Er zijn 0 locaties gevonden
Of zoek op postcode?
Lijst met alle ALLSAFE vestigingen

Tijdelijke opslag geeft ruimte bij verhuizen of verbouwen

Als u gaat verhuizen of verbouwen, is het praktisch om uw spullen even uit de weg te hebben. Alleen, u moet erbij kunnen als u dat wilt en natuurlijk wel in de buurt. Tijdelijk self storage huren biedt dan voor steeds meer mensen uitkomst.

Tijdelijke opslag bij verhuizen of verbouwen

U kunt al vanaf 1 week uw boedel veilig en verwarmd opslaan bij ALLSAFE Mini Opslag. Bij ALLSAFE huurt u opslagruimte gegarandeerd voor de Beste Prijs: U bent altijd verzekerd van de hoogste veiligheid, kwaliteit en service met Laagste Prijs Garantie. Zoals u ziet, is ALLSAFE een vertrouwde en voordelige keuze als u even extra ruimte nodig heeft. Laat de zorg voor uw spullen daarom tijdelijk aan ons over als u gaat verbouwen, samenwonen of scheiden. U heeft dan immers al genoeg aan uw hoofd.

Vraag vandaag nog een offerte voor tijdelijke opslag. U ontvangt snel een voordelig aanbod op maat. Vragen of persoonlijke hulp bij het huren van tijdelijke opslag? Bel gratis 0800-2557233 of kom langs op een vestiging bij u in de buurt. Wij verwelkomen u graag. Wilt u liever dat wij terugbellen? Kies Bel mij terug en wij nemen contact met u op.

  • Uniek alarm per unit
  • Laagste prijs garantie/­meeste service
  • Gratis transport