Heb je tijdelijk opslagruimte nodig? Bijvoorbeeld omdat je huidige woning verkocht is en je nieuwe woning nog niet gereed is? Ga dan voor een opslagaanbieder met service én lage kosten.

Bij ALLSAFE Mini Opslag huur je heel flexibel, veilig én voordelig. Zo kun je al vanaf 1 week een goed beveiligde en geventileerde opslagruimte huren, zodat je spullen in optimale conditie blijven. Zo heb je na je verhuizing ook nog plezier van je inboedel!

Voordeel van een opslagruimte huren bij ALLSAFE is dat je gratis gebruik kunt maken van de verhuisbus of aanhanger. Ideaal om je verhuizing mee te sponsoren ;).

5. Scoor gratis verhuiskaarten

Onze laatste tip voor goedkoop verhuizen is gebruik te maken van gratis online verhuiskaarten. We leven toch al steeds meer in een gedigitaliseerd tijdperk, dus waarom nog geld uitgeven aan fysieke verhuiskaarten en steeds duurder wordende postzegels? ALLSAFE heeft een gratis online verhuiskaartenservice. Je kiest de kaart en boodschap en verstuurt hem met 1 klik op de knop naar al je vrienden en familie.

Na het lezen van deze tips kan je vast een hoop geld besparen en heerlijk goedkoop verhuizen. Wij zeggen alvast: veel verhuisplezier!

Gerelateerde artikelen

Zorgeloze vakantie met ALLSAFE
Vakantie
Leestijd: < 1 minuut

Zorgeloze vakantie met ALLSAFE

Het aftellen naar je langverwachte, zorgeloze vakantie is be... Lees verder

Medewerker aan het woord - Kristof de Nijs
Behind the scenes
Leestijd: 4 minuten

Medewerker aan het woord - Kristof de Nijs

Interview Kristof de Nijs In de categorie ‘Behind the scenes�... Lees verder

De voorjaarsschoonmaak in 3 stappen
Tips voor opruimen en opbergen
Leestijd: 3 minuten

De voorjaarsschoonmaak in 3 stappen

De lente is bijna aangebroken en daarmee het voorjaar: tijd vo... Lees verder