• Gratis transport

  Gratis transport

 • 24/7 beveiliging

  24/7 beveiliging

 • Laagste prijs

  Laagste prijs

 • Huren vanaf één week

  Huren vanaf één week

 • Gratis transport

  Gratis transport

 • 24/7 beveiliging

  24/7 beveiliging

 • Laagste prijs

  Laagste prijs

 • Huren vanaf één week

  Huren vanaf één week

Handige opslag voor schilder- en klusbedrijven

17 januari 2020 Door ALLSAFE Leestijd: 3 minuten
Handige opslag voor schilder- en klusbedrijven Zakelijk meer ruimte creëren

Heb jij een eigen schilder- of klusbedrijf maar loop je aan tegen een tekort aan opslagruimte voor je materialen? Ook dan is ALLSAFE er om je te helpen. Geef jezelf en je bedrijf ruimte om jullie optimaal te ontwikkelen en je werkzaamheden goed uit te voeren.

Bij ALLSAFE kun je voor jouw bedrijf een opslagruimte huren om je materialen en apparaten zo veilig mogelijk op te slaan. Er is niks belangrijker dan het goed opslaan van je gereedschap zodat je er de volgende periode weer net zo goed mee aan de slag kunt. Gereedschap dien je altijd op de juiste manier te gebruiken. Naast het gebruik zijn er nog meer aandachtspunten waar je als klusser op moet letten. Zo moet je het tijdens de herfst- en winter maanden proberen te voorkomen dat producten verroesten.

In een externe opslagruimte kun je je spullen zo opbergen dat alles voor jou makkelijk te vinden is. Gereedschap is op verschillende manieren op te bergen, bijvoorbeeld op een plank of aan de muur. Wij raden aan om ook gebruik te maken van gereedschapskoffers, gereedschapskisten, gereedschapstassen of stellingen en kasten om je gereedschap goed op te bergen. Klein gereedschap kun je het beste opslaan in daarvoor bestemde gereedschapskoffers. Vaak zijn deze voorzien van insteekvakken en een binnenbak voor waardoor alles overzichtelijk blijft. Daarnaast zijn ladekasten of stellingen goed te gebruiken om gereedschap op te slaan.

Wanneer je een eigen klusbedrijf hebt met weinig ruimte om op je werk de materialen te stallen, belandt gereedschap toch vaak in een schuur. Deze plekken zijn meestal niet of minder goed geïsoleerd/geventileerd. Hierdoor ontstaat er een te vochtige ruimte waardoor het gereedschap roest kan oplopen. De spullen opslaan in een externe opslagruimte kan op dit gebied veel voordeel opleveren. Ook loop je in je eigen schuurtje nog het risico op inbraak. Bij ALLSAFE staan je spullen veilig en kun je er elk moment bij om er dingen bij te plaatsen of op te halen. Op die manier laat je je niet langer dwarszitten door ruimtegebrek.

Gerelateerde artikelen

10 goede voornemens voor leuker wonen!
Woontips
Leestijd: 6 minuten

10 goede voornemens voor leuker wonen!

Januari – tijd om aan je goede voornemens te beginnen! De go... Lees verder

Tips om van de gourmetlucht af te komen
Woontips
Leestijd: 5 minuten

Tips om van de gourmetlucht af te komen

De feestdagen staan voor de deur! Ben jij ook al bezig met he... Lees verder

Hoe breng jij je huis in de feestsfeer?
Woontips
Leestijd: 5 minuten

Hoe breng jij je huis in de feestsfeer?

De feestdagen staan weer voor de deur. Onderzoek wijst uit da... Lees verder